הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הגיעו החטיפי חלבון של Dymatize - והרי חוות דעת

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
ככה, הזמנתי את החטיפים של דיימטיז, ה-Dymatize Elite Gourmet Protein Bars מאתם כנראה תבינו לבד איפה ולפני כמה ימים החטיפים הגיעו.

הטמעים שרכשתי הם ה-Fudge Brownie וה-Cookies 'n' Cream.

לגבי ה-Fudge Brownie:

אין ספק מבחינת טעם מדובר בלהיט אמיתי - חטיף שוקולד לכל הדעות.
הטעם הוא אשכרה כמו בראוני בטעם שוקולד לכל דבר ועניין - מומלץ לאוהבי הז'אנר.

לגבי ה-Cookies 'n' Cream:
מבחינת טעם מזכיר מאד את ה-Supreme Protein בטעם הנ"ל, המרקם מעט יותר טוב אבל זה זניח. בקיצור הטעם מצויין - גם כאן מי שאוהב את הטעם בכללי לא יתאכזב ואפילו יתמכר.

לגבי ערכים (תקף ל-2 הטעמים) בחטיף של 42.5 גרם יש 6 גרם שומן (כמעט הכל רווי), 15 גרם חלבון ו-11 גרם פחמימה - מתוכם 5-6 גרם זה סוכר. קלוריות - 175 בערך.

בואו נוציא רגע את המחיר מהמשוואה ונדבר על אלטרנטיבות:

בדרך כלל כאלה שבחיטוב (או בשפת העם "דיאטה") וחסרי בינה בתחום נוטים לכיוון של חטיפי גרנולה סטייל Nature Valley - אז שם על כמות דומה יש פי 2 יותר סוכר, ופי 3 פחות חלבון ככה שבהיבט הזה הדיימטיז מנצח.

מי שלא בחיטוב וסתם מחפש לנשנש זה עדיין הרבה יותר טעים מהחטיפי גרנולה וגם פחות מזיק.

בקיצור אחלה מוצר.
מישהוא יודע אם אפשר להשיג בארץ ?

אחי..בדרך כלל מוכרים בחדרי כושר אבל הם שוחטים במחירים
גם אני אהבתי את החטיפים (הבאתי מחו"ל) אבל בארץ הדרך היחידה היא לקנות דרכם ולצערי הרב אני לא משלשל שטרות מהתחת וזה יקר מאוד
אבל מי שלא מתפשר ורוצה להשקיע .. מומלץ ביותר פשוט מדובר פה בזהב טהור

חטיפים להזמין מהאינטרנט מחול גם לא כזה זול.

הבעיה הגדולה שחלקם דווקא נורא טעימים. כמו שאני מכיר את עצמי הייתי אוכל חבילה שלמה ביום לכן אני לא מזמין

• פותח/ת השרשור
זה ברור שחטיפי חלבון זה ממש לא כלכלי - אבל היי, זה טעים וכמו כל דבר בחיים גם זה סה"כ תלוי בסדרי עדיפויות.

אז מי שמוכן לשים כסף על חטיפי חלבון שידע - ה-Dymatize ממש טעים.

יש כאן חטיפי חלבון של 170 קלוריות, מתוכם 16 גרם חלבון, 15 פחמימה והשאר שומן. הם עולים 0.75 סנט לחטיף (בערך 4 שקל, ואי אפשר לייבא אותם לארץ). החטיפים של דיימטייז יוצאים יותר זול בכללי?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מזמין 2 קופסאות (זה 6 חטיפים כ"א) יוצא 8 שקלים לחטיף. ברגע שמזמינים קצת יותר לדעתי אפשר לצמצם את העסק לסביבות ה-6.

יש כאן חטיפי חלבון של 170 קלוריות, מתוכם 16 גרם חלבון, 15 פחמימה והשאר שומן. הם עולים 0.75 סנט לחטיף (בערך 4 שקל, ואי אפשר לייבא אותם לארץ). החטיפים של דיימטייז יוצאים יותר זול בכללי?

למה אי אפשר לייבא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית