אחר צריך המלצות למתכונים למסה

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
שנה שעברה, אחת מהסיבות שלא עברתי את המאה קילו היתה הסבל של לאכול אוכל מונוטוני כל הזמן. אני מחפש כרגע מתכונים/מאכלים שיצליחו לשמור אותי שפוי בתפריט שיגיע עוד חודשיים ל+5000 קלוריות ביום. קחו בחשבון שאני לא סובל מתוקים (חוץ מסופגניות, אם יש לכם מתכון לסופגנייה עם אבקת חלבון אני אשמח) ,אני מחפש מאפים, פשטידות ,תבשילים וגיינרים צפופי קלוריות למיניהם ובבקשה, תגוונו, לא לזרוק לי בקלואות ועוגיות, אני מחפש משהו טעים ומיוחד...

יותר חשובות לי הקלוריות והטעם מההרכב, את השומן החלבון אני יכול לאזן ממאכלים אחרים.

אגב, כל המלצה שתעזור לי להתמיד במסה שכזאת תתקבל בברכה.

נערך לאחרונה:
נראה לי שכל פשטידת גבינה של שבועות עם ה300 סוגי גבינות שאתה מכניס בפנים תעזור. רק תזהר אחרי זה מבעיות בבטן.

גיינר:
חלב - כמה שבא לך
ש"ש 150 ג' ומעלה
בננה
2 כפות חמאת בוטנים
אבקת חלבון 2 סקופים לפחות
קינמון
קרח

לבלנדר.

ספגטי חזה עוף ברוטב עגבניות:

כפית שמן זית למחבת.
קוצצים בצל ושום (אם אוהבים) ומטגנים במחבת עד להשחמה קלה.
מורידים את האש.
200ג' רסק עגבניות למחבת.
כף אבקת מרק למחבת.
אורגנו, צ'ילי (מי שאוהב חריף) טבסקו (מי שאוהב חריף) מלח ופלפל.
לערבב ולהשאיר על האש.

מכינים חזה עוף בקוביות ומכניסים לתוך המחבת של הרוטב ( עדיף להכניס את החזה עוף עוד עם האש הגדולה ביחד עם הבצל והשום)
להכין פסטה ולאכול יאללה בלאגן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פנקייק חלבון תופס?

1 כוס קמח
1 כוס חלב
1 ביצה
2 כפות שמן קנולה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
50 גרם חמאה מומסת (מומלץ חמאה הולנדית/בלגית שיהיה טעים)
2 סקופים אבקת חלבון בטעם בננה/שוקו/וניל (במידה וזה וניל להוציא את התמצית וניל)
1/2 כפית ליקר שוקולד במידה ובא לך..

מערבבים הכל בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה. במידה והיא נוזלית מידי מוסיפים עוד קצת קמח במידה וסמיכה מידי עוד קצת חלב.
את החלב ניתן להחליף בשמנת בישול 15% רק להיזהר לא להקיא תנשמה..

מטגנים במחבת שטוחה על חום בינוני-גבוה על מעט שמן קנולה/חמאה

אני נהנה לעשות בבוקר בבלנדר 500 גרם ש"ש עם 5 תמרים, קינמון וחצי ליטר חלב (+כמה כוסות מים). סה"כ זה נגמר לי די מהר, די קל לבליעה במצב נוזלי ודי נוח לקחת את זה למקומות

250-300 מ"ל חלב
8-10 כפות שיבולת שועל
מעדן או שניים
סקופ וחצי אבקת חלבון

שקול בערך לחצי מנת הגשה של סירסיוס מס. (כלומר שווה ערך לכף הזאת)

אני נהנה לעשות בבוקר בבלנדר 500 גרם ש"ש עם 5 תמרים, קינמון וחצי ליטר חלב (+כמה כוסות מים). סה"כ זה נגמר לי די מהר, די קל לבליעה במצב נוזלי ודי נוח לקחת את זה למקומות
500 גרם:!!?<?!?!?!?!?!?!
אני אוכל 3 כפות אני נפטר מהטעם הזוועות ואתה אוכל פאקין חצי קילו :|
תלא נורמלי באבא שלי

די קל לבליעה ודי קל לשלשול
אתה שותה את זה בפעם אחת או מחלק את זה לאורך היום?

ברור שבבת אחת, מה אני נקבה?
בכל מקרה זה כמובן לא מומלץ לאנשים שלא רגילים לקוואקר ולכמויות אוכל גדולות בכלליות..

וואו זה המון אוכל 500 קלוריות נשמע מבאס

כמובן יש את השייק הידוע של סוכר ענבים ש"ש בוטנים ואבקת חלבון עם חלב כמובן.

לא עולה לי כרגע בראש עוד אבל אני מבטיח שאני אחזור בימים הקרובים עם מתכונים ממש טובים (חברה ממש ותיקים מהפורום השני - שעזבו אותו מזמן, כתבו אותם)

במסה הייתי מת על עוגות מקמח מלא וללא סוכר,

זה המתכון לעוגה האהובה עלי: (מצריך תמציות של WATKINS מיובאות מחו"ל לטעם וסטיביה בתור ממתיק)

3 כוסות קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
3 כוסות מים פושרים או חלב
1/2 כוס קקאו ללא סוכר
ממתיק השווה ל 2 כוסות סוכר (אני משתמש באבקת סטיביה - 2 כפיות)
3 כפיות תמצית בטעם חמאה
3 כפיות תמצית בטעם קרמל
1/3 כוס שמן קנולה (במתכון המקורי 2/3 כוס).
הוראות הכנה:
מנפים את הקמח והקקאו, מוסיפים את שאר החומרים היבשים ומערבבים, מוסיפים את המים והשמן ומערבבים, מוסיפים את הממתיק(במידה והוא נוזלי, אם הוא יבש אז עם החומרים היבשים) ואת התמציות ומערבבים.
אופים בטמפ' של 150 מעלות למשך 45-50 דקות, לאחר 45 דקות יש לנעוץ קיסם ולבדוק שהעוגה נאפתה מלמטה.

הייתי מפרק תבנית כזו ב 5 ימים 😃

במקום לחם הייתי אוכל את העוגה הזו, כי זה בעצם כמו לחם.

תבנית אינליש קייק אחת, העניין הוא שזה טעים 😃
אני בכיף הייתי חותך חתיכות גדולות ואוכל, רק נא לא לשכוח, התמציות מאוד חשובות כאן, כי אחרת זו סתם עוגת קקאו סתמית.

אפשר גם לשחק עם הטעמים, ל WATKINS יש מגוון רחב של תמציות, כרגע יש לי בבית תמציות בטעמים של: אירייש קרים, חמאת פקאן, אגוזים, קרמל, קוקוס, חמאת בוטנים, תפוזים, חמאה.

תמציות של מקורמיק לא טוב?
ד.א אם אתם רוצים מתכונים לחיטוב או לכאלה שאוהבים לאכול הרבה אני אפרסם בכיף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית