אחר צריך המלצות למתכונים למסה

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
שנה שעברה, אחת מהסיבות שלא עברתי את המאה קילו היתה הסבל של לאכול אוכל מונוטוני כל הזמן. אני מחפש כרגע מתכונים/מאכלים שיצליחו לשמור אותי שפוי בתפריט שיגיע עוד חודשיים ל+5000 קלוריות ביום. קחו בחשבון שאני לא סובל מתוקים (חוץ מסופגניות, אם יש לכם מתכון לסופגנייה עם אבקת חלבון אני אשמח) ,אני מחפש מאפים, פשטידות ,תבשילים וגיינרים צפופי קלוריות למיניהם ובבקשה, תגוונו, לא לזרוק לי בקלואות ועוגיות, אני מחפש משהו טעים ומיוחד...

יותר חשובות לי הקלוריות והטעם מההרכב, את השומן החלבון אני יכול לאזן ממאכלים אחרים.

אגב, כל המלצה שתעזור לי להתמיד במסה שכזאת תתקבל בברכה.

נערך לאחרונה:
אנשים אני צריך רעינות לשייק בבוקר, עשיתי היום 200 גרם ש"ש + כוס וחצי חלב + תותים + 2 סקופים של אופטימום בננה וקצת סוכר ענבים יצא לא משהו בכלל

אנשים אני צריך רעינות לשייק בבוקר, עשיתי היום 200 גרם ש"ש + כוס וחצי חלב + תותים + 2 סקופים של אופטימום בננה וקצת סוכר ענבים יצא לא משהו בכלל
משום מה עם סוכר ענבים זה יוצא פחות טעים מעם סוכרזית (דוגרי.)
תנסה לשים יותר חלב ולהוריד ת'תותים ותראה איך הטעם:victory:

אני לא מכיר את התמציות של מקורמיק, יש מצב שהם תמציות טובות, אבל של WATKINS הם מעולות, בד"כ שאני שותה נס קפה או שוקו חם, אני מוסיף כפית מהתמצית שיהיה יותר טעים.

בואנה היום אימא שלי הביאה מהשוק צבע מאכל אבל כאבקה כזאת לא כתמצית, אתה שם גרגר של זה בתוך משהו וזה נותן צבע מה זה יפה, אחד היפים, באו אלינו אורחים אז אימא שלי הכינה איזה משקה דליל מתותים סוכר ומים אז שיהיה צבע היא שמה את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:161bd:

הקטע שהש"ש כמה שלא תטחן, אם אתה לא שם איזה ליטר חלב זה יוצא סמיך מאוד ושעה לוקח להוריד את זה 😵
גם עם מבשלים את זה קודם במים חמים כדי שיהיה רך ואז טוחנים את זה בבלנדר ורק אז מכניסים תחלב עדין יש לזה הרגשה של חול בגרון וטעם של שואה בפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית