יש פה צדיקים שעושים HB ולא LB בסקוואט?

• פותח/ת השרשור
גם רן עושה?

• פותח/ת השרשור
מדהים לראות את הבן אדם עושה 220 קילו!

עדיין הסקוואטר הכי חזק בפורום בצד שלנו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא ראיתי את הסרטון מעולם - משקל מדהים. במשקל כזה ההישג מטורף לא משנה בכלל איפה המוט ממוקם

אוו אוו... אני לא מקנא בך...
לא אומרים או רומזים דבר כאלה על אלוהים. תחכה קצת, אלכס בקרוב יביא לך באן 😃

נ.ב: ערכת את ההודעה מאוחר מידי. מזל שציטטתי אותך. בוגד! בילדר! סייבורגיסט!

זה בסדר, מותר לאנשים להחזיק בדיעה לא נכונה 😛

עדיין הסקוואטר הכי חזק בפורום בצד שלנו

YouTube - fuck ipod 252.5 klio squat for 2 reps

זה סקוואט מפחיד...
דרך אגב לגבי הכשל, אני עושה סקוואט מאחורי הבנץ' ואם אני מגיע לכשל אז או שאני נמעך או שאני זורק את המוט אחורה ואז הוא מועך אותי כי מאחורי יש מכשיר מסריח כזה.

כרגע הפיתרון שלי הוא בחיים לא להישבר שזה טוב אבל לא בטוח.
מישהו נתקל במצב הזה ויודע את הפיתרון?

ולעניין - LB Rocks 🤘

זה סקוואט מפחיד...
דרך אגב לגבי הכשל, אני עושה סקוואט מאחורי הבנץ' ואם אני מגיע לכשל אז או שאני נמעך או שאני זורק את המוט אחורה ואז הוא מועך אותי כי מאחורי יש מכשיר מסריח כזה.

כרגע הפיתרון שלי הוא בחיים לא להישבר שזה טוב אבל לא בטוח.
מישהו נתקל במצב הזה ויודע את הפיתרון?

ולעניין - LB Rocks 🤘

תביא שני ספסלים - מהסוג שהליצנים עושים עליהם פרפר וקרלז ותשתמש בהם כמוטות בטיחות.
אין לך מושג (ואני מניח שלעוד הרבה) כמה מוטות בטיחות עושים את החיים קלים ואני בטוח שגם מאפשרים לך להרים יותר משקל, כי פסיכולוגית אתה יודע שלא תמות אם תיכשל.

LB לא מפעיל יותר שרירים מ-HB. איזה שריר עובד ב-LB שלא עובד ב-HB? חלוקת הכוחות היא כזו שב-HB יש קצת יותר "דגש" (סליחה על המינוח הבילדרי) לארבע ראשי וב-LB יש יותר דגש על ה-P צ'יין. LB מאפשר להרים יותר משקל בגלל שהבאונס מתקבל יותר גבוה ומנח הגב מאפשר היפ דרייב יותר ארוך (ובשני המקרים העלייה מתחילה מהיפ דרייב ובאונס, כלומר מהתחת וההאמסטרינגס).
היחס ביניהם הוא פחות או יותר 90% וב-HB כאמור יורדים יותר נמוך, אז ההבדל מבחינת העבודה שמתבצעת נהיה זניח ואפילו לא ברור לאיזה צד הוא נוטה (ב-LB מרימים יותר משקל לאורך טווח תנועה קצר יותר לעומת פחות משקל לטווח תנועה ארוך יותר.

תביא שני ספסלים - מהסוג שהליצנים עושים עליהם פרפר וקרלז ותשתמש בהם כמוטות בטיחות.
אין לך מושג (ואני מניח שלעוד הרבה) כמה מוטות בטיחות עושים את החיים קלים ואני בטוח שגם מאפשרים לך להרים יותר משקל, כי פסיכולוגית אתה יודע שלא תמות אם תיכשל.

אי אפשר כי פשוט אין מקום.
אגב אני צריך לוודא שאין משקולות על הבנץ' כדי לא להיתקע בהן וליפול אחורה וגם לוודא שאף אחד לא משתמש במכשיר המזופט מאחורי כדי שלא ידחוף אותי על הבנץ'.
כן, עד כדי כך המצב גרוע.
אבל זה פשוט בלתי אפשרי לוותר על סקוואט

אני עושה חימום עם HB (מ 60 עד 140) ואת העבודה ב LB. כי אני מרגיש שהHB מאפשר לי לעבוד בטווח תנוע גדול יותר, ומכין אותי טוב יותר לעבודה העיקרית.

הבעיה בHB זה שנותנים bounce מהבירכיים שזה יכול מאד לכאוב בבירכיים ולהוביל לפציעות. קרה לי כבר בHB שברך אחת קיבלה bounce טיפה יותר מהשנייה ואחרי זה לא הייתי יכול לעשות סקוואט איזה חודשיים מהכאבים בברך.

LB לא מפעיל יותר שרירים מ-HB. איזה שריר עובד ב-LB שלא עובד ב-HB? חלוקת הכוחות היא כזו שב-HB יש קצת יותר "דגש" (סליחה על המינוח הבילדרי) לארבע ראשי וב-LB יש יותר דגש על ה-P צ'יין. LB מאפשר להרים יותר משקל בגלל שהבאונס מתקבל יותר גבוה ומנח הגב מאפשר היפ דרייב יותר ארוך (ובשני המקרים העלייה מתחילה מהיפ דרייב ובאונס, כלומר מהתחת וההאמסטרינגס).
היחס ביניהם הוא פחות או יותר 90% וב-HB כאמור יורדים יותר נמוך, אז ההבדל מבחינת העבודה שמתבצעת נהיה זניח ואפילו לא ברור לאיזה צד הוא נוטה (ב-LB מרימים יותר משקל לאורך טווח תנועה קצר יותר לעומת פחות משקל לטווח תנועה ארוך יותר.

לא מבין איפה הטווח תנועה גדול יותר..

סקוואט מלא = סקואוט שמפרק הירך נמוך מהפטלה... באיזו צורה אתה מגיע לזה.. זה אותו טווח תנועה

6a00d834515d6769e2010537182b44970b-500wi

ב HB ו FS יש הרבה יותר "דגש" 🤡 על הארבע ראשי
ב LB העבודה יותר מאוזנת בין הקוואדס לפוסט-צ'יין
יש יותר עבודה של הפוסט-צ'יין -> יותר יחידות מוטוריות -> יותר משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית