עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרית מוצקין, תגדיר בית ספר טוב.אין בתי ספר טובים בקריות? ד"א איזה קריה אתה?
תכלס גיל 17-18 זה השיא, כיתה יב' כמעט ולא נשארו בגרויות ועושים שטויות.
תחלאס עשית בשכל ;) אין מה לבוא, החומר כל כך קל.. יש סיכומים בהכל. כל מה שצריך לעשות זה לקרוא ולהבין על מה מדובר 😃כיתה י'ב החלטתי ללמוד בבית עצמאית והגעתי פעם בשבוע לבית ספר לשיעורים של המחנכת 🤡
אורט מוצקין טוב.קרית מוצקין, תגדיר בית ספר טוב.
תחלאס עשית בשכל ;) אין מה לבוא, החומר כל כך קל.. יש סיכומים בהכל. כל מה שצריך לעשות זה לקרוא ולהבין על מה מדובר 😃
ממש לא 😃 לדעתי לא.. טכני יותר טוב D=ואאלה? איזה סבבה. המורה שלי חפרנית, יש היום דבר שנקרא המשו"ב. כל דבר שקורה המורה יודעת ואז חופרת על אחריות וחרטות, אז לאף אחד אין כוח להתעסק בקקי איתה.
---------- התגובה התווספה ב 22:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:50 ----------
אורט מוצקין טוב.
אני לא יודע איך :(
הדבר היחידי שחשבתי אליו זה לסיים עם עלייה במסת השריר והחיטוב עד גיל 17 ואז לתחיל להנות (אהמ.. לזיין..אהמ)
לא אמרתי את זה 😃 מה שכן, זה יגדיל את הסיכויים שלי למשוך בננות אליי 😃 תסכים איתי?✌️כי בשביל לזיין אתה צריך להיות מאסיבי וחטוב? ילד...
שוב, זה קשור לבגדים יפים גם, אני מרגיש יותר ביטחון עצמי, יותר משוחרר, פשוט הפסיכולוגיה שלי נהפכת.. לא אכפת לי אם זה יעזור לי עם בנות.. אני פשוט ארגיש טוב עם עצמי, כמו פריצת דרך לחיים.. תמיד הייתי מלא, ועכשיו אני אהיה שרירי ועוד מחוטב זה משהו שלא נתפס אצלי בקלות מעבר לזה שזה עוזר (אם תרצה ואם לא) עם בנות. בכל מקרה, אני מת כבר לעבור את השינוי הזה ולראות שהשגתי משהו שנורא רציתי בחיים שזה גוף שרירי ומחוטב.אתה תתפלא לדעת כמה מעט המראה של הגוף שלך משנה.
אין לי בגרות בספורט,ז''א שאין לי בגרות בכלל?
אפשר לעשות מועד ב'?
כיתה י'ב החלטתי ללמוד בבית עצמאית והגעתי פעם בשבוע לבית ספר לשיעורים של המחנכת 🤡
גמאצלי זה ככה..אצלנו כל חיסור צריך אישור רופא, ואם אין לך אז אחרי שני חיסורים מתחילים להוריד בציון... מעבר זה שהמחנך דורש שנשלח לו SMS אם אנחנו לא מגיעים לבית ספר 😣
כן, לא עברת את הבגרות בספורט=אין תעודת בגרות.
הבנתי שברגע שאתה עובר אתה יכול לקבל את התעודה, כי ראיתי חיילים שלמדו בבית ספר באים להשלים את הבגרות כדי לקבל את התעודה.
עובר של 2000מ' זה משהו כמו 10 דקות, כמעט כל ילד בריא בבית ספר מסוגל לעבור.
י"ב זה בית זונות, שנה שעברה היה לי 50 שעות שבועיות, השנה 20...כיתה י'ב החלטתי ללמוד בבית עצמאית והגעתי פעם בשבוע לבית ספר לשיעורים של המחנכת 🤡
אתה תתפלא לדעת כמה מעט המראה של הגוף שלך משנה.
רק אם אתה בוחר להאמין לשטויות של "בחורות עמוקות". המראה משנה בהחלט. זה לא הדבר היחיד, יש דברים אחרים שיכולים לחפות עליו, אבל הוא משנה.
היום וביום שני נבחנתי לריצת 2000. 10:20 זה עובר.
ואצלנו בבצפר זה 7 סיבובים. סיימתי 3-4 סיבובים והייתי גמור. אני לא ילד בריא? 😵
אגב אנרכיסט איזה בצפר אתה בחיפה? נשמע כאילו אתה מהריאלי..
אגב לא מעיפים ולא בטיח אני עם 86 חיסורים ועוד לומד בבצפר 😃
חחח אין דבר כזה "בנות עמוקות", בעיקרון הדבר היחידי שמשנה במראה זה לא להיראות רע וליצור סלידה מהרושם הראשוני, גוף מרשים יכול לעזור אבל תתפלא כמה מעט זה משפיע, הכל תלוי בGAME שלך ותו לא.