הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב תקופת מסה עם כדורסל

AmiT 7

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם
אני בן 15 גובה 172 ומשקל 54 ..
אני רץ המון בשבוע בערך כ 9 פעמים ריצה של בממוצע חצי שעה וכנראה שזה מונע ממני לעלות במשקל כי אני מוציא יותר אנרגיה מאשר אני מכניס, ואני רוצה בכל זאת לשנות את זה מבלי לפגוע באימונים .
אני מתאמן פעמיים בחדר הרוב מכשירים וריצה ואני מפחד לא לעבוד נכון בחדר משקולות כי לא מזמן עברתי תאונת דרכים והייתה לי פגיעה בחוליה בגב התחתון אז הטכניקה צריכה לשאוף למושלמת ..
אני עובד כרגע על משקלים קטנים למשל יד חופשית אני מרים 12X3 של 14 קילו כל יד , אבל אני רוצה להתמקד על תרגילים מסויימים שיעזרו לי להתקדם כשחקן בכדורסל ולפתח את המסה תוך כדי כי מסה זה דבר שמאוד חסר לי .

תודה לעוזרים שבת שלום 😃

אוקיי קודם, כל ספורטאי בחו"ל מתאמן בתוכנית שמתאימה למטרה שלו אבל בכל תוכנית שתראה לא משנה איזה ספורט תמיד יהיה סקוואט ועוד תרגילי מורכבים בהתאם למטרה.
אחר כך, המסה וענייני האימונים שלהם לא מפריע להם כי קודם יש להם דיאטה הרבה יותר מסודרת, וגם לכל ספורטאי יש את האוף סיזן שלו (התקופה בה הוא לא מתחרה) ובאוף סיזן הוא כביכול במסה.

אתה צריך להפחית את מספר הריצות בשבוע. ולעשות תוכנית מסודרת בחדר כושר.
לגבי הפציעה- האם החלמת לגמרי, אתה מוגבל שתנועות מסוימות וכו'?

• פותח/ת השרשור
זה לא שיש תנועות שאני מוגבל בהן פשוט אמרו לי שהפציעה פשוט יכולה לגרום לי נזק בלתי הפיך בעתיד (אני לא רוצה לגמור ת'צמי בגיל 50)
אני ישתדל לקחת חופש כי זה לא יכול להימשך ככה אני חייב להעלות את המסה שלי
תוסף חלבונים יעזור ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית