הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תוכנית

מצב
השרשור נעול

no pain no gain

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-35
56
0
שלום לכולם תגידו חוות דעת על התוכנית למיתאמן בינוני שנה בערך לא בישבילי התוכנית בישביל חבר והוא לא יכול לעשות ss מסיבות הוא היה עושה ab שנה עכשיו מנעשה fbw תגידו מה לשפר .חזה-לחיצת חזה 3-10 ....לחיצת חזה עליון 3-8 .... גב-מתח-3-8 ....מסור כל שתי צדדים זה סט 3-8 ....רגליים-לחיצת רגליים 3-10...ותרגיל שיושבים שמים מישקל ומרימים למעלה את הרגליים 3-8 ..תרגיל יד אחורית -לחיצה צרפתית באלחסון אים מוט W 3-10 ....תרגיל ליד קידמית זה שיושבים שמים את המרפק איפו שהברך 3-10 .... כתפיים 3-10 ארנולד אים הסיבובים האלו... בטן 4-12 נישאיתי לעשות כמה שיותר מישקולות חופשיות סקווט הוא לא רוצה לעשות וכל האלה הוא אומר שזה מפריע לגדילה....ולא מקשיב לי אז נישאיתי ככה 6 סטים לשריר ולקטן 3 גיוונתי בחזרות בין 8-10 ובתרגילים על תגידו לעשות ss הוא משהוא אחר כי הוא לא יעשה תגידו מה לשפר בתוכנית הזאתי 3 פעמים בשבוע התוכנית

נערך לאחרונה:
אני יכול להגיד לך משהו אחר. תלמד לכתוב עם פסיקים ונקודות אי אפשר להבין כלום.

• פותח/ת השרשור
הינה היכנסתי נקודות שיהיה יותר מובן סליחה על הכתיבה פשוט אני לא יודע ליכתוב אים פסיקים ..

---------- התגובה התווספה ב 10:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:58 ----------

מישהוא יענה בבקשה זה דחוף

שלום לכולם תגידו חוות דעת על התוכנית למיתאמן בינוני שנה בערך לא בישבילי התוכנית בישביל חבר והוא לא יכול לעשות ss מסיבות הוא היה עושה ab שנה עכשיו מנעשה fbw תגידו מה לשפר .חזה-לחיצת חזה 3-10 ....לחיצת חזה עליון 3-8 .... גב-מתח-3-8 ....מסור כל שתי צדדים זה סט 3-8 ....רגליים-לחיצת רגליים 3-10...ותרגיל שיושבים שמים מישקל ומרימים למעלה את הרגליים 3-8 ..תרגיל יד אחורית -לחיצה צרפתית באלחסון אים מוט W 3-10 ....תרגיל ליד קידמית זה שיושבים שמים את המרפק איפו שהברך 3-10 .... כתפיים 3-10 ארנולד אים הסיבובים האלו... בטן 4-12 נישאיתי לעשות כמה שיותר מישקולות חופשיות סקווט הוא לא רוצה לעשות וכל האלה הוא אומר שזה מפריע לגדילה....ולא מקשיב לי אז נישאיתי ככה 6 סטים לשריר ולקטן 3 גיוונתי בחזרות בין 8-10 ובתרגילים על תגידו לעשות ss הוא משהוא אחר כי הוא לא יעשה תגידו מה לשפר בתוכנית הזאתי 3 פעמים בשבוע התוכנית

קראתי את ההודעה שלך 3 פעמים עד שהבנתי מה אתה כותב שם.

תכתוב בבקשה כמו בן אדם פעם הבאה:

שריר\תרגיל\מספר סטים\חזרות או בכל דרך אחרת נורמלית שיהיה אפשר להבין ברצינות מה אתה כותב ובהתאם לענות לך ברצינות.

לעניין: הייתי רוצה לכתוב שהתכנית לא טובה, הנושא נטחן יותר מדי פעמים: יותר מדי נפח.

קשה לענות אבל כי לא יודעים מה הרמה של המתאמן ומה הוותק שלו, אין פרטים עליו אבל אני מנחש שהוא מתאמן מתחיל, אם כן, היא לא טובה מהסיבה שכתבתי למעלה

פיסוק הוא יותר מפסיקים ונקודות: זה גם חלוקה לפסקאות ומשפטים הגיוניים וקלים להבנה. הנושא ננעל; בפעם הבאה כתוב הודעה שלא נצטרך להתאמץ כדי להבין אותה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית