הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך החברה IRON-TEK ניו-יורק ?

לא מכיר את החברה אבל למה לא ללכת על חברה מובילה בתחום כמו אופטימום\צמפיון? אני בקטע של תוספי מזון לא מתקמצן כי זה בכל זאת דברים שאני מכניס לגוף ורוצה להיות בטוח שהם איכותיים ב100%.מה גם למה אתה צריך 2 חטיפי חלבון אני לא יודע...נגיד בלי ה שייקר והחטיפים,250 שקל לדלי. עדיף כבר לקנות אופטימום ב 320-340

לא חושב שמשהו באתר משתמש בזה כך שלא יוכל להביע את דעתו על כך (בבקשה מכל האופטימום וצ'מפיון לאברס להפסיק לקפוץ בראש - כן יש גם אבקות חלבון אחרות בעולם).
ד"א לזה שמעלי, צ'מפיון לא נחשב מוביל בעולם אלא רק בארץ עשו לו פשוט יחצון מטורף ( מעניין מי) ולכן הם כאלה "נחשבים".

לא חושב שמשהו באתר משתמש בזה כך שלא יוכל להביע את דעתו על כך (בבקשה מכל האופטימום וצ'מפיון לאברס להפסיק לקפוץ בראש - כן יש גם אבקות חלבון אחרות בעולם).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה איך באת בטוב חצי שניה אחרי שאני מפרסם תהודעה חחחחחחחחחח ענק:Banane36:

אבל עדיין במחיר של 250 שקל לדלי הרבה היו קונים את זה אם זה היה טוב ומוכר בארץ. לא יודע איך לענות לך,אם מישהו התנסה עם זה הוא יוכל להביע את דעתו על המוצר,אבל לך תדע אתה תקנה את זה ויהיו גושים וזה יהיו לא טעים.מעדיף להסתמך על חוויות אישיות

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה איך באת בטוב חצי שניה אחרי שאני מפרסם תהודעה חחחחחחחחחח ענק:Banane36:

אבל עדיין במחיר של 250 שקל לדלי הרבה היו קונים את זה אם זה היה טוב ומוכר בארץ. לא יודע איך לענות לך,אם מישהו התנסה עם זה הוא יוכל להביע את דעתו על המוצר,אבל לך תדע אתה תקנה את זה ויהיו גושים וזה יהיו לא טעים.מעדיף להסתמך על חוויות אישיות
בשביל זה אנחנו עושים בדיקות מעבדה כדי שנוכל בסופו של דבר לחסוך ולא להיות משועבדים למותגים.

• פותח/ת השרשור
תראו, אני ממש לא צריך 2 חטיפים.
מה שכן, אני כן צריך שייקרים כי גם לי וגם לחבר זה רק ההתחלה.
שייקר עולה 15-30 ש"ח

לא מצאתי בשום מקום מבצע טוב על 2 חבילות אז תחשב את המחיר מחדש ותראה שיוצא לי 150-200 שקל פחות עם המשלוח.

אבל אם אתם אומרים שלא כדאי לקחת סיכון אני ארד מזה.

טוב היה לי iront tek ליפני איזה 3 שנים, לא יודע מה הם נחשבים בעולם למובילים או לא אבל היה אחלה טעם ואחלה ערבוב. לא זוכר הרבה חוץ מזה. ניראה לי שקניתי אז תות.

השתמשתי פעם באבקת בננה וקרם עוגיות שלהם, שניהם היו טעימים בטרוף, במיוחד הקרם עוגיות

טוב היה לי iront tek ליפני איזה 3 שנים, לא יודע מה הם נחשבים בעולם למובילים או לא אבל היה אחלה טעם ואחלה ערבוב. לא זוכר הרבה חוץ מזה. ניראה לי שקניתי אז תות.
גם אני ניסיתי אותו ליפני איזה שנתיים,הוא לא להיט החלבון הזה,הטעם סביר,חייב שייקר בשביל לערבב,אחרת יש גושים...2 גרם סוכר למנה..2 גרם שומן 1 רווי..
בבדיקת מעבדה יצא פחות מ-20 גרם חלבון למנה..

ראיתי מבצע טוב שלהם לקנייה של 2 חבילות כי אני מזמין גם לחבר.
http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=805&Cat...

בזמנו השתמשתי בכמה קופסאות שלהם,הבננה טעים,הקרם עוגיות סביר ונמאס מהר,לא מתערבב בקלות,ועם אתה לחוץ על כסף אז כן הייתי הולך על החלבון שלהם.
עדיין יש לפחות 20-22 גרם חל' למנה.

גם אני ניסיתי אותו ליפני איזה שנתיים,הוא לא להיט החלבון הזה,הטעם סביר,חייב שייקר בשביל לערבב,אחרת יש גושים...2 גרם סוכר למנה..2 גרם שומן 1 רווי..
בבדיקת מעבדה יצא פחות מ-20 גרם חלבון למנה..
תפרסם פה את הבדיקת מעבדה, הכל פיקציות עד שלא רואים בעיניים.

• פותח/ת השרשור
טוב אז תכף צריך לחזור אלי נציג של חברת ביטבע
ואני אזמין גם אבקת חלבון וגם קריאטין של חברת ISS
אני הולך על המבצע הזה
http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=1869&CatID=

זה יוצא ממש טוב כי זה בא עם שייקר ואני צריך לקנות
בנוסף זה מחיר ממש סבבה כולל משלוח ביחס לשאר המקומות שהסתכלתי.

טוב אז תכף צריך לחזור אלי נציג של חברת ביטבע
ואני אזמין גם אבקת חלבון וגם קריאטין של חברת ISS
אני הולך על המבצע הזה
http://www.bteva.co.il/ProductPage.asp?PID=1869&CatID=
זה יוצא ממש טוב כי זה בא עם שייקר ואני צריך לקנות
בנוסף זה מחיר ממש סבבה כולל משלוח ביחס לשאר המקומות שהסתכלתי.
זה חלבון שנישלח לבדיקת מעבדה ליפני כמה ימים..תחקה תראה מה יוצא שם קודם ליפני שאתה מזמין.
ובמחיר הזה אפשר להביא אופטימום שזה חלבון יותר טוב וגם מכיל פחות שומן וסוכר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה חלבון שנישלח לבדיקת מעבדה ליפני כמה ימים..תחקה תראה מה יוצא שם קודם ליפני שאתה מזמין.
ובמחיר הזה אפשר להביא אופטימום שזה חלבון יותר טוב וגם מכיל פחות שומן וסוכר.

ידעתי שאתם צריכים להוציא את הסוג הזה לבדיקה אבל לא ידעתי מתי.
וזה הקופסא הראשונה שלי וחבל לי להתאמן בלי.

קניתי את זה במחיר אחר - 777 שקל
ל2 קופסאות 2.3 קילו אבקת חלבון
קופסא אחת של 1 קילו קריאטין
שייקר
משלוח עם שליח עד הבית
וחטיפים בתור צופר...

זה אחלה מחיר קח בחשבון שהקריאטין נמכר ב 220-250 שקל
ותראה שקניתי את זה באחלה מחיר - וכן, תחשיב גם את המשלוח עם השליח עד הבית והשייקר כי שייקר זה דבר שהייתי קונה בכל מקרה.

מתי לדעתכם יהיו תשובות לגבי הבדיקות מעבדה ?
בכל מקרה, אני חושב שזה דבר ענק שאתם עושים את הבדיקות האלה וכבר עכשיו אני אשלח תרומה דרך הפיפל הזה...

ידעתי שאתם צריכים להוציא את הסוג הזה לבדיקה אבל לא ידעתי מתי.
וזה הקופסא הראשונה שלי וחבל לי להתאמן בלי.

קניתי את זה במחיר אחר - 777 שקל
ל2 קופסאות 2.3 קילו אבקת חלבון
קופסא אחת של 1 קילו קריאטין
שייקר
משלוח עם שליח עד הבית
וחטיפים בתור צופר...

זה אחלה מחיר קח בחשבון שהקריאטין נמכר ב 220-250 שקל
ותראה שקניתי את זה באחלה מחיר - וכן, תחשיב גם את המשלוח עם השליח עד הבית והשייקר כי שייקר זה דבר שהייתי קונה בכל מקרה.

מתי לדעתכם יהיו תשובות לגבי הבדיקות מעבדה ?
בכל מקרה, אני חושב שזה דבר ענק שאתם עושים את הבדיקות האלה וכבר עכשיו אני אשלח תרומה דרך הפיפל הזה...
חחחחח גבר זה מחיר זה תגיד לי ??? זוג אבקת איירון טק בביטבע עולה 540 עם 2 שייקרים ועם מגזינים ומשלוח חינם.זאת אומרת שלא קיבלת שום הנחה על הקריאטין .הייתי צריך לשלם לא יותר מ700

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית