הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לעליה בכח ללא סקוואט

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
בעקבות פציעה אני לא יכול לעשות יותר סקוואט, אני בינתיים בתוכנית ליצנים והחלטתי שהגיע הזמן לחזור למוטב.

המשקלים העדכניים לתוכנית:
בנצ' 105 2X7
מילטרי 50 1X8
BOR- 90 2X15
דדליפט אחרי איפוס מוחלט 80 2X8 בעליה
מתח+15 2X15

או FBW או AB לא מעניין אותי, אני אמשוך את התוכנית חודש-חודשיים שאני אגיע למשקלי מקס' ואמשיך לBULKING ROUTINE או משהו בסגנון.

למה אתה לא רוצה סקוואט בגלל כאבים ? בגלל זה? סקוואט אחד התרגילים הכי טוב שאני עושה ומכיר אז תפסיק לזיין את השכל ואם יש לך כאבים תתרגל תנועה 100% ולא 99% , ובקשר לשאלה שאם יש תכנית כח בלי סקוואט אז אני לא מאמין שיש, אני לא יפרט לך למה, תקרא מאמרים

למה אתה לא רוצה סקוואט בגלל כאבים ? בגלל זה? סקוואט אחד התרגילים הכי טוב שאני עושה ומכיר אז תפסיק לזיין את השכל ואם יש לך כאבים תתרגל תנועה 100% ולא 99% , ובקשר לשאלה שאם יש תכנית כח בלי סקוואט אז אני לא מאמין שיש, אני לא יפרט לך למה, תקרא מאמרים

אני לא יודע מי אתה וזה גם לא מעניין אותי, אבל אין שום סיבה שתתבטא בצורה כזו (אני לא מדבר רק על השפה הבוטה), בטח כשלא הפגנת עדיין ידע נרחב ומעמיק בתחום.

כן, כי אתה עשית סקוואטים כבדים עם פציעה רצינית? בגלל זה לך מותר לזיין את השכל? תדבר בכבוד מינימלי אל אנשים שאתה לא מכיר.

• פותח/ת השרשור

ואתה מי?

לעניין- אני שואל איך אני יכול לעשות תוכנית כח ללא סקוואט. FBW במתכונת SS? זה יצא שאני אעשה 2 תרגילים לאימון. חשבתי להחליף את הסקוואט בדדליפט ולעשות במתכונת SS אבל הגוף לא יתאושש.

אני אולי לא זוכר נכון - אבל נדמה לי שדובר שניתן להחליף את הסקוואט בדדליפט + כפיפה או לחיצה.

ראיתי כל מני תבניות של תוכניות בלי סקוואט שם עשו רוטציה בין דדליפט קלאסי לסומו דדליפט.. אבל הן היו ל 2 אימונים בשבוע..
קשה לי להאמיןש אפשר להתאושש מ 3 דדליפטטים כבדים בשבוע אלה אם אתה מתחיל

שאלתי את זה פעם בפורום ואמרו לי שהגוף לא יתאושש מ3 פעמים דדליפט בשבוע.

זה תלוי ברמה שלך כמתאמן. אבל זה יהיה קורע. מה שכן, אתה יכול לעשות ABA ולשלב דדליפט ב-A (ל-3 סטים נגיד). ב-B תעשה אימון קל (אם אתה לא יכול לעשות שום סוג של סקוואט אז צריך לחשוב על משהו). לא יצא לך 3 פעמים בשבוע דדליפט, מקסימום פעמיים.

מאיזה סיבה סקוואט הוא התרגיל היחיד שאתה לא יכול לעשות?
כל הוריאציות של סקוואט גורמות לך לכאבים?
תנסה את הפרוטוקול פציעות

אתה יכול לעשות דדליפט פעמיים בשבוע, לטווחי חזרות שונים. או לחלק לראק פולס ודדליפט עם עצירה מעל הברך.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי ברמה שלך כמתאמן. אבל זה יהיה קורע. מה שכן, אתה יכול לעשות ABA ולשלב דדליפט ב-A (ל-3 סטים נגיד). ב-B תעשה אימון קל (אם אתה לא יכול לעשות שום סוג של סקוואט אז צריך לחשוב על משהו). לא יצא לך 3 פעמים בשבוע דדליפט, מקסימום פעמיים.

אז מה אפשר לעשות באימון B?

מאיזה סיבה סקוואט הוא התרגיל היחיד שאתה לא יכול לעשות?
כל הוריאציות של סקוואט גורמות לך לכאבים?
תנסה את הפרוטוקול פציעות

היה לי OVER USE חמור בפיקת הברך, עד היום כל פעם שאני עושה סקוואט הברך כואבת לי ל3 ימים אחרי. בדדליפט זה לא קורה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תוכנית האימונים שאני חושב להתחיל: (אשמח לחוות דעת)

A: דדליפט 3X5
בנצ' 3X6
מתח 3X5
לחיצה צרפתית 3X8

B: בלית ברירה, פשיטת ברכיים במכונה 3X6
מילטרי\בנצ' בשיפוע 3X5
חתירה 3X5
מקבילים 3X6
בייספס במוט 3X8

שני דברים הייתי משנה: את טווח החזרות של הפשיטה הייתי מעלה ל-8-12, ואת הדדליפט הייתי דוחף לקראת הסוף. אתה מבין ש-3 סטים כבדים של דדליפט בהתחלה ואתה לא מצליח להתקדם בשום דבר אחר מעבר לשבוע השני-שלישי.

• פותח/ת השרשור
צודק ב100 אחוז, לא חשבתי על זה.
חשבתי אולי בפשיטה לעשות דרופ סט רציני או משהו, בכל זאת זה הגירוי היחיד לקוואד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית