הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 12/8 עדיין 40 קילו

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
איפסתי את המשקל של דדליפט וסקווט ועכשיו אני אתחיל מהתחלה עוד פעם לעלות בהדרגה את המשקלים. אז כן, נשארתי עדיין עם 10 קילו, ואני יודע שבגלל שהמשקולת נמוכה אז זה מעגל לי את הגב קצת, אבל אם תשימו לב אני ממש מתאמץ ליישר את הגב, ונראה שזה הצליח לא רע בכלל.
באימון הבא אני כבר אגדיל למשקולת של 20קילו ככה שהטכניקה תראה הרבה יותר טוב.

תנו (אם יש) הערות שלא מצויינות למעלה.
*הערה: אם תשימו לב, כל מי שנמצא שם גולש בפורום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה המצב אחי?
תשמע כמו שאמרתי לך אני חושב שכל או לפחות רוב הבעיות שלך יפתרו ברגע שתשים פלטות גדולות, של 20 ורצויי(ואני מאמין שאתה יכול ותרים את זה כמו גדול), של 25.

בכל מקרה, תעשה את זה תצלם, ונראה מה הולך:)

• פותח/ת השרשור
מה המצב אחי?
תשמע כמו שאמרתי לך אני חושב שכל או לפחות רוב הבעיות שלך יפתרו ברגע שתשים פלטות גדולות, של 20 ורצויי(ואני מאמין שאתה יכול ותרים את זה כמו גדול), של 25.

בכל מקרה, תעשה את זה תצלם, ונראה מה הולך:)
אצלי אעש 😉, שכחתי לשאול אותך מתי אתה מגיע יום שישי לחדרכושר 😃
אני בספק אם אני אצליח להרים 60ק"ג דדליפט.. אבל אני אנסה!

המשקל קל לך והפלטות לא מתאימות.
אתה מושך רחוק מהגוף, אתה צריך שהמוט ישפשף את הרגליים כל הדרך.
תחליף כבר את הנעליים.
בהצלחה.

חחח רואים אותי ברקע חסר סבלנות מחכה שהראק יתפנה
בקשר לדדליפט כל מה שאמרו לך כאן זה נכון
שיהיה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
טוב אז תודה לכולם.
נסכם:
פלטות של 20KG
טיפ טיפה יותר מרחק בין הרגליים
נעלי אולסטאר

יאללה אני מפורסם :D
ואני אגיד לך משהו, כשאני עושה דדליפט ואני מיישר את הגב אני בכלל לא מתאמץ ליישר.. פשוט מוציא חזה עד הסוף תחת מותח הכי רחוק שאפשר ואז הגב מתיישר.. אתה לא צריך לנסות להכניס אותו פנימה.
תעבוד יותר על הרמת החזה ועל זה שתמשוך את התחת רחוק מהגוף. המוט נשאר קרוב לרגליים..

• פותח/ת השרשור
יאללה אני מפורסם :D
ואני אגיד לך משהו, כשאני עושה דדליפט ואני מיישר את הגב אני בכלל לא מתאמץ ליישר.. פשוט מוציא חזה עד הסוף תחת מותח הכי רחוק שאפשר ואז הגב מתיישר.. אתה לא צריך לנסות להכניס אותו פנימה.
תעבוד יותר על הרמת החזה ועל זה שתמשוך את התחת רחוק מהגוף. המוט נשאר קרוב לרגליים..
✌️

סיבה היחידה שהטכניקה נראית לא הכי זה בגלל שזה נורא קל לך,
גם אני כשאני מתחמם בסקוואט ומתחים עם מוט ריק קורה לי שאני לפעמים מאבד שיווי משקל ונופל טיפה אחורה או משו כזה...

דבר ראשון תוסיף משקל ודבר שני בשתי חזרות האחרונות היה נראה שאתה לא נעלת את הגב כמו שצריך ונשארת קצת מכופף אז תשים לב לזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית