הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לא מדויק"

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
לדעתי זה אחד הבלוגים היותר טובים ברשת העברית.

שתפו אם אתם מכירים דברים דומים:)

הוא מתרגל (היה לפחות, לא יודע מה הוא עושה כרגע) בטכניון ודוקטורנט. גם די פעיל בפורום של אס"ט, בחור טוב עם כישרון ללימוד.

לדעתי זה אחד הבלוגים היותר טובים ברשת העברית.

שתפו אם אתם מכירים דברים דומים:)
הוא צודק בכך שלמערכת החינוך בארץ יש תשוקה לבורות, אבל גם להסבר שלו לא הייתי קורא הגדרה טובה.
למעשה הוא לא הציג כלל את ההגדרה של מרחק וקטורי'
שדה המספרים המרוכבים ניתן להצגה כמרחב הקוטורי R בריבוע או ישירות כשדה
הוא לא הגיע להגדרה של שדה. אמורה להיות קבוצה מוגדרת היטב עליה קיימות שתי פעולות בינאריות,
יש תכונות מסויימות שהפעולות האלה אמורות לקיים, כל אחת תכונות נפרדות והאיברים הניטרליים ביחס לפעולות האלה(כאן צריך גם להגדיר איבר ניטרלי, אך זה באמת ברור) נקראים 0 ו1. הוא היה אמור להכנס פה לפילוסופיה קצת יותר עמוקה, ולהגיד שהמספרים המוכרים לנו הם רק שמות ..הם לא באמת מספרים.. המספר הוא לא משהו שקיים, אלא ניתנים לו שמות וצורות ביטוי רבות.
לילה טוב ✌️

נערך לאחרונה:
הוא צודק בכך שלמערכת החינוך בארץ יש תשוקה לבורות, אבל גם להסבר שלו לא הייתי קורא הגדרה טובה.
למעשה הוא לא הציג כלל את ההגדרה של מרחק וקטורי'
שדה המספרים המרוכבים ניתן להצגה כמרחב הקוטורי R בריבוע או ישירות כשדה
הוא לא הגיע להגדרה של שדה. אמורה להיות קבוצה מוגדרת היטב עליה קיימות שתי פעולות בינאריות,
יש תכונות מסויימות שהפעולות האלה אמורות לקיים, כל אחת תכונות נפרדות והאיברים הניטרליים ביחס לפעולות האלה(כאן צריך גם להגדיר איבר ניטרלי, אך זה באמת ברור) נקראים 0 ו1. הוא היה אמור להכנס פה לפילוסופיה קצת יותר עמוקה, ולהגיד שהמספרים המוכרים לנו הם רק שמות ..הם לא באמת מספרים.. המספר הוא לא משהו שקיים, אלא ניתנים לו שמות וצורות ביטוי רבות.
לילה טוב ✌️

הוא הסביר למה התכוון החנון ב"פולינומים במקדמים ממשיים מעל האידאל שנוצר על ידי איקס בריבוע פלוס אחד" והדגים את האיזומורפיזם עם המספרים המרוכבים. מה המשמעות של "ההסבר שלו הוא לא הגדרה טובה"? מה הקשר הרלוונטי בין הסבר לבין הגדרה?

ולמה שהוא יגדיר לך שדה? ולמה אתה מצפה שהוא יכנס ל"פילוסופיה יותר עמוקה"?

אתה שוב כותב בצורה מוזרה לגמרי, עם טעויות כתיב שאח"כ מופיעות מתוקנות כמו שצריך. אתה מעתיק שוב מאיפה שהוא?

אתה אחד ההזויים שהגיעו לפורום.

לילה טוב ✌️

הוא הסביר למה התכוון החנון ב"פולינומים במקדמים ממשיים מעל האידאל שנוצר על ידי איקס בריבוע פלוס אחד" והדגים את האיזומורפיזם עם המספרים המרוכבים. מה המשמעות של "ההסבר שלו הוא לא הגדרה טובה"? מה הקשר הרלוונטי בין הסבר לבין הגדרה?

ולמה שהוא יגדיר לך שדה? ולמה אתה מצפה שהוא יכנס ל"פילוסופיה יותר עמוקה"?

אתה שוב כותב בצורה מוזרה לגמרי, עם טעויות כתיב שאח"כ מופיעות מתוקנות כמו שצריך. אתה מעתיק שוב מאיפה שהוא?

אתה אחד ההזויים שהגיעו לפורום.

לילה טוב ✌️
אין לי כוח להתווכח איתך, ולא, אני לא מעתיק, אני כותב מהידע שלי ואני כותב מהר.. ואחרי שאני קורא את ההודעה אני עורך אותה כמה פעמים..

הוא היה אמור להכנס פה לפילוסופיה קצת יותר עמוקה, ולהגיד שהמספרים המוכרים לנו הם רק שמות ..הם לא באמת מספרים.. המספר הוא לא משהו שקיים, אלא ניתנים לו שמות וצורות ביטוי רבות.
לילה טוב ✌️

אתה מוכן בבקשה להכנס איתי לפילוסופיה עמוקה יותר ולהסביר לי מה זה מספר?

אין לי כוח להתווכח איתך, ולא, אני לא מעתיק, אני כותב מהידע שלי ואני כותב מהר.. ואחרי שאני קורא את ההודעה אני עורך אותה כמה פעמים..

מספיק לסלף, לא יפה! אני לא מתווכח איתך. אני שואל אותך שאלות פשוטות. זה לא הוגן לבוא לכאן כמו פנטום אל בורים שכמותנו, לפזר מנחת האינטלקט העצום שלך ולהיעלם אל תוך הלילה כשאתה מתעלם מהשאלות הרבות שהידע העצום שחלקת איתנו מעורר.

בקיצור, אם אין לך ביצים לעמוד מאחורי דברייך, אני מציע לך לא לדבר מלכתחילה, כדי שלא תאלץ להתחמק עם "אין לי כוח להתווכח".

או, מגישה אחרת, אם אתה דורש ומצפה מגדי אלכסנדרוביץ' להסביר ולבסס את דבריו יותר טוב, כי זה לא מספיק טוב בשבילך, למה אתה לא יכול לספק את אותה הסחורה לשאלות פשוטות כמו שלי?

נערך לאחרונה:
מספיק לסלף, לא יפה! אני לא מתווכח איתך. אני שואל אותך שאלות פשוטות. זה לא הוגן לבוא לכאן כמו פנטום אל בורים שכמותנו, לפזר מנחת האינטלקט העצום שלך ולהיעלם אל תוך הלילה כשאתה מתעלם מהשאלות הרבות שהידע העצום שחלקת איתנו מעורר.

בקיצור, אם אין לך ביצים לעמוד מאחורי דברייך, אני מציע לך לא לדבר מלכתחילה, כדי שלא תאלץ להתחמק עם "אין לי כוח להתווכח".

או, מגישה אחרת, אם אתה דורש ומצפה מגדי אלכסנדרוביץ' להסביר ולבסס את דבריו יותר טוב, כי זה לא מספיק טוב בשבילך, למה אתה לא יכול לספק את אותה הסחורה לשאלות פשוטות כמו שלי?
הורדת לי את החשק לענות על השאלות שלך 😃

• פותח/ת השרשור
AnaRhisT, יש לו עוד פוסטים שעוסקים בשדות והרחבת שדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית