הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לפאורליפטינג

no pain no gain

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-35
56
0
שלום לכולם רציתי לישאול אים לדוגמה המטרה שלי יותר כוח אז נגיד ואני מיתאמן כ פאורליפטר חובבן כאילו בלי תחרויות טבעי בתוכנית פאורליפטינג רק במכון לישבור שיאים של עצמי ופשוט להיות חזק אני לא יהיה שמן כמו הפאורליפטרים האלה בתחריות? כי אני רוצה לקבל מסה מאימוני כוח של 1-5 חזרות אבל כוח יותר חשוב אפשרי לאיתמן ככה ? להיות פאורליפטר בישביל כוח אבל חובבן ולא להיות שמן תודה על העזרה מראש

• פותח/ת השרשור
לא יודע פשוט ראיתי שהם כל המיקצועים שמנים

---------- התגובה התווספה ב 17:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:26 ----------

שלום לכולם רציתי לישאול אים לדוגמה המטרה שלי יותר כוח אז נגיד ואני מיתאמן כ פאורליפטר חובבן כאילו בלי תחרויות טבעי בתוכנית פאורליפטינג רק במכון לישבור שיאים של עצמי ופשוט להיות חזק אני לא יהיה שמן כמו הפאורליפטרים האלה בתחריות? כי אני רוצה לקבל מסה מאימוני כוח של 1-5 חזרות אבל כוח יותר חשוב אפשרי לאיתמן ככה ? להיות פאורליפטר בישביל כוח אבל חובבן ולא להיות שמן תודה על העזרה מראש

Konstantin-Konstantinovs.jpg

doug-young.jpg

היית קורא להם שמנים? יש כאלו שהם שמנים ויש כאלו שלא, זה תלוי בך ובמה שאתה מצליח לתחזק. אם אתה רוצה לשבור שיאים ולעבוד כבד אז תעבוד כבד. אם אתה לא רוצה להיות שמן אז תעשה מפעם לפעם חיטוב או שתשמור על התזונה באופן הנחוץ. זה תלוי בך ולא בתחום שאתה בוחר.

לפוארליפטרים מקצועיים כדאי להיות שמנים כי זה מקטין את טווח התנועה בבנץ' אבל אתה לא חייב. אתה עדיין יכול לעשות תקופות חיטוב בין האימונים של הכוח ולהראות כמו בנאדם.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:40 ----------

ומאיפה אני לוקח תוכנית של פאורליפטר מתחיל ? כי אין לי מושג איך היא צריכה להיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית