הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החברה IRON-TEK ניו-יורק ?

• פותח/ת השרשור
חחחחח גבר זה מחיר זה תגיד לי ??? זוג אבקת איירון טק בביטבע עולה 540 עם 2 שייקרים ועם מגזינים ומשלוח חינם.זאת אומרת שלא קיבלת שום הנחה על הקריאטין .הייתי צריך לשלם לא יותר מ700

אם היית קורא את כל הדיון במקום לקפוץ סתם היית מבין שלא קניתי ירון טק בגלל שלא ממש מכירים את החברה הזאת פה.

בנוסף ביררתי מעט מה קורה בעולם והבנתי שISS (מה שקניתי) מוביל מעל צמפיון ברמה אחת לפחות.

לא כזאת טובה כמו אומטימום...
יש לה טעמים טובים אך הצ'מפיון הרבה יותר טובה

ניסיתי את שניהם ולדעתי ה ISS יותר טעימה וטובה מצמפיון.תכלס ישראלבודי גרמו לנו להבין שצמפיון חברה טובה אבל בתכלס בארצות הברית הם לא כאלה חזקים.

למה לקנות חברה לא מוכרת שאפשר באותו כסף לקנות חברה כן מוכרת ? לא מבין אנשים

תגידו יש מצב שחבר'ה במכון מהיותר ותיקים קונים אינטראקטיב ? אמרו לי שהם חברה טובה ושהם משתמשים בה .נראה לי בולשיט ,בטח הם מקבלים תוספים בזול מאיזו חנות והבטיחו להביא לקוחות לקנות את ה*** -אקטיב

למה לקנות חברה לא מוכרת שאפשר באותו כסף לקנות חברה כן מוכרת ? לא מבין אנשים

תגידו יש מצב שחבר'ה במכון מהיותר ותיקים קונים אינטראקטיב ? אמרו לי שהם חברה טובה ושהם משתמשים בה .נראה לי בולשיט ,בטח הם מקבלים תוספים בזול מאיזו חנות והבטיחו להביא לקוחות לקנות את ה*** -אקטיב

אני משתמש באניטראקיב, לדעי חברה דיי טובה וזולה ,מתערבבת בלי בעיה עם שייקר כל האנשים בחדר כושר שלי משתמשים בה ולאף אחד אין כאבי בטן או משהו בסגנון ,הבעיה היחידה שיש להם זה הטעמים שלהם אבל עד כמה שהבנתי בננה, ותות בננה הם דיי טובים

אני משתמש באניטראקיב, לדעי חברה דיי טובה וזולה ,מתערבבת בלי בעיה עם שייקר כל האנשים בחדר כושר שלי משתמשים בה ולאף אחד אין כאבי בטן או משהו בסגנון ,הבעיה היחידה שיש להם זה הטעמים שלהם אבל עד כמה שהבנתי בננה, ותות בננה הם דיי טובים

מוזר,אני מכיר לא מעט שממש קיבלו כאבי בטן מהמוצרים שלהם,אני אישית לא נוגע בהם ולא משנה מה יהיה המחיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית