עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפההההה! 😆תאמין לי, אל תאמין לאף אחד.
✌️זהו התעייפת מאשכול החידות? 🚬🤪🚬
אחושלוקים
במבחן אמריקאי, אם התשובה "אף תשובה אינה נכונה" היא התשובה הנכונה.
לא ממש הבנתי :/
"יהומו אני יזיין אותך!"
- ערס ארצישראלי מצוי
חחח..🤯
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש", וגם -
"אנחנו צריכים לספוג כמה שיותר פחות גולים"
- אלון מזרחי
כמה שיותר פחות? חחחחח:jester:
🤫אני אוהב את פרדוקס הסבתא: אם היית חוזר בזמן והורג את סבתא שלך, אתה בעצם לא אמור להיוולד!
טכנית נכון, עיקרונית פרדוקס לא משהו :stop:
יש לזה 2 פתרונות שאני מכיר: אחד מהם מדבר על כך שכל פעם שאנחנו עושים פעולה היקום מתחלק ל-2, ככה שאם הרגתי את סבתא היקום מתחלק לאחד שבו הרגתי אותה ולאחד שלא. (משהו כזה)
השני מדבר על אנטי-חומר או משהו כזה לא סגור על זה. יש לי כמה ספרים טובים בפיזיקה לחסרי ידע, אם מישהו מעוניין אני אעלה את השמות.
כי בעיקרון, אני לא מאמין במכונות זמן, זה אפילו לא נתפס הדבר הזה "מכונת זמן"..למה לא פרדוקס?
a + x = a + a
a + x = 2a
a + x - 2x = 2a - 2x
a - x = 2(a-x)
1(a-x)=2(a-x)
1=2
המוח שלי לא עובד אחרי השעה 7 בערב בהנחה שאני מתאמן לפיזיקה 7 שעות ביום 😃 לא היה לי כוח ללכת לטיול של הבצפר אז נשארתי בבית, יש מצב גם מחר אני נשאר לעוד איזה 7 שעות חרישה 😃 בונא כל מבחן שאני מקבל 95~100 נותן לי הרבה מוטיבציה אז למה לא לחרוש? 😃AnaRhisT - "אף תשובה אינה נכונה" היא תשובה בפני עצמה. כלומר אם זה אמת, זה אומר שגם התשובה עצמה לא נכונה, אז אם במבחן היא התשובה הנכונה זה פרדוקס (מצד אחד אף תשובה אינה נכונה מצד שני קיבלת בכל זאת ניקוד עליה ולכן היא נכונה).
אפשר לתקן את זה ע"י שינוי ל-"אף תשובה אחרת אינה נכונה".
חילקת בa-x משמע חילקת ב0, טעות... זה כבר חרושכי בעיקרון, אני לא מאמין במכונות זמן, זה אפילו לא נתפס הדבר הזה "מכונת זמן"..
טוב משהו שהוא OFF-TOPIC לאשכול הזה אבל לא באלי לפתוח אשכול חדש כי זה די מיותר.
תניחו ש a = x
איך זה הגיוני? איפה הטעות פה?קוד:a + x = a + a a + x = 2a a + x - 2x = 2a - 2x a - x = 2(a-x) 1(a-x)=2(a-x) 1=2
---------- התגובה התווספה ב 20:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:53 ----------
המוח שלי לא עובד אחרי השעה 7 בערב בהנחה שאני מתאמן לפיזיקה 7 שעות ביום 😃 לא היה לי כוח ללכת לטיול של הבצפר אז נשארתי בבית, יש מצב גם מחר אני נשאר לעוד איזה 7 שעות חרישה 😃 בונא כל מבחן שאני מקבל 95~100 נותן לי הרבה מוטיבציה אז למה לא לחרוש? 😃
אפשר להתווכח על זה 😃זה לא פרדוקס.