הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרות בספורט

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
מישהו יודע בוודאות אם יש לזה חשיבות כלשהיא? הציון הוא מספרי או עובר/לא עובר?
מסתכלים על זה באוניברסיטה (אני דיי בטוח שלא, אבל המורים חופרים לנו שכן...)?

😣

זה לא נכלל בממוצע שלך באוניברסיטה, אבל אם אתה נכשל בזה אתה לא מקבל בגרות. ואני לא יודע איך זה עובד עכשיו, אבל בזמני היה לזה ציון מספרי.

• פותח/ת השרשור
אז אין הבדל באמת אם אני מקבל 60 או 100..

קיצור המורים בלבלו תשכל

גם מחוייבות אישית אותו עיקרון. העיקר תעבור, אף אחד לא מסתכל על זה.

מחוייבות אישית?
אני הייתי רק פעם אחת שם,ובגרות יש.

לא יודע, אני הלכתי למד"א, ביזבוז זמן טוטאלי אבל לפחות הקורס היה בחינם.

דווקא שמעתי שהרבה נהנו במד"א,זה עדיף מלהתקע באיזה "עזרה לעולים חדשים" שלא באמת עוזרים שם לאף אחד.

זה תלוי בתחנה, התחנה שלי הייתה מפוצצת באנשים אז היית שורף שם 8 שעות ועולה על 2 נסיעות במזל כשאחת מהן זה ביטול.

אני הייתי במשמר אזרחי בית זונות אחד גדול. דווקא זה היה ממש צחוקים נהנתי שם. היינו פשוט מסתובבים ועושים שטויות או הולכים לחבר בזמן המשמרת

זה ציון פנימי של הבית ספר, בתעודת בגרות הוא לא מופיע. הציון לא חשוב, העיקר לעבור.

מבחינתי השנים האלה 15-18 היו השנים הכי יפות 😃
תנצל את זה
אני לא יודע איך :(
הדבר היחידי שחשבתי אליו זה לסיים עם עלייה במסת השריר והחיטוב עד גיל 17 ואז לתחיל להנות (אהמ.. לזיין..אהמ) אבל כנראה ששנה הבאה אני אתחיל ללמוד לתואר ראשון של מדעי המחשב באו"פ(אוניברסיטה פתוחה) אז ככל הנראה שלא יהיה לי זמן לבנות וזה סתם יעקב אותי.. יותר חשוב הלימודים ;)

מה מסת שריר אחי? חח
אני מדבר על צחוקים חברים לעשות שטויות

מה מסת שריר אחי? חח
אני מדבר על צחוקים חברים לעשות שטויות
איזה.. אני לומד בבצפר שאני נוסע אליו חצי שעה באוטובוס בקיצור אני גר בקריות וזה בחיפה כל הילדים שם מכל העולם.. יש לי בלחץ 4-5 חברים נורמליים שאני יוצא איתם בימי שישי, טוב נו אני בנאדם ממש סלקטיבי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית