הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לתרגילי SS

allitsgood

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום, אני חדש פה בפורום אבל בחדר כושר אני כבר חודשיים עם תוכנית של ליצן....
אז כמה שאלות....
1) יש לי גמישות יתר, זה אומר שזה יפריע לי במהלך התכנית SS? אם כן במה?
2) האם זה בסדר שבסקוואט, דדליפט וחתירה הגב שי יהיה טיפה יותר עם קשת? ( לא מעוגל, אני מתכוון ההפך ממעוגל)
3) זה שאני צעיר ( בן 14 וחצי חח) זה יכול להפריע לי בתכנית????
4) בדדליפט, הכפות רגליים אמורות להיות כמו בסקוואט? 30 מעלות החוצה? וגם בדדליפט אני אמור "לדחוף" את הברכיים החוצה כמו בסקוואט???

תודה לכולם ויום טוב!!!🙌🙌🙌

נערך לאחרונה:
1. לא
2. אני חושב שזה לא בסדר כי הגב צריך להיות ישר הוא לא צריך להיות עקום לשום צד
3.יכול רק לעזור( ואל תידאג זה לא פוגע בגדילה)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה...
חח אל תדאג אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה קראתי על זה איזה 2000 מאמרים
ואני כל היום מנסה להגיד את זה לחברים שלי הם לא מבינים זה כמו ראש בקיר, הם מהילדים שאומרים שסקוואט הורס את הברכיים ודדליפט הורס תגב ( מפגרים).
עוד תגובות!

---------- התגובה התווספה 27-11-2010 ב 09:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-11-2010 ב 17:43 ----------

הקפצה עבר יום
תגובות בקשה

הוא עצבני באופן טבעי.
לשאלותיך:
1. אין בעיה עם גמישות יתר אלא אם זה חריג, תצטרך פשוט לשמור על התנועה בעקביות.
2. הגב לא אמור להישבר לאורך התנועה, כך שגם זה לא רצוי. מה שכן, אם זה בעיקר בפוזיציה ההתחלתית (כשאתה לוקח את התחת אחורה ומוציא את החזה ונוצר קימור קל) זה בסדר וזה אמור להיעלם בתנועה עצמה.
3. באופן כללי לא, אלא אם יש לך מגבלות מסוימות.
4. בדדליפט הברכיים אכן יוצאות החוצה אבל לא כמו בסקוואט. פשוט כוון את כפות הרגליים ל-30-45 מעלות, רד למוט כשאתה מוציא את הברכיים וזהו. לא צריך לחשוב על זה בכלל.

תודה רבה...
חח אל תדאג אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה קראתי על זה איזה 2000 מאמרים
ואני כל היום מנסה להגיד את זה לחברים שלי הם לא מבינים זה כמו ראש בקיר, הם מהילדים שאומרים שסקוואט הורס את הברכיים ודדליפט הורס תגב ( מפגרים).
עוד תגובות!

---------- התגובה התווספה 27-11-2010 ב 09:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה 26-11-2010 ב 17:43 ----------

הקפצה עבר יום
תגובות בקשה

נשמח אם תפרסם פה את המאמרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית