הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

--אשכול הפרדוקסים-- סתירות שקיימות בעולם

זה תלוי איך אתה מסתכל על זה, יענו באיזה סולם אתה מודד את זה.
אם זה 0 מעלות צלזיוס אז אם תכפיל 2 באפס ייצא לך עדין 0.
אבל אם תמדוד את זה במעלות קלוין זה 237~(לא זוכר כמה בדיוק) אז איך אפשר לחלק את זה ב2 וככה קר יותר פי 2.
כשאומרים 0 במעלות צלזיוס זה לא האפס המוחלט אלה החלטה שרירותית איפה יהיה ה0. האפס האמיתי הוא 0 במעלות קלוין. ולכן אם יש 0 מעלות קלוין והיום קר פי 2 זה לא יכול להיות כי זה לא יכול להיות יותר קר מתחת לאפס המוחלט.

אז היה חם פי2,אותו עיקרון.

אני חושב שאתם צריכים להזמין את anarhist לברור בעניין הזה.

התרנגולות של היום התפתחו מציפורים קדומות שלא היו תרנגולות->הביצה הייתה קודם
ומאיפה באו הציפורים האלה?
אם כבר אני משער שקודם כל נוצר התא של הציפור - שהתפתח לתא יותר מורכב - שהפך לסוג של ציפור והתרבה בעזרת הטלת ביצים(הביצה והתרנגולת נוצרו יחד ולא אחד קדם לשני).

ומאיפה באו הציפורים האלה?
אם כבר אני משער שקודם כל נוצר התא של הציפור - שהתפתח לתא יותר מורכב - שהפך לסוג של ציפור והתרבה בעזרת הטלת ביצים(הביצה והתרנגולת נוצרו יחד ולא אחד קדם לשני).

התרנגול לא התחיל מכלום הייתה מוטציה אצל ציפור קדמונית והביצה שהוטלה ממנו הייתה התרנגול שאנחנו מכירים

מה זה משנה? מה שהיה לפני לא היה תרנגולת.

לא קראתי את כל העמודים אז אם הפרדוקס הבא הופיע כבר תסלחו לי

האם ה' יכול ליצור אבן כה כבדה שהוא בעצמו אינו מסוגל להרים?

לא קראתי את כל העמודים אז אם הפרדוקס הבא הופיע כבר תסלחו לי

האם ה' יכול ליצור אבן כה כבדה שהוא בעצמו אינו מסוגל להרים?
אלוהים מסוגל ליצור אוטו שהוא לא אוטו? אותו דבר.

נערך לאחרונה:
התאוריה האבוליציונית שמסבירה את הביצה אומרת שהתרנגול/ת נוצר/ה ע"י mutation בין 2 ציפורים קדומות ובכך נוצרה ביצה של תרנגולת. ההתקדמות הייתה כאשר יצורים דו חיים התחילו לעבור מהמים ליבשה בגלל שאפשר היה להתקיים על היבשה (עצים, שהניבו מזון וגם חרקים. לקח בערך 140 מיליון שנים לעשות את המעבר הזה). לאחר מכן התחילו להיות זוחלים ואז יונקים כמו זוחלים (לא היונקים שאנו מכירים כיום) ואז הגיעו הדינוזאורים שבעצם היו הראשונים ללדת ביצים ולאחר מכן התחילו לצוץ ציפורים (שהם בעצם שרידים של דינוזאורים) ואז הגיעו היונקים (בינהם אנחנו) והציפורים המודרניות. כל התהליך הוא לערך 570 מיליון שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית