הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט 12/1 ** 40 קילו **

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
ערב/לילה טוב!
הנה הניסיון השלישי שלי לעשות דדליפט מאז שקיבלתי חוות דעת ממכם, הקפדתי על כל הכללים שמפורסמים בנעוץ, והסתכלתי מס' פעמים את הסרטונים של ריפטו, אני מקווה שהטכניקה שלי השתפרה עד לרמה שהטכניקה ממש טובה ואין כמעט מה לשפר. (חוץ מהנעליים - שזה לא קריטי)
תהנו:victory:
סט ראשון -

סט שני -

אגב, אם לא אכפת לכם, אשמח לקבל גם תגובה על הלחיצת כתפיים עם דאמבלים(7.5ק"ג כל יד)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גב לא מתוח מספיק.. בראשון לפחות.
אולי עוד משקל יעזור לך למתוח את הגב שיהיה ישר יותר כדי למנוע פציעות ועבודה אופטימלית.

• פותח/ת השרשור
גב לא מתוח מספיק.. בראשון לפחות.
אולי עוד משקל יעזור לך למתוח את הגב שיהיה ישר יותר כדי למנוע פציעות ועבודה אופטימלית.
מתי הגב לא מתוח מספיק?
כשאני למטה ומרים חזה הכי למעלה שאני יכול או כשאני מסיים את התנועה כשאני עומד?
תודה 😃

מתחילת התנועה עד האמצע בערך, בסוף הדדליפט הגב מתוח בסדר גמור..
נראה לי שהנעליים מפריעות לך, כמו כן - טיפ, תנסה לזכור שזו משיכה, משמע שאת הקונטרה אתה מקבל מהרגליים שעל הריצפה, איתן אתה "דוחף" את הריצפה ומתיישר, כדי לקבל את האפקט הזה, אתה חייב להצמיד את המוט לרגליים כמו שאתה עושה, רק לאורך כל התנועה.. וכן, זה אומר שיהיה חיכוך עם העור... אבל ככה זה בהתחלה עד שלומדים לעשות את זה כמו שצריך בלי להצמיד לגמרי לרגליים (מרחק של כמה מ"מ)

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
מתחילת התנועה עד האמצע בערך, בסוף הדדליפט הגב מתוח בסדר גמור..
נראה לי שהנעליים מפריעות לך, כמו כן - טיפ, תנסה לזכור שזו משיכה, משמע שאת הקונטרה אתה מקבל מהרגליים שעל הריצפה, איתן אתה "דוחף" את הריצפה ומתיישר, כדי לקבל את האפקט הזה, אתה חייב להצמיד את המוט לרגליים כמו שאתה עושה, רק לאורך כל התנועה.. וכן, זה אומר שיהיה חיכוך עם העור... אבל ככה זה בהתחלה עד שלומדים לעשות את זה כמו שצריך בלי להצמיד לגמרי לרגליים (מרחק של כמה מ"מ)

מקווה שעזרתי
אוקיי, אז בעצם אני צריך לדחוף את הרגליים, אבל כמובן שאני דוחף - אחרת אני לא יכול לעלות למעלה, אז בעצם לדחוף יותר חזק כדי למתוח את הגב?
לא ממש הבנתי איך בעצם מותחים את הגב יותר טוב בתנועת העלייה למעלה.
תודה!

• פותח/ת השרשור
אתה לא מחזיק מספיק גב וקשה להעריך טכניקה במשקלים שלא מזיזים לך
צודק בקשר למשקל - אבל אני לא מתכוון לעלות יותר מזה אם הטכניקה שלי לא מספיק טובה כדי להתקדם הלאה, אני חושב שהמשקל הזה מספיק טוב כדי לשער מה צריך לשפר מה טוב מה לא טוב, בקשר לגב אני לא מבין כאילו איזו "תנועה/פעולה" אני צריך לעשות כדי "להחזיק את הגב יותר טוב".. אתה מוכן בבקשה להביא יותר פרטים בקשר לזה.
תודה רבה ולילה טוב.😃

אל תעבוד עם דד ליפט מתחת ל-60 קילו, גם אם קשה לך, מתחת למשקל הזה אתה עושה תנועה ארוכה מדי כי הרדיוס של הפלטות קטן מדי וזה אחד מהדברים שדופקים לך את הטכניקה. שנית, לפני שאתה מעלה לפה סרטון של דד ליפט תעבור על סרטונים של אנשים אחרים מהפורום או על סרטונים של ריפטו, תבדוק שהתנועה שלך לפחות מזכירה את התנועה שלהם כי מה שצילמת עכשיו זה עוד לא דד ליפט אלה הרמת מוט מהרצפה.

צודק בקשר למשקל - אבל אני לא מתכוון לעלות יותר מזה אם הטכניקה שלי לא מספיק טובה כדי להתקדם הלאה, אני חושב שהמשקל הזה מספיק טוב כדי לשער מה צריך לשפר מה טוב מה לא טוב, בקשר לגב אני לא מבין כאילו איזו "תנועה/פעולה" אני צריך לעשות כדי "להחזיק את הגב יותר טוב".. אתה מוכן בבקשה להביא יותר פרטים בקשר לזה.
תודה רבה ולילה טוב.😃

כדי לנסות להרגיש איך זה במצב טוב, אתה יכול להתחיל מעמידה להחזיק גב הכי חזק שאתה יכול ולאז לעשות את התנועה הפוך עד שאתה מרגיש שאתה כבר לא יכול להחזיק יותר ואז תראה מאיזה מצב אתה כבר מתחיל לשבור גב וכמה אתה צריך לעבוד על מתיחות

הסוליה של הנעליים מגביהה אותך ומונעת ממך להכניס את הגב למנח נכון, עדיפות ראשונה להחליף אותם לאול סטאר. אין כסף? - תעשה יחף.

המוט רחוק ממך - אתה חייב לשים לב שהכתפיים שלך עוברות את המוט בהתחלה וממש לדחוף אותו אליך, ש'יחליק' לך במעלה הרגל. (אתה מרים רחוק ממך - הגוף יוצא מאיזון - הגב מתעקם.)

וכמובן, להחזיק חזה חזק כל הדרך ולכווץ תחת.

• פותח/ת השרשור
המוט נראה רחוק מהגוף, לא מוציא מספיק חזה, חלק מהחזרות גם מתחיל גבוה מידי עם התחת
אם תשים לב בגלל שהמוט כל כך קרוב לגוף שלי לפעמים הוא נתקע לי ברגליים, אני אנסה לצלם בזווית יותר קרובה פעם הבאה.
בקשר לחזה, אני לא יכול להוציא יותר חזה ממה שאני הוצאתי בסירטון, הוצאתי מקסימום ורואים שהוצאתי את החזה ממש טוב וכשהוצאתי אם תשים לב התחת שלי קצת "נפל" למטה מה שמטא שהגוף שלי לא ישר אלא החזה כלפי חוץ.

אם אתה לא רוצה לעלות משקל עד שהטכניקה תהיה טובה מספיק אז לפחות שים קופסאות בצדדים כדי להגביה את המוט כי ככה זה ממש הורס את הטכניקה כשאתה צריך להוריד את המוט כל כך נמוך ולהעלות אותו מ-כל כך נמוך.
אגב, לגבי החזה אתה חייב להוציא אותו יותר.. זה מה שיסדר לך את התנועה.
כשאתה מעלה ומוריד את המוט עדיף שתהיה עם הפנים קדימה ולא למטה כמו שאתה עושה כי כשאתה עם הפנים מופנות מטה אז אוטומטית אתה מכניס את החזה.

כמו שאמרו הגב לא בקימור מספיק כי אתה לא משתמש בצלחות של 20 קילו
ואתה באמת צריך לראות סרטונים של דדילפט ריפטו/פאוורליטינג לי זה עזר

ובקשר ללחיצה כתפיים תעשה פרס תרגיל טוב מאוד בשביל הכתפיים ואינו דורש המון דרישות בטכניקה

ראיתי את הסרטונים הקודמים שלך ובהחלט שפרת את הדדליפט, מה שצריך להאמר כבר האחרים אמרו, ושוב, שים 20 כל צד לפחות(60 קילו דדליפט), המוט יושב נמוך מדי, ו60 קילו זה לא משקל כבד, ואני חושב שזה גם יעזור לך עם הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
למה רשום לך ליד השם "יעוץ אישי"?
אני מקבל ייעוץ אישי מהנהלת הפורום

---------- התגובה התווספה ב 21:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:16 ----------

ראיתי את הסרטונים הקודמים שלך ובהחלט שפרת את הדדליפט, מה שצריך להאמר כבר האחרים אמרו, ושוב, שים 20 כל צד לפחות(60 קילו דדליפט), המוט יושב נמוך מדי, ו60 קילו זה לא משקל כבד, ואני חושב שזה גם יעזור לך עם הטכניקה.
היי שוב,
יש מצב אתה מגיע מחר לחדר-כושר להתאמן איתי ביחד? כל שעה שבאלך 😃
בקשר לטכניקה, כן אני מאוד מרוצה ששיפרתי את הטכניקה, אני צריך להרים קצת יותר את החזה, לצלם בזוית יותר קרובה כדי שיראו אם המוט מספיק צמוד לגוף, ובקיצור ליישר את הגב יותר טוב..

בכייף, אני באמת הולך להיות שם כנראה עם עוד חבר, בסביבות 3-3 ורבע, אם אתה רוצה תבוא נעזור לך.

• פותח/ת השרשור
🙌
בכייף, אני באמת הולך להיות שם כנראה עם עוד חבר, בסביבות 3-3 ורבע, אם אתה רוצה תבוא נעזור לך.
הדבר שאני ממש צריך עזרה בו זה סקווט וכנראה גם "כיווץ שכמות" בלחיצת חזה שלא ניסיתי עדיין..
תודה רבה 😃 אני אגיע לשם מחר ב 3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית