הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר ISO MAX EXTREME GAINER

• פותח/ת השרשור Dor
  • פורסם בתאריך

Dor

משתמש מתחיל
198
10
נק' מוניטין:
70
198
10
בכללי איך הגיינר הזה נחשב? עבר בדיקות מעבדה?
איזה ערכים תזונתיים יש במנה שלו?
תודה,
דור.

אולטימט נוטרישן לא חברה מומלצת לאחר שבבדיקות שנעשו למוצרים שלה התגלו סטיות של 20% פחות חלבון מהמוצהר על התווית.

• פותח/ת השרשור
אפשר בכל זאת את הערכים התזונתיים לידע?
על איזה גיינרים אחרים הייתם ממליצים?

נושא טחון - חיפוש אחי בפורום

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16560&highlight=%E2%E9%E9%F0%F8

אתה חדש אבל כדאי להריץ חיפוש - זה בחינם וזה מהיר.

flx_1817689_2507087_01_3.jpg

איך נראה התפריט שלך? למה החלטת שאתה צריך גיינר? מה חסר לך יותר פחמימה או חלבון? איך נראת תוכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
חסר לי יותר פחמימה בתפריט אבל גם חלבון חסר, תוכנית האימונים שלי היא FBW (מקפיד על 4 אימונים בשבוע)
כל תרגיל 8-10 חזרות בשלשה סטים (עובד על יד קידמית, אחורית, חזה, כתפיים, גב'עליון' ו'תחתון', רגליים)
גובה 175
משקל 58

• פותח/ת השרשור
בוקר : קרונפלקס(הצהוב) עם חלב 3%
ארוחת עשר (יותר נכון כל הארוחות בבית ספר) : 3~4 פיתות/ סנוויצים תלוי באורך היום עם טונה/ גבינה צהובה/קוטג' ולפעמים אחד עם שוקולד + פרי (תפוח בד"כ)
ארוחת צהריים : בשר (שניצל/חזה עוף/ שוקיים) עם פחמימה [לא באופן קבוע] (תפו"א ולעיתים רחוקות ספגטי, אורז)
לפני אימון : אם זה שעה שעה וחצי מהאורחת צהריים אני לא מוסיף כלום, אבל בדרך כלל לוקח באזור החצי שעה לפני אימון בננה אם יש.
אחרי אימון: קופסאת טונה/ שלוש ביצים + 2~4 פרוסות לחם (שחור)
אם יוצא איזה רגע של נשנוש אז לוקח לפעמים יופלה או במבה (או את שניהם ;))
ארוחת ערב: זה שונה מיום ליום - מתי אני מסיים מתי אני הולך למכון אם זה יום של אימון אבל בכללי יוצא לי לאכול אבל בכללי יכול להיות ביצים/ פסטה/ קווקאר ולפעמים מסיים את היום עם כוס שתיים חלב(לפני שינה - זמן מה לאחר ארוחת ערב)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חישבתי - יצא לי אזור ה2000~2200 קלוריות ליום
וחלבון 120~130 ליום.
ד"א בשלושה חודשים של אימונים יצא לי לרדת קצת באחוז שומן ולעלות 2.2~ קילו (מסת שריר) שזה נראה התקדמות איטית של עליה 700 גרם בחודש

ומה אם אני אגיד לך לאכול יותר?
לדוגמה פה:
ארוחת צהריים : בשר (שניצל/חזה עוף/ שוקיים) עם פחמימה [לא באופן קבוע] (תפו"א ולעיתים רחוקות ספגטי, אורז)

לאכול 2 כוסות של אורז מבושל או ספגטי? (למדוד את זה)
ופה:
אחרי אימון: קופסאת טונה/ שלוש ביצים + 2~4 פרוסות לחם (שחור)

2-4 פרוסות לחם עם טחינה או חומוס

ולנשנש כל היום אגוזים ושקדים וקשיו ודברים כאלו, כרגע הוספתי לך 1000 קלוריות לתפריט וחסכתי ממך גיינר.
כמובן שאפשר בכל מקרה לקנות גיינר, אבל החלטה שלך.
בכל מקרה הגיינר של ISS טוב, תקנה מלטודקסטרין ותחסוך גם כסף, הם באים בשקים של 20 ק"ג בד"כ ולא עולים הרבה, תחפש באינטרנט תמצא כבר חנויות שמוכרות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית