הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר שאלות על סוכר ענבים

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
היי אני חדש פה...

מאיפה ניתן לקנות סוכר ענבים ?
מה המנה המומלץ ביום ?
כמה קלריות/פחממות יש ב100 גרם ?

תודה רבה

בכל חנות טבע ובכל חנות תוספי מזון,אין מנה מומלצת כדי שתהיה השפעה כלשהי על הספיגה של החלבון והקריאטין בשריר צריך לצרוך סביבות ה 0.7 גרם סוכר ענבים פר קילו.ב100 גרם יש 90 גרם פחמימה -364 קלוריות.פעם הבאה לעשות חיפוש קודם ואז לשאול.😣

היי אני חדש פה...

מאיפה ניתן לקנות סוכר ענבים ?
מה המנה המומלץ ביום ?
כמה קלריות/פחממות יש ב100 גרם ?

תודה רבה
חנויות תוספי מזון\סופר פארם
תלוי בתפריט שלך. לרוב צורכים לאחר אימון 0.8 גרם פחמימה פר קילוגרם גוף.
91 גרם פחמימה ל100 גרם ו364 קלוריות

בכל חנות טבע ובכל חנות תוספי מזון,אין מנה מומלצת כדי שתהיה השפעה כלשהי על הספיגה של החלבון והקריאטין בשריר צריך לצרוך סביבות ה 0.7 גרם סוכר ענבים פר קילו.ב100 גרם יש 90 גרם פחמימה -364 קלוריות.פעם הבאה לעשות חיפוש קודם ואז לשאול.😣
למה לצרוך 0.7 גרם פר קילו?
הצריכה באה מכיוון של כמה פחממות יש בתפריט היומי ועקב כך להשלים מסוכר ענבים לאחר האימון, אין צורך להרעיל את עצמך ב2-3 סקופים של סוכר ענבים אפילו אחד או חצי סקופ יספיקו, אפשר גם ללא ולשתות רק עם חלב זה אפילו עדיף.

למה לצרוך 0.7 גרם פר קילו?
הצריכה באה מכיוון של כמה פחממות יש בתפריט היומי ועקב כך להשלים מסוכר ענבים לאחר האימון, אין צורך להרעיל את עצמך ב2-3 סקופים של סוכר ענבים אפילו אחד או חצי סקופ יספיקו, אפשר גם ללא ולשתות רק עם חלב זה אפילו עדיף.
למה חלב עדיף? אני יכול להבין למה שווה בערכו אבל עדיף למה?

משום מה חשבתי שזה טיפה יותר "שווה".
כמה גרם פחממה צריך בערך ביום ?

ותודה על התגובה.

אין מספר, זה לפי העדפות שלך, מטרה ונתונים פיזיולוגים וכמו כן הוצאה אנרגתית ביממה.
תקרא את המדריכים שיש פה בנעוצים למטרה שלך (מסה או חיטוב), תרכיב לעצמך תפריט ותדע.

למה חלב עדיף? אני יכול להבין למה שווה בערכו אבל עדיף למה?

1. עדיף מבחינה שיש לו שיחרור איטי של חומצות אמינו לדם ובאיזשהם מחקרים זה הראה יתרון על פני הרבה דברים אחרים, האחוזים בודדים לא הייתי לוקח את זה בחשבון אבל זה גם משהו
2. זה לא מגעיל כמו סוכר ענבים בכמויות מסחריות
3. לא צריך הרבה כאב ראש וזה גם עושה את השייק טעים יותר
4. לחלב יש תגובה אינסולינית מאוד חזקה (בגלל הלקטוז) בשילוב עם מי גבינה זה יכול להיות אידיאלי.

1. עדיף מבחינה שיש לו שיחרור איטי של חומצות אמינו לדם ובאיזשהם מחקרים זה הראה יתרון על פני הרבה דברים אחרים, האחוזים בודדים לא הייתי לוקח את זה בחשבון אבל זה גם משהו
4. לחלב יש תגובה אינסולינית מאוד חזקה (בגלל הלקטוז) בשילוב עם מי גבינה זה יכול להיות אידיאלי.
או שלא הבנתי את התשובה שלך או שלא הבנת את השאלה שלו,הוא שאל(לפי מה שהבנתי) למה רק חלב עדיף על חלב+סוכר ענבים

או שלא הבנתי את התשובה שלך או שלא הבנת את השאלה שלו,הוא שאל(לפי מה שהבנתי) למה רק חלב עדיף על חלב+סוכר ענבים
אני חושב שהשאלה היא למה עדיף חלב עם השייק חלבון ולא סוכר ענבים עם השייק חלבון, אף אחד לא ישתה חלב עם סוכר ענבים (??)

אין מספר, זה לפי העדפות שלך, מטרה ונתונים פיזיולוגים וכמו כן הוצאה אנרגתית ביממה.
תקרא את המדריכים שיש פה בנעוצים למטרה שלך (מסה או חיטוב), תרכיב לעצמך תפריט ותדע.

תודה רבה! הראשון חידש לי האמת...

אני מכין תשייק חלבון מחלב אבקה וסוכר ענבים ם_O
נראה לי שלא הבנו אחד את השני.
אני לקחתי בחשבון שהשאלה היא כזו :
"למה עדיף חלב על סוכר ענבים עם מי גבינה"
אני לוקח את החלב כפרמטר לפחממה, סוכר ענבים זו גם פחממה לכן לשים את שניהם ביחד יהיה קצת OVERKILL.
אז בהנחה שאתה רוצה סוכר ענבים תשתה עם מים בהנחה שאתה רוצה חלב תשתה רק חלב עם מי גבינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית