הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר למכס, משהו שלא נתקלתי בו עדיין...

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה מה שעשיתי שלחתי לו מייל שבו שאלתי איך הוא שלח את החבילה, אמרתי לו שקבלתי את זה בems(express) ובתאור אצלו כתו שהוא שולח את זה בצורה אחרת.

אוקיי אני רוצה להגיש תלונה לpay-pal ולebay, מה לכתוב בכל אחת מהתלונות?

רגע רגע... למה ebay? למה לא דואר ישראל? החבילה נשלחה כמו שצריך (לפי מה שאמרת), הדואר החליטו שבא להם לספק לך שירות שלא ביקשת ולגבות ממך כסף על זה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הוא ענה, הנה התשובה שלו

HI ,

Yes the shipment was mailed via US Postal Service Express Mail .
Priority flat rate is domestic only .Since I am charging $35 for
shipping I use Express mail for international which is safer and
faster .

אז הוא בעצם מודה שהוא שלח בexpress, למרות שזה לא מה שרשום אצלו בדיטיילס, עכשיו מה לעשות?

תביא קישור כאן או בפרטי לעמוד שהוא מכר ב EBAY את המוצר שקנית.

• פותח/ת השרשור
משה שלחתי לך.

---------- התגובה התווספה ב 22:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:54 ----------

בכל מקרה, עשיתי חישוב של המכס שהייתי צריך לשלם עליו אם הוא היה נתפס במשלוח רגיל, וזה 250 שקל, כמובן שאני לא אהיה קטנוני על 170~ שקל, אבל זה מרגיז פשוט מרגיז שלוקחים לך כסף על כלום, חרא של מדינה.

אתה יכול להגיד לו שהזמנת בגלל שהוא כתב ששולח ב-priority, וכשהוא שלח ב-express זה דפק אותך ואתה צריך לשלם מלא מיסים ואולי לבקש ממנו השתתפות. אבל בתכלס הוא יגיד לך מיסים ומכס זה בעיה שלך. אין הרבה מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
zה באמת מה שכתבתי לו, אם הוא יגיד אין מה לעשות אני אפתי טיקט בebay והם יחזירו לי(או לפחות ככה אני מקווה), כי אחרי הכל הוא רשם דיסקריפשן לא נכון למשלוח, זאת אשמתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית