השגתי אתמול N97 בחינם. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לפרוץ אותו לסים פרי. כן אני יודע שהוא גרוע, אבל כמו שאמרתי- חינם.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1) מה הצעדים הראשונים שצריך לעשות? הבנתי שצריך לפרוץ אותו ולעשות משהו עם חתימות שאין לי מושג מה זה אומר.
2)איזה תוכנות מומלצות להתקין ואיך בכלל מתקינים? יש תוכנה סטיילsamsung pc suite ?אפשר לייבא אנשי קשר מאאוטלוק?
3)אני רוצה שיהיה בו GPS שלא משתמש באינטרנט אלא רק במקלט של המכשיר. יש תוכנה מומלצת? הבנתי שסיג'יק זה טוב- מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
4)יש דרך קלה להעביר אנשי קשר ששמורים על המכשיר הישן למכשיר החדש (הם לא על הסים ואין לי מקום בסים)
5)אשמח להוראות נוספות. אני קלולס בנתיים וממש מסתבך עם הסימביאן המחורבן הזה.
הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר GMAIL. (מאותגר כבר אמרנו).
תודה.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1) מה הצעדים הראשונים שצריך לעשות? הבנתי שצריך לפרוץ אותו ולעשות משהו עם חתימות שאין לי מושג מה זה אומר.
2)איזה תוכנות מומלצות להתקין ואיך בכלל מתקינים? יש תוכנה סטיילsamsung pc suite ?אפשר לייבא אנשי קשר מאאוטלוק?
3)אני רוצה שיהיה בו GPS שלא משתמש באינטרנט אלא רק במקלט של המכשיר. יש תוכנה מומלצת? הבנתי שסיג'יק זה טוב- מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
4)יש דרך קלה להעביר אנשי קשר ששמורים על המכשיר הישן למכשיר החדש (הם לא על הסים ואין לי מקום בסים)
5)אשמח להוראות נוספות. אני קלולס בנתיים וממש מסתבך עם הסימביאן המחורבן הזה.
הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר GMAIL. (מאותגר כבר אמרנו).
תודה.
נערך לאחרונה: