הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש הבדל בין אימון ב3 בצהריים או ב10 בערב?

מבחינת מה?
ההבדל הוא בעיקר פסיכולוגי, להרבה אנשים קשה להרים משקלים כבדים בשעות הבוקר כי הם לא מרגישים "חמים" מספיק. כל אחד והעדפות שלו, אני מתאמן תמיד בסביבות 12 בצהריים.

• פותח/ת השרשור
מבחינת מה?
ההבדל הוא בעיקר פסיכולוגי, להרבה אנשים קשה להרים משקלים כבדים בשעות הבוקר כי הם לא מרגישים "חמים" מספיק. כל אחד והעדפות שלו, אני מתאמן תמיד בסביבות 12 בצהריים.
מבחינת אפקטיביות של הגדילה של השריר..

אתה מדבר על זה שאתה מתאמן עייף? אם כן זה בטח ברמה כל כך זניחה שאתה יכול להתייחס אל זה כאל לא.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על זה שאתה מתאמן עייף? אם כן זה בטח ברמה כל כך זניחה שאתה יכול להתייחס אל זה כאל לא.
לא אין קשר לעייף או לא.. אני אומר שאם אני מחפש לגדול, אם אימון בבקרים-צהריים יהיה אפקטיבי יותר מאשר אימון בשעות הערב 10-11.. כי קראתי פעם שזה לא טוב להתאמן בשעות האלה.. ושהגוף בשיא בשעה 6 בערב.. משהו כזה ואני מחפש תשובה

לא אין קשר לעייף או לא.. אני אומר שאם אני מחפש לגדול, אם אימון בבקרים-צהריים יהיה אפקטיבי יותר מאשר אימון בשעות הערב 10-11.. כי קראתי פעם שזה לא טוב להתאמן בשעות האלה.. ושהגוף בשיא בשעה 6 בערב.. משהו כזה ואני מחפש תשובה

לא יודע
תפסיק להתעסק בשטויות ולך תתאמן.

• פותח/ת השרשור

לא יודע
תפסיק להתעסק בשטויות ולך תתאמן.
אם אתה לא יודע פעם באה אל תגיב ב"לא יודע"
ואל תגיד לי ללכת להתאמן וזהו.. יש עוד דברים מסביב חוץ מ"ללכת להתאמן וזהו" וזה המהות של הפורום

יש הבדל.
אם הגוף שלך רגיל בקביעות להתאמן ב17 נגיד, אז פתאום להתאמן ב22 יכול להיות יותר קשה, כי הגוף לא רגיל.
לי זה קרה כשהייתי בתחרות ורצתי בשעה יחסית מאוחרת למה שאני רגיל להתאמן, אז הרגשתי פחות טוב ממה שאני מרגיש בדרך כלל, כניראה בגלל זה.

אם אתה לא יודע פעם באה אל תגיב ב"לא יודע"
ואל תגיד לי ללכת להתאמן וזהו.. יש עוד דברים מסביב חוץ מ"ללכת להתאמן וזהו" וזה המהות של הפורום

מה קשור לא יודע? נראה לך השריר שלך יתבלבל פתאום אם תבוא לו בהפוכה ותתאמן באמצע הלילה? הדבר היחידי שמשנה זו כמות האוכל האכלת לפני, אני אישית מוצא את זה קשה להרים כבד בבוקר או מוקדם בצהריים.

מה קשור לא יודע? נראה לך השריר שלך יתבלבל פתאום אם תבוא לו בהפוכה ותתאמן באמצע הלילה? הדבר היחידי שמשנה זו כמות האוכל האכלת לפני, אני אישית מוצא את זה קשה להרים כבד בבוקר או מוקדם בצהריים.

אני חושב שהגוף הרבה יותר חכם ממה שאתה חושב.
כמו שאם הגוף שלך רגיל כל יום לעשות גירוי X לשריר, ופתאום תעשה גירוי Y, זה ישפיע יותר, ככה אני מאמין שגם השעה ביום משפיעה.

תתאמן מתי שבא לך. אני אישית אוהב בבוקר כי אני ממש שונא בוקר ואז יש לך על מה להוציא עצבים+ אין קוקסינלים בחדר כושר.

אני כן חושב שיש הבדל, לא מאמין שמישהו יכול לעשות אימון אפקטיבי שעה אחריי שהוא מתעורר לעומת 6-8 שעות אחריי שהוא מתעורר, הגוף עדיין בהילוך ראשון....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית