הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

██✯ ~~ באג בפורום - צריכים את העזרה שלכם ✯ ███

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
לאחרונה יש תופעה של אנשים שמגיבים בנושא אחד והתגובה שלהם מתפרסמת באשכול אחר לגמרי.
ראיתי שזה קורה את האמת דיי מזמן וחשבתי שזו בעיה אצלי כי זה קורה רנדומאלי.
האם עוד מישהו מכם חווה את הנושא? אם כן אפשר את הקישורים לאשכולות? מתי זה קרה? עם איזה דפדפן אתם גולשים?

כרגע בוטל המוד ציטוטים החדש כדי לראות אם הבעיה שם.
אם זה קורה לכם אנא דווחו באשכול הזה/הודעה פרטית או מייל אלי.

תודה.

הדבר היחידי שקרה לי, זה כשצוטטתי הציטוט לא הופיע בקופסא מיד וגם כשהופיע ולחצתי על להציג את כל הציטוטים - הופיעו המצטטים אך בלי קישור להודעה.
מעבר לזה לא שמתי לב לבעיה של מעבר הודעות - מצד שני בקושי יוצא לי לכתוב לאחרונה.

אני גולש בכרום.

קרה לי.
גלשתי בקטגוריית "אימונים כללי", אני מגיב לאשכול של מישהו BambaBuilder.
אחרי זה אני חוזר לדף הראשי של הפורום ורואה שהאשכול הזה בקטגוריית Powerlifting
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17428&page=2
מופיע באימונים כללי והתגובה הייתה שם.
שים לב שערכתי את זה, רשמתי --למחוק--, ואם תבדוק אז תגלה שלפני העריכה היה את מה שרשמתי באשכול שפתח BambaBuilder.

• פותח/ת השרשור
קרה לי.
גלשתי בקטגוריית "אימונים כללי", אני מגיב לאשכול של מישהו BambaBuilder.
אחרי זה אני חוזר לדף הראשי של הפורום ורואה שהאשכול הזה בקטגוריית Powerlifting
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17428&page=2
מופיע באימונים כללי והתגובה הייתה שם.
שים לב שערכתי את זה, רשמתי --למחוק--, ואם תבדוק אז תגלה שלפני העריכה היה את מה שרשמתי באשכול שפתח BambaBuilder.
זה היה המקום האחרון שהגבת בו לפני כן? עם איזה דפדפן אתה גולש? איך נכנסת לאשכול של BambaBuilder ישירות מפורום אימונים?

ניסיתי למצוא את האשכול שראיתי את זה קורה בו, אבל לא הצלחתי.
בכל אופן, אם זה עוזר איכשהו, גלשתי באותו רגע באקספלורר, ואז נכנסתי גם עם כרום לבדוק את זה, וזה קרה גם עם הכרום.

זה היה המקום האחרון שהגבת בו לפני כן? עם איזה דפדפן אתה גולש? איך נכנסת לאשכול של BambaBuilder ישירות מפורום אימונים?
לא הבנתי את השאלה הראשונה, בקשר לשנייה אני גולש עם FireFox, ונכנסתי לאשכול ע"י זה שנכנסתי קודם ל אימונים כללי ואז לאשכול שלו.

משה לא נראה לי שזה קשור לדפדפן , זה נראה כמו בעיה בקישורים של פלאגין החדש שהתקנת

לא קרה לי, משתמש בפיירפוקס ולפעמים בספארי. מה שכן, יש לי בעיה אחרת שבפיירפוקס התמונות שמצורפות לפוסטים לא תמיד עולות (יש מן מציג פלאש כזה...) בניגוד לספארי שישר טוען אותן לטאב חדש.

קרה לי מספר פעמים. כבר לא זוכר איפה ומתי
פעם הבאה שזה יקרה אני ישים לב ויגיד פה. אני ב פיירפוקס

• פותח/ת השרשור
טוב בוצע עבודת תחזוקה על האתר, אם זה קורה מרגע זה למישהו שיידע כאן באשכול/במייל או בפרטית אלי.

תודה.

• פותח/ת השרשור
זה קרה לי שוב, אם עוד למישהו זה קרה בימים האחרונים שירשום כאן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית