הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כיצד מנוצל המזון שאנו צורכים? - מאמר חדש!

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
כיצד גופנו קובע מאיזה רכיב תזונתי להפיק אנרגיה ואיזה לאגור? מאמר הסוקר את המטרות העיקריות של המזון אותו אנו צורכים, עם התחשבות ב: חלבונים, פחמימות, שומנים ואלכוהול.
כיצד מנוצל המזון שאנו צורכים?

תהנו!

תרגום של: Dumbbell ו MOONLight

כל הכבוד על התרגום. אבל יש לי טיפה בעיה עם חלק מהדברים שנאמרו. אולי lost in translation? ממ גם טיפה שיטחי ולא יודרד לעומק הדברים. ליל לא ממש הסביר מה קורה בתהליכים המטבוליים האלה אלה נגע בהם בצורה שיטחית.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על התרגום. אבל יש לי טיפה בעיה עם חלק מהדברים שנאמרו. אולי lost in translation? ממ גם טיפה שיטחי ולא יודרד לעומק הדברים. ליל לא ממש הסביר מה קורה בתהליכים המטבוליים האלה אלה נגע בהם בצורה שיטחית.

אחנו רק המתרגמים:) בכל אופן אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך קישור למאמר המקורי.

המאמר אמור לתת בכותרות חומר רקע למאמרים אחרים. הוא לא אמור להיכנס לתהליכים מטבוליים כאלה או אחרים. אלה לתת בכותרות בלבד מה קורה לרכיבי המזון העיקריים בתהליך העיכול - בתוצאה הסופית ולא להיכנס לתהליך מטבוליים.

אתה גם צריך לקחת בחשבון מי קורא את המאמרים הללו בסופו של דבר, אוכלוסיה ללא רקע בפיזיולוגיה או בתהליכים מטבולים, לכן ללכת עכשיו להיכנס לבפנים יהיה קצת "מסוכן" ויכול לאבד את הקורא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה צודק ואני נוטה לפעמים לשכוח שלא לכולם יש רקע. אבל לא התכוונתי לקורס מזורז בביוכימיה. אבל טיפה לרדת מתחת לפני השטח לא היה מזיק ואולי גם מרחיב את הדעת לרוב האנשים. אבל אני מבין את מה שאתה אומר ואתנסח מחדש. בשבילי המאמר הזה הוא כללי מידי

בשבילי הוא גם 5 דקות משיעור אקדמאי, אבל אין מה לעשות לא לכולם בדיוק אכפת מה קורה מאחורי הקלעים כשאתה אוכל חזה עוף או לחם, העיקר לעבור עוד יום בחיים.

מאמר טוב.. תודה

אגב.. גם מיקרונוטריאנטים נחשבים לסוג מזון?

נשמע מוזר אולי הייתי משנה את זה לאבות מזון או משהו בסגנון

ויטמינים ומינרלים זה גם סוג של מזון כי אתה צורך אותם ממקור חיצוני וללא חלקם, אתה גם לא תוכל לחיות לאורך זמן.

Micronutrients are nutrients required by humans throughout life in small quantities to orchestrate a whole range of physiological functions, but which the human body itself cannot produce.[1] They include dietary minerals in amounts generally less than 100 micrograms/day[citation needed] - as opposed to macrominerals which are required in larger quantities.

מזון זה כל דבר שאתה צריך ממקור חיצוני לקיום חיים ו/או כל דבר שמכיל קלוריות (ההגדרה הזו דיי סלקטיבית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית