כפיפת מרפקים/בעיה בשרירים

יעלי :)

משתמש מתחיל
153
0
נק' מוניטין:
7
153
0
היי, אני לא יודעת אם אני כרגע מכניסה את עצמי ללחץ מיותר אבל,
עשיתי היום כפיפת מרפקים במישקולות בשיפוע על כיסא..במכון כושר

לאחר סט אחד של 8 התחיל להיות לי בין המרפק לשריר הקידמי מלא נקודות אדומות בעור
שעד עכשיו לא עוברות לי, חוץ מזה שכרגע אני מנסה לעשות שריר קידמי (הפעלת לחץ על השריר)
ואני מרגישה חוסר יכולת בכח כשאני שמה את יד ימין שלי על השריר הקידמי של יד שמאל כשאני מפעילה לחץ על השריר, אני מרגישה ללא כח וכשאני לוחצת עם היד אני לא מרגישה את השריר אלה רק שומן והשריר כאילו רפוי ולא לחוץ!

אתמול למשל עשיתי שריר וששמתי את היד הימנית על השריר השמאלי הייתי מרגישה את השריר עצמו מה שכרגע אני לא.

יכל להיות שהפעלתי יותר מידי לחץ על השריר היום כתוצאה מכובד המישקולות?
למה אני לא יכולה כרגע להרגיש את השריר כשאני מפעילה עליו לחץ? ואיך זה שעד עכשיו הנקודות האדומות שיש לי על העור לא עוברות לי?

חשוב לציין שאחרי האימון כח היום במכון כושר עשיתי אירובי 50 דקות ורק אז אחרי האימון אכלתי חצי פיתה עם 2 כפות גבינה וחלבון של ביצה קשה.

אשמח לקבל תשובה מימה זה ניגרם לי, תודה רבה, יעל.

אני לא רופא אבל הייתי אומר לך לחכות קצת לראות אם זה עובר, אם לא אז ללכת לרופא. זה כל מה שאני יכול להגיד לך,סורי =\ (טעית בפורום)

כואב לך איפשהוא? אם כן אז איפה. איפה בידיוק הנקודות האדומות? את יכולה להניע את היד טווח תנועה מלא?

מחר דבר ראשון גשי לרופא, אני מנחש שזה משהו עיצבי.

• פותח/ת השרשור
כואב לי טיפה שאני מכופפת את היד והנקודות האלה הם במפרק הקידמי באמה ובזרוע באחורית טיפה
הם מפוזרות..
וכן אני יכולה להניע את היד בטווח תנועה מלא..

מימה זה יכל להיות?

זאת לא פציעה נפוצה. תלכי עם זה לרופא הכי בטוח.
זה נישמע מוזר, יכול ליהיות יש לך שטף דם מנימים באזור הזה? זה ניגרם לך מ overload? זאת אומרת זה קרה בבת אחת או עם הזמן זה היתגבר והיתפשט? להפעיל כח את יכולה?

שמת לב מתי הנקודות הופיעו? יכול להיות ששיפשפת את הידיים בספה או משהו בסגנון?
היה קורה לי כל פעם שהייתי עושה דדליפט עד שהבנתי שהיד שלי מריץ' רץ' במכנס.

• פותח/ת השרשור
הקטע זה שבדיוק אחרי הסט הראשון כאב לי במרפק החיצוני ושהנפתי עליו מבט פשוט התחלתי לראות נקודות אדומות

אני מנסה להפעיל לחץ עכשיו על השריר ואני פשוט מרגישה כאילו אין לי שריר, אין לי כח ושאני מפעילה עליו לחץ אני לא מרגישה אותו! שזה הכי מוזר, כי לפני יומיים אני מפעילה על השריר לחץ ואז אני מרגישה אותו יותר חזק.
איך זה ככה?? 😳

נכון לרגע זה , זהו דיון עקר. תבררי את העניין עם מדריך מוסמך במכון ( גם אם את לא סומכת עליהם), שיראה את המצב במו עיניו. והכי חשוב, לכי לרופא!!

כן, מומלץ ללכת לבדוק את זה. אני בטוח שאין לך סיבה לדאגה, אבל סתם בדיקה ליתר בטחון.

היי, אני לא יודעת אם אני כרגע מכניסה את עצמי ללחץ מיותר אבל,
עשיתי היום כפיפת מרפקים במישקולות בשיפוע על כיסא..במכון כושר

לאחר סט אחד של 8 התחיל להיות לי בין המרפק לשריר הקידמי מלא נקודות אדומות בעור
שעד עכשיו לא עוברות לי, חוץ מזה שכרגע אני מנסה לעשות שריר קידמי (הפעלת לחץ על השריר)
ואני מרגישה חוסר יכולת בכח כשאני שמה את יד ימין שלי על השריר הקידמי של יד שמאל כשאני מפעילה לחץ על השריר, אני מרגישה ללא כח וכשאני לוחצת עם היד אני לא מרגישה את השריר אלה רק שומן והשריר כאילו רפוי ולא לחוץ!

אתמול למשל עשיתי שריר וששמתי את היד הימנית על השריר השמאלי הייתי מרגישה את השריר עצמו מה שכרגע אני לא.

יכל להיות שהפעלתי יותר מידי לחץ על השריר היום כתוצאה מכובד המישקולות?
למה אני לא יכולה כרגע להרגיש את השריר כשאני מפעילה עליו לחץ? ואיך זה שעד עכשיו הנקודות האדומות שיש לי על העור לא עוברות לי?

חשוב לציין שאחרי האימון כח היום במכון כושר עשיתי אירובי 50 דקות ורק אז אחרי האימון אכלתי חצי פיתה עם 2 כפות גבינה וחלבון של ביצה קשה.

אשמח לקבל תשובה מימה זה ניגרם לי, תודה רבה, יעל.

לא יודע על איזה נקודות את מדברת, אבל לי אחרי דדליפט או מתח בסופינציה, יש נקודות אדומות קטנות (ממש קטנות, אבל כמה באזור ממוקד) על האמות, כנראה בגלל שטפי דם או משהו. זה עובר אחרי כמה ימים, תרגעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית