הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקעתם פעם בדדליפט ולא בסקוואט - SS

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אני כרגע על משקל של 140 סקוואט ועדיין עולה מאימון לאימון.
שלשום היה לי אימון:
סקוואט
בנץ'
דדליפט

ואחרי הסקוואט הגב שלי קצת גמור הייתי אומר.
הלכתי לבנץ' והכל טוב ויפה..
הלכתי לדדליפט ועשיתי חימום אבל כשהגעתי ל130 אני פשוט לא הייתי מסוגל לסגור 5 חזרות!
עשיתי 4 חזרות וגם הן לא היו בטכניקה המושלמת.
זה לא מוזר? הדדליפט אמור להיות יותר גבוה מהסקוואט ב20+- קילו לא?
אצלי לא רק שהוא לא גבוה יותר הוא אפילו נמוך יותר ולא הצלחתי לסגור את החזרות!

קרה למישהו?

אתה עם 140 קילו סקוואט ועדין בSS, זה חזק מאד 😉

תבדוק את הטכניקה שלך בדדליפט או שתנוח יותר בין התרגילים

• פותח/ת השרשור
אתה עם 140 קילו סקוואט ועדין בSS, זה חזק מאד 😉

תבדוק את הטכניקה שלך בדדליפט או שתנוח יותר בין התרגילים

תודה 😃
האמת שהטכניקה בסדר עד ה130 הזה ובקשר למנוחות, אני מרגיש שקשה לי מאוד להתאושש מאימון לאימון.
יום חמישי עשיתי אימון וביום ראשון עדיין הרגשתי את הגב שלי סוג של "מנופח" כזה שקשה להסביר, וזה לא DOMS אלא הרגשה כזאת של אי-התאוששות.

תודה 😃
האמת שהטכניקה בסדר עד ה130 הזה ובקשר למנוחות, אני מרגיש שקשה לי מאוד להתאושש מאימון לאימון.
יום חמישי עשיתי אימון וביום ראשון עדיין הרגשתי את הגב שלי סוג של "מנופח" כזה שקשה להסביר, וזה לא DOMS אלא הרגשה כזאת של אי-התאוששות.

היה לי בעיה (לא דומה בדיוק כי המשקל סקוואט שלי על הפנים) שפשוט לא הצלחתי להרים יותר מ120 בדדליפט. 120 היה בסדר 125 כאילו מודבק לרצפה. כמות נדיבה של מגנזיום ואחיזת הוק פתרה את זה.זה פשוט היה עניין של אחיזה. המשכתי להתקדם.
תנסה ותעדכן.. 😃
בקשר לגב - אני גם מרגיש את הגב התחתון ביום שאחרי דדליפט לדעתי זה בסדר כל עוד זה לא כאב ממש אלה "הרגשה". שים לב שהגב לא מתעגל ואתה safe

• פותח/ת השרשור
היה לי בעיה (לא דומה בדיוק כי המשקל סקוואט שלי על הפנים) שפשוט לא הצלחתי להרים יותר מ120 בדדליפט. 120 היה בסדר 125 כאילו מודבק לרצפה. כמות נדיבה של מגנזיום ואחיזת הוק פתרה את זה.זה פשוט היה עניין של אחיזה. המשכתי להתקדם.
תנסה ותעדכן.. 😃
בקשר לגב - אני גם מרגיש את הגב התחתון ביום שאחרי דדליפט לדעתי זה בסדר כל עוד זה לא כאב ממש אלה "הרגשה". שים לב שהגב לא מתעגל ואתה safe

אחלה תודה, אגב אני משתמש במגנזיום 😃
כניראה אני אעשה פשוט ריסט יום חמישי כי פעם אחת לא הצלחתי להרים את ה130 ועשיתי 4 חזרות ובאימון אחריו שוב פעם זה היה רק 4 חזרות.
ריסט אחד וגמרנו ואז אני כבר אעלה בצורה יותר מתונה בדדליפט.

אופס קפץ לפוסט הלא נכון 😃

---------- התגובה התווספה ב 13:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:29 ----------

אחלה תודה, אגב אני משתמש במגנזיום 😃
כניראה אני אעשה פשוט ריסט יום חמישי כי פעם אחת לא הצלחתי להרים את ה130 ועשיתי 4 חזרות ובאימון אחריו שוב פעם זה היה רק 4 חזרות.
ריסט אחד וגמרנו ואז אני כבר אעלה בצורה יותר מתונה בדדליפט.

ניסית hook grip?
אחרי שמתרגלים לקטע עם האגודל זה ממש ממש עוזר לאחיזה שלך..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
האמת שאף פעם לא ניסיתי...
גם זה ניראה קצת מסוכן.
בכל מקרה, הבעיה היא לא ממש באחיזה אלא בקטע של המשקל... פאקין כבד לי

גם זה ניראה קצת מסוכן.

אמרתי לפני חודשייםם אותו דבר. תאמין לי קח שבוע של אימונים ותנסה. בהתחלה זה יכאב ואתה מרגיש כאילו אתה תולש את הציפורן אבל זה עובר וזה ניהיה אחיזה כמו בטון.
ולמרות שאתה מרגיש שזה עניין של משקל, כמו שאני הרגשתי, רוב הסיכויים זה אחיזה.
הגוף לא ירים מהרצפה מה שאתה לא יכול להחזיק. לפחות ככה היה לי אבל יש מצב יש לך אחיזה של שור וזה באמת עניין של יותר לאכול\תוכנית אחרת.

גם זה ניראה קצת מסוכן.

כל קלין או סנאץ' שאתה רואה מתחיל מהוק גריפ טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית