הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקור האירופאי והמלצות לברלין ואמסטרדם

Shahar I

משתמש פעיל
330
0
נק' מוניטין:
218
330
0
אהלן, כמו שכבר כתבתי כאן בעבר אני טס לברלין ואמסטרדם ב31.12 ולפי מה שהבנתי הטמפרטורה שם היא בסביבות המינוס 10 מעלות. נראה לי שהפעם היחידה שהתקרבתי למינוס הייתה כשנכנסתי לפריזר בעבודה.
אז איך נערכים לקור הזה מבחנת לבוש? מכנסיים וחולצה טרמים?יש צורך גם בגרביים? מה עוד חוץ מזה? ואם אני למועדונים מה עושים עם ה1000 שכבות שעליי?
ובנוסף אם יש לכם המלצות מה לעשות בערים האלה , איפה כדאי לבקר ואיפה לא אשמח לשמוע.
תודה,

בכל מועדון שהייתי באמסטרדם היה מקום להשים את כל השכבות תמורת יורו נראה לי

• פותח/ת השרשור
בכל מועדון שהייתי באמסטרדם היה מקום להשים את כל השכבות תמורת יורו נראה לי
מגניב תודה! את הפינה הזאת סגרנו..
דרך אגב, מבחנת מועדונים באמסטרדם עשיתי חיפוש בגוגל ולא כל כך מצאתי.. יש לך המלצה?

לא צריך אלף שכבות, אני בטמפרטורות כאלה בד"כ מתלבש כמו ליום קריר בארץ ומוסיף לזה מעיל איכותי ועבה אחרת אתה תתבשל ותזיע מתחת וסביר להניח שאם אתה בטיול אתה תדלג ממקום מחומם אחד לאחר. חשוב - כפפות וכובע גרב או מחממי אוזניים. אני גם תמיד מכניס איזה חבילת טישו לכיס כי המעבר בין חום לקור עושה אותי מנוזל וחבל על הכפפות היפות 😃

תעשה חיים!

אתה תרצה להוריד את זה מתישהו. חבר שלי היה בפראג - 15 מעלות. באירופה כמעט בכל מקום הם דופקים חימום שאתה חייב להוריד את הבגדים אחרת אתה תתחיל להתבשל שם. :-P
תשים משהו שיהיה לך נוח להוריד. מעיל וכו..

מי שלא היה בקזחסטן (אסטאנה למשל) לא יודע קור מהו...
(יותר קר מנובוסיבירסק לדעתי, בגלל הרוחות)

תתלבש 'רגיל' + מעיל טוב וזהו, אתה מסודר. תעשה חיים

נולדתי בקזחסטן..
עד גיל 6 חייתי שם.
הקור באמת מרקיע שחקים..ההורים שלי הלבישו אותי כמו אסקימוס. נשאר רק חריץ קטן לעיניים, שגם הן שרפו מהקור.

אמסטרדם עיר פיצוץץץץ.... הייתי שם....השנה.

יש שם איזה מועדון ענק אני לא זוכר את השם שלו.

פאבים טובים בכל חור. ובירות מטורפות.

נולדתי בקזחסטן..
עד גיל 6 חייתי שם.
הקור באמת מרקיע שחקים..ההורים שלי הלבישו אותי כמו אסקימוס. נשאר רק חריץ קטן לעיניים, שגם הן שרפו מהקור.
מה כל כך מייחד את הקור שם? רוחות מטורפות בנוסף לטמפ'? על איזה טמפ' אתם מדברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית