עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם רן עושה?
אני עושה HB
אוו אוו... אני לא מקנא בך...
לא אומרים או רומזים דבר כאלה על אלוהים. תחכה קצת, אלכס בקרוב יביא לך באן 😃
נ.ב: ערכת את ההודעה מאוחר מידי. מזל שציטטתי אותך. בוגד! בילדר! סייבורגיסט!
זה סקוואט מפחיד...
דרך אגב לגבי הכשל, אני עושה סקוואט מאחורי הבנץ' ואם אני מגיע לכשל אז או שאני נמעך או שאני זורק את המוט אחורה ואז הוא מועך אותי כי מאחורי יש מכשיר מסריח כזה.
כרגע הפיתרון שלי הוא בחיים לא להישבר שזה טוב אבל לא בטוח.
מישהו נתקל במצב הזה ויודע את הפיתרון?
ולעניין - LB Rocks 🤘
תביא שני ספסלים - מהסוג שהליצנים עושים עליהם פרפר וקרלז ותשתמש בהם כמוטות בטיחות.
אין לך מושג (ואני מניח שלעוד הרבה) כמה מוטות בטיחות עושים את החיים קלים ואני בטוח שגם מאפשרים לך להרים יותר משקל, כי פסיכולוגית אתה יודע שלא תמות אם תיכשל.
אתה חולה?זה בסדר, מותר לאנשים להחזיק בדיעה לא נכונה 😛
LB לא מפעיל יותר שרירים מ-HB. איזה שריר עובד ב-LB שלא עובד ב-HB? חלוקת הכוחות היא כזו שב-HB יש קצת יותר "דגש" (סליחה על המינוח הבילדרי) לארבע ראשי וב-LB יש יותר דגש על ה-P צ'יין. LB מאפשר להרים יותר משקל בגלל שהבאונס מתקבל יותר גבוה ומנח הגב מאפשר היפ דרייב יותר ארוך (ובשני המקרים העלייה מתחילה מהיפ דרייב ובאונס, כלומר מהתחת וההאמסטרינגס).
היחס ביניהם הוא פחות או יותר 90% וב-HB כאמור יורדים יותר נמוך, אז ההבדל מבחינת העבודה שמתבצעת נהיה זניח ואפילו לא ברור לאיזה צד הוא נוטה (ב-LB מרימים יותר משקל לאורך טווח תנועה קצר יותר לעומת פחות משקל לטווח תנועה ארוך יותר.