הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תלמידת תיכון בת''א: ''לא אטייל בגולן. הוא שטח כבוש''

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
חזית הסירוב: תלמידת כיתה י"א מתיכון עירוני ד' בתל אביב סירבה לצאת לטיול השנתי לרמת הגולן מסיבות אידיאולוגיות.

השבוע יצאו 250 תלמידי השכבה לטיול שנתי ברמת הגולן. המסלול כלל את הבניאס, קרן עין גב, ובלילה לנו המשתתפים ביישוב חיספין.

"המטרה הייתה להכיר את הארץ ואת הרמה, ללמוד על הטבע, הנוף והתופעות הגיאולוגיות שניתן לראות באזור", מספר גורם בבית הספר. "הביקור בקרן עין גב נועד להמחיש את הקושי של היישובים להתמודד עם ההתקפות הסוריות לפני מלחמת ששת הימים, ולשם כך גם ביקרנו בקיבוצים גדות וגונן. שוחחנו עם התלמידים על התנאים מלפני מלחמת ששת הימים – על הצורך להגן על יישובי עמק הירדן, על המאבק על המים ועל מפעל ההטיה הסורי".

התלמידה שסירבה לצאת לטיול מתוארת על ידי גורם בבית הספר כ"שמאלנית שגדעון לוי בנשמתה". "היא באה ממקום ערכי", הוסיף אותו גורם, "הסיבה היא כנראה שברמת הגולן יש שטחים כבושים והיא לא מעוניינת להיות במקומות כאלה. אנו יודעים שהיא קיצונית בדעותיה, אבל יש מקום לכבוד גם דעות כאלה וכך נהג התיכון". לדברי הגורם, בכל שנה ישנו תלמיד אחד בממוצע שמסרב לצאת לטיול מסיבות אידיאולוגיות.

המנהלת נעמי טיסונה, תלמידה על רמה.

"זה נכון. נערה אחת לא יצאה לטיול מטעמים אידיאולוגיים הקשורים לתפיסתה את רמת הגולן. רצונו של אדם כבודו, וטיולים אינם חובה. מתפקידו של בית הספר לחשוף למגוון התנסויות, לא לכוון לדעות פוליטיות".

התלמידה סירבה להגיב.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3986043,00.html

וכמובן שתל אביב מאז ומעולם היתה שייכת לנו עוד משחר כדור הארץ...

תודה, עכשיו אחרי הכתבה הזאת אני עצבני יותר - עכשיו אני הולך לאימון זה יעזור להרים יותר

כנ"ל חח

---------- התגובה התווספה ב 09:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:24 ----------

חבל שאני לא יכול להזריק לעצמי אדרנלין של עצמי :(

תלמידת תיכון בת''א: ''לא אטייל בגולן. הוא שטח כבוש''

אנשים צריכים להתעורר ולצאת מהסרט שלהם. כל הארץ הזאת כבושה. אז מה? אז אם בא לה שתרד מהארץ ותלך לגור במקום אחר.

תיקנתי לא נכנס במקרה הזה לוויכוח פוליטי 😃

אבל הייתי מראה לתלמידה את הראיון זה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגידו מה נסגר? עושים כתבה על דבר כזה?
לא בא לה שלא תצא אבל מפה ללעשות כתבה? מה חסר על מה להתלונן?
כאילו מה ניסו להגיד שזה לא בסדר שיש לה דעות כאלה או שהתיכון לא בסדר שהוא מכבד את הדעות שלה?

לא לא.. אם כבר את זה

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3029880

ולא הבנתי את ההדגשה של התלמידה בתגובה?

זה בשביל לעורר פרובקציה.
תמיד יהיו את האנרכיסטים האלה שיהיו נגד כולם רק כדי להיות נגד ולא כי באמת יש סיבה טובה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אלעק שטח כבוששש איזההה בוררוותתתתתתתתתתת יאללה התל אביבים האלה מיום ליום מפתיעים אותי בטימטום שלהם. פשוט יום אחד שתלך השמאלנייה המגעילה הזאתי ליישובים שעוטפים את עזה וסובלים יום יום מטילים המפריעים להם לחיים הרגילים שזה אומר-חדר כושר ותזונה למכורים וכמו כן גם לעבודה,לימודים,שינה,הכנת אוכל,שטיפת בית וכל דבר אחר שאתה עושה ביומיום שלך.

לכן צריך להכניס תילדה המגעילה הזאתי למוסד לטיפול של אוטיסטים או לסלקה מהארץ על בגידה במולדת!

אלעק שטח כבוששש איזההה בוררוותתתתתתתתתתת יאללה התל אביבים האלה מיום ליום מפתיעים אותי בטימטום שלהם. פשוט יום אחד שתלך השמאלנייה המגעילה הזאתי ליישובים שעוטפים את עזה וסובלים יום יום מטילים המפריעים להם לחיים הרגילים שזה אומר-חדר כושר ותזונה למכורים וכמו כן גם לעבודה,לימודים,שינה,הכנת אוכל,שטיפת בית וכל דבר אחר שאתה עושה ביומיום שלך.

לכן צריך להכניס תילדה המגעילה הזאתי למוסד לטיפול של אוטיסטים או לסלקה מהארץ על בגידה במולדת!

אני בעד שנביא כושי שיכבוש לה את התחת:jester:

אישה מדהימה! אני שמח על הדברים שהיא אמרה ואני מקווה שכמה שיותר אנשים בעולם ישמעו את הדברים האלה - מצד אחד שיבינו שלא כל ערבי הוא מוסלמי פונדמנטליסט שרוצה להרוג את כולם - ומצד שני שכל האלה שהם כן פנדמנטליסטים ישמעו את הדברים החכמים האלה ואולי יופיע אצלהם ניצוץ של שפיות.

😣😣😣
אני מצטער להגיד לך את זה אבל מהמילים שלך אתה יותר דומה למוסלמים הפנדמנטליסטים האלה שאתה כל כך פוחד מהם בעזה מאשר למשהו אחר. ילדה מגעילה? טיפול באוטיזם? בגידה במולדת? מממ... נשמע מוכר... ((ציונים מגעילים...חזירים...כופרים.. ring a bell?))
אני מציע שתתחיל לעשות עם עצמך חושבים עוד בגיל שלך כל עוד זה לא מאוחר מדי והדעות שלך עוד לא נעולות על השטויות האטומות האלה.
:🙁

זה בשביל לעורר פרובקציה.
תמיד יהיו את האנרכיסטים האלה שיהיו נגד כולם רק כדי להיות נגד ולא כי באמת יש סיבה טובה
מקווה שאתה לא מתכוון אליי אף על פי שהכינוי שלי זה אנרכיסט 😃

למה אתה מקפיץץץץץץץץץ?????????

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית