עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבחינת אפקטיביות של הגדילה של השריר..מבחינת מה?
ההבדל הוא בעיקר פסיכולוגי, להרבה אנשים קשה להרים משקלים כבדים בשעות הבוקר כי הם לא מרגישים "חמים" מספיק. כל אחד והעדפות שלו, אני מתאמן תמיד בסביבות 12 בצהריים.
מבחינת אפקטיביות של הגדילה של השריר..
לא אין קשר לעייף או לא.. אני אומר שאם אני מחפש לגדול, אם אימון בבקרים-צהריים יהיה אפקטיבי יותר מאשר אימון בשעות הערב 10-11.. כי קראתי פעם שזה לא טוב להתאמן בשעות האלה.. ושהגוף בשיא בשעה 6 בערב.. משהו כזה ואני מחפש תשובהאתה מדבר על זה שאתה מתאמן עייף? אם כן זה בטח ברמה כל כך זניחה שאתה יכול להתייחס אל זה כאל לא.
לא אין קשר לעייף או לא.. אני אומר שאם אני מחפש לגדול, אם אימון בבקרים-צהריים יהיה אפקטיבי יותר מאשר אימון בשעות הערב 10-11.. כי קראתי פעם שזה לא טוב להתאמן בשעות האלה.. ושהגוף בשיא בשעה 6 בערב.. משהו כזה ואני מחפש תשובה
אתה מדבר על זה שאתה מתאמן עייף? אם כן זה בטח ברמה כל כך זניחה שאתה יכול להתייחס אל זה כאל לא.
אם אתה לא יודע פעם באה אל תגיב ב"לא יודע"לא יודע
תפסיק להתעסק בשטויות ולך תתאמן.
אם אתה לא יודע פעם באה אל תגיב ב"לא יודע"
ואל תגיד לי ללכת להתאמן וזהו.. יש עוד דברים מסביב חוץ מ"ללכת להתאמן וזהו" וזה המהות של הפורום
מה קשור לא יודע? נראה לך השריר שלך יתבלבל פתאום אם תבוא לו בהפוכה ותתאמן באמצע הלילה? הדבר היחידי שמשנה זו כמות האוכל האכלת לפני, אני אישית מוצא את זה קשה להרים כבד בבוקר או מוקדם בצהריים.
כמובן. בגלל זה בילדרים מתאמנים בעיקר בשעות הבוקר, ופאוורליפטרים אוהבים להתאמן בערב.