עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
190 חלקי 2 זה 95 אחי 😃אתה שוקל בערך 85?
בטוח שלא יותר?
190 חלקי 2 זה 95 אחי 😃
תודה על הביקורת אבל היא ממש לא נכונה.ממה שרואים הוא קטסטרופה, הברכיים נכנסות פרימה וגולשות הגב מתעגל ולא עולה עם התחת ביחד ואתה מאבד מתח, יכול להיות שאני טועה בחלק ממה שרשמתי או בהכל כי זה לא באמת צילום שאפשר להסיק ממנו משהו.
משקל יפה כמובן והכל אין ספק 😃
את כל זה ראית מהסרטון? ואוו, לא ידעתי שיש אנשים עם ראיית רנטגן.ממה שרואים הוא קטסטרופה, הברכיים נכנסות פרימה וגולשות הגב מתעגל ולא עולה עם התחת ביחד ואתה מאבד מתח, יכול להיות שאני טועה בחלק ממה שרשמתי או בהכל כי זה לא באמת צילום שאפשר להסיק ממנו משהו.
משקל יפה כמובן והכל אין ספק 😃
כפרה, אני גבר עם שיער ארוך.אלוואי שכול הגברים היו עושים סקואט 190 קילו!!!
חזקה מאוד!! אהבתי!! מי זאת? מהמכון שלך?
כפרה, אני גבר עם שיער ארוך.
לא יצא לך לפגוש כאלה? נעים להכיר
לא נורא אחי לא נפגעתי, אני עובד באבטחה וכבר יצא לי לפגוש מספיק אנשים שראו והרגישו עד כמה אני גבר 😃
אגב לא נראה לי גם שיש אישה בארץ שמרימה אפילו 130 בסקוואט
רשמתי את כל זה כי זה מה שראיתי, אני יודע שלא הכל נכון וגם לא חשבתי שהכל יהיה נכון, זרקתי מה שראיתי כדי לעזור. הוא ידע מכאן לשפר את מה שצריך.את כל זה ראית מהסרטון? ואוו, לא ידעתי שיש אנשים עם ראיית רנטגן.
רשמתי את כל זה כי זה מה שראיתי, אני יודע שלא הכל נכון וגם לא חשבתי שהכל יהיה נכון, זרקתי מה שראיתי כדי לעזור. הוא ידע מכאן לשפר את מה שצריך.
דרך אגב הסקוואט 180 מעולה.
מי היה מאמין, ילד ששאל מה זה סקוואט לפני שנה וחצי היום עושה 190 ק"ג.
התקדמות מטורפות, תמשיך לעדכן ואל תעלם לנו 😃