הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת עישון וחיטוב

Oriko93

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי
אני מעשן כבר שלוש שנים והשאלה היא כזאת
אם ומחר אני מפסיק לעשן
אני יכול להתחיל ללכת למכון כושר ולעשות ספורט יום למחרת או שצריך לחכות כמה שבועות שהגוף יתנקה ?

תודה רבה 😃

אתה יכול גם להתאמן ולעשן תוך כדי.
כשתפסיק לעשן זה עלול לשפר את הביצועים האירוביים שלך, אבל אין צורך בשום הפסקה מאימונים אם אתה מפסיק לעשן.

עם כל הכבוד בזה יש לי הרבה ניסיון, ( עישנתי כבד שנתיים וחצי+ הפסקתי עם הספר של אלן קאר) עם כוח רצון לא מפסיקים נקודה, להוריד חגורה שלוחצת בטירוף אחריי סקוואט כבד זה כוח רצון?
כוח רצון זה לא לאכול גלידה בחיטוב, כוח רצון זה הקרבה כלשהי , שאתה משתמש בכוח רצון בעישון אתה משלה את עצמך שאתה מקריב משהו, אבל בעצם אתה רק משתחרר , קודם צריך לעשות שטיפת מוח

אם יש לך כוח רצון, הקדמת לעצמך את התוצאה ללא שום שטיפת מוח.
ואם עישנת שנתיים וחצי(לא משנה כמה ואיך!) ולא הצלחת להפסיק לבד, כאשר אנשים מפסיקים לבד גם אחרי 40 שנה, זה כנראה אומר משהו על כוח הרצון שלך​.

אם יש לך כוח רצון, הקדמת לעצמך את התוצאה ללא שום שטיפת מוח.
ואם עישנת שנתיים וחצי(לא משנה כמה ואיך!) ולא הצלחת להפסיק לבד, כאשר אנשים מפסיקים לבד גם אחרי 40 שנה, זה כנראה אומר משהו על כוח הרצון שלך​.
מחזקקקק בדיוק מה שאני חושב

הכוח רצון היחיד שצריך זה לקחת את הספר ולקרוא אותו בלי לפחד , הרבה קוראים דף פעם בחודש כדי שיוכלו לעשן כמה שיותר.. (הספר דורש לא להפסיק לעשן עד שלא קוראים עד הסוף) אני אישית הייתי קורא פעם בשבוע כי תמיד היה לי תירוץ ( כמו כולם ) שלא עכשיו זה לא מתאים להפסיק יש טיול שנתי עוד שבוע , ועכשיו זאת תקופת לחץ וכו.. עד שזה הגיע לפרק של השטיפת מוח ושם וואו אי אפשר להגדיר את זה כאן.

מבחינה מדעית שנה של עישון צורכת 5 שנים בלי זה כדי להתנקות.

בבכל מקרה ספורט אתה יכול לעשות כבר עכשיו וזה יזרז כמובן את התנקות הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית