הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עישון

• פותח/ת השרשור TLX
  • פורסם בתאריך

TLX

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
-35
57
0
מעניין אותי מה דעתכם על עישון בזמן אימונים בכלל
גם פעם ב.. או "עם החברה" או רק ב"ארועים"
מה אתם חושבים ומה הפגיעות

עישנתי מגיל 13 עד 22 קראתי את הספר של אלן קאר ואני לא מעשן יותר , והייתי מעשן 2 קופסאות ביום.
זה מאד מפריע לאימונים, אפילו עם החבר׳ה לא שווה.

אני מרחם על מי שמתמכר לשריפת נייר ועלים, שאיפת העשן, וחטיפת הסרטן הנלווה שעולה לפחות 20 ש"ח ליום, 600 ש"ח לחודש, ו-7200 ש"ח לשנה. מתוך 12 חודשי עבודה, חודש אחד שלם מוקדש למימון הטירוף הזה.

אני הבן אדם האחרון שרוצה שיאכילו אותו בכפית, ואני לא עצלן ובטח לא אפס! פשוט רציתי להפסיק ולא ידעתי מאיפה להתחיל. הספר בא לי בטוב...תחשוב פעם הבאה לפני שאתה מגיב על משהו ובאיזה מילים אתה משתמש!*

אני מעשן, משהו כמו שנתיים, מרגישים את זה בהתחלה(במיוחד בריצות אינטנסיביות, תיזוזים והכל) אבל אם להגיד לכם את האמת אני עומד היום בקצב אחיד עם כולם(הכושר השתפר נוסף לזה שאני מעשן, אבל אין ספק שהיה יכול להיות טוב יותר בלי הסיגריות)

אני לא עישנתי חצי שנה (וגם לפני כן מקסימום 3 סיגריות ביום, בדרך כלל אחת או 2) אבל הקור, הבירוקרטיה הנוראית בחודש האחרון והעובדה ש-90% מהצעירים כאן מעשנים (סעמק!) החזירו אותי. אני תמיד אומר לעצמי ש-2 סיגריות ביום זה לא נורא אבל ברור שזו עבודה בעיניים, זה קקי.

אני לא עישנתי חצי שנה (וגם לפני כן מקסימום 3 סיגריות ביום, בדרך כלל אחת או 2) אבל הקור, הבירוקרטיה הנוראית בחודש האחרון והעובדה ש-90% מהצעירים כאן מעשנים (סעמק!) החזירו אותי. אני תמיד אומר לעצמי ש-2 סיגריות ביום זה לא נורא אבל ברור שזו עבודה בעיניים, זה קקי.

אתה גם משקר לעצמך? אני ראיתי אותך מעשן כמה ימים לפני שטסת!
אגב, איך אתה קשור לצעירים ההם?

אתה גם משקר לעצמך? אני ראיתי אותך מעשן כמה ימים לפני שטסת!
אגב, איך אתה קשור לצעירים ההם?

הם באים ושואלים אותי איך זה לחיות עד גיל כזה מופלג, ואני מספר להם איך ראיתי את פרומתיאוס גונב את האש מהאלים.

ממ.. גם אני מעשן נרגילה. מרגישים את התופעות לוואי של זה, עייפות בעיקר, משתדל לא לעשות את זה ובמיוחד לא הרבה.

מתחילים לעשן כדי להרגיש "קול" עם החברה ואז מתמכרים לניקוטין ואז זה פשוט מתגלגל מ3 סיגריות ביום ל 30

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית