סרטון סקוואט 190 קילו

Max70kg

משתמש פעיל
465
0
נק' מוניטין:
208
465
0

קשה לשפוט טכניקה מהזווית הזאת אבל זה יותר להתלהב מהאשר לשפוט טכניקה 😃
פלטות : 20 20 20 20 5
משקל גוף בערך פי 2 פחות מהסקוואט
שבת שלום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לראות באמת משהו עם הזווית והאיכות הזאת, רחוץ מזה שרואים שהברכיים גולשות בבירור.
המשקל יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
הכל בסדר אחי, מתחזקים לאט לאט, בקרוב נצלם דד ליפט לסינגל 200-210 בערך ובנץ' לסינגל 130-140.
לא מתקדם יפה כמו שרציתי לפני שנה אבל זה כי אין מוטיבציה...

אתה שוקל בערך 95? בטוח שלא יותר?
משקל מטורף, יש גלישת ברכיים אבל מי סופר את זה בPR 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אולי קצת יותר 😃
אבל לא יותר מ-100 זה בטוח
פשוט הגובה שלי הוא בערך 1.75 אז 95-100 קילו נראים על זה כמו גוש שומן

ממה שרואים הוא קטסטרופה, הברכיים נכנסות פרימה וגולשות הגב מתעגל ולא עולה עם התחת ביחד ואתה מאבד מתח, יכול להיות שאני טועה בחלק ממה שרשמתי או בהכל כי זה לא באמת צילום שאפשר להסיק ממנו משהו.
משקל יפה כמובן והכל אין ספק 😃

• פותח/ת השרשור
ממה שרואים הוא קטסטרופה, הברכיים נכנסות פרימה וגולשות הגב מתעגל ולא עולה עם התחת ביחד ואתה מאבד מתח, יכול להיות שאני טועה בחלק ממה שרשמתי או בהכל כי זה לא באמת צילום שאפשר להסיק ממנו משהו.
תודה על הביקורת אבל היא ממש לא נכונה.
נתחיל מהברכיים, הכניסה של הברכיים פנימה קוראת להרבה מאוד מתאמנים בעולם במיוחד במשקלים גבוהים. בPR מאוד קשה לשמור על זה, ובמיוחד בPR של 30 קילו. ואצלי זה טבעי לצערי במשקלים גבוהים... אני עושה סקוואט כמה שנים טובות עם הפסקות והיו לי תקופות דיי ארוכות שניסיתי לתקן את הבעיה ופשוט לא הלך. אני כרגע מנסה לעשות שזה לא יקרה הרבה אבל לצערי הכוח שלי מוגבל כאן...
הגלישה היא לא קטסטרופלית. אני רואה הרבה פה עם ההגזמות שלהם, כולה סנטימטר או שני סנטימטרים בודדים שנסלחים בPR.
לגב שלי יש בעיה גנטית שהוא מתעגל בחלק התחתון ביותר של התנועה וזה קורה גם בסקוואט במשקל גוף. עד היום זה לא הפריע לי, וגם בסט הזה זה כמעט ולא קרה. אם אתה רוצה יש לי גם סרטון עם 180 שאפשר לשפוט משם יותר טכניקה, הנה הוא

מאבד מתח? אין לי מושג על מה אתה מדבר. היה לי סט יפה עם שבירת מקביל. טכניקה תמיד אפשר לשפר אבל למען האמת אין לי מושג אפילו איך אפשר לאבד מתח בסקוואט ואיפה לעזאזל אני מאבד אותו. רוב הסיכויים שזה נראה לך בגלל הזווית והאיכות המסריחה של הצילום

עריכה: בסט של ה-180 אני מודה שרואים קצת יותר שהגב מתעגל, אני אנסה לשפר את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
את כל זה ראית מהסרטון? ואוו, לא ידעתי שיש אנשים עם ראיית רנטגן.

• פותח/ת השרשור
אלוואי שכול הגברים היו עושים סקואט 190 קילו!!!
חזקה מאוד!! אהבתי!! מי זאת? מהמכון שלך?
כפרה, אני גבר עם שיער ארוך.
לא יצא לך לפגוש כאלה? נעים להכיר
לא נורא אחי לא נפגעתי, אני עובד באבטחה וכבר יצא לי לפגוש מספיק אנשים שראו והרגישו עד כמה אני גבר 😃
אגב לא נראה לי גם שיש אישה בארץ שמרימה אפילו 130 בסקוואט

נערך לאחרונה:
כפרה, אני גבר עם שיער ארוך.
לא יצא לך לפגוש כאלה? נעים להכיר
לא נורא אחי לא נפגעתי, אני עובד באבטחה וכבר יצא לי לפגוש מספיק אנשים שראו והרגישו עד כמה אני גבר 😃
אגב לא נראה לי גם שיש אישה בארץ שמרימה אפילו 130 בסקוואט

סקוואט חזק

את כל זה ראית מהסרטון? ואוו, לא ידעתי שיש אנשים עם ראיית רנטגן.
רשמתי את כל זה כי זה מה שראיתי, אני יודע שלא הכל נכון וגם לא חשבתי שהכל יהיה נכון, זרקתי מה שראיתי כדי לעזור. הוא ידע מכאן לשפר את מה שצריך.
דרך אגב הסקוואט 180 מעולה.

מי היה מאמין, ילד ששאל מה זה סקוואט לפני שנה וחצי היום עושה 190 ק"ג.
התקדמות מטורפות, תמשיך לעדכן ואל תעלם לנו 😃

• פותח/ת השרשור
רשמתי את כל זה כי זה מה שראיתי, אני יודע שלא הכל נכון וגם לא חשבתי שהכל יהיה נכון, זרקתי מה שראיתי כדי לעזור. הוא ידע מכאן לשפר את מה שצריך.
דרך אגב הסקוואט 180 מעולה.

תודה רבה!

מי היה מאמין, ילד ששאל מה זה סקוואט לפני שנה וחצי היום עושה 190 ק"ג.
התקדמות מטורפות, תמשיך לעדכן ואל תעלם לנו 😃

חחח 😃
תודה רבה משה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית