הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הנוקיה N97 שלי- עזרה למנהל מאותגר טכנולוגית

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
השגתי אתמול N97 בחינם. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לפרוץ אותו לסים פרי. כן אני יודע שהוא גרוע, אבל כמו שאמרתי- חינם.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1) מה הצעדים הראשונים שצריך לעשות? הבנתי שצריך לפרוץ אותו ולעשות משהו עם חתימות שאין לי מושג מה זה אומר.
2)איזה תוכנות מומלצות להתקין ואיך בכלל מתקינים? יש תוכנה סטיילsamsung pc suite ?אפשר לייבא אנשי קשר מאאוטלוק?
3)אני רוצה שיהיה בו GPS שלא משתמש באינטרנט אלא רק במקלט של המכשיר. יש תוכנה מומלצת? הבנתי שסיג'יק זה טוב- מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
4)יש דרך קלה להעביר אנשי קשר ששמורים על המכשיר הישן למכשיר החדש (הם לא על הסים ואין לי מקום בסים)
5)אשמח להוראות נוספות. אני קלולס בנתיים וממש מסתבך עם הסימביאן המחורבן הזה.
הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר GMAIL. (מאותגר כבר אמרנו).
תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יא אוכלי חינם לפחות תביאו לינק לפורום טוב שמבין בזה מלבד פוקט.
או איזה לינק קטן לתכנת GPS שתעבוד על סימביאן הדרעק.

השגתי אתמול N97 בחינם. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לפרוץ אותו לסים פרי. כן אני יודע שהוא גרוע, אבל כמו שאמרתי- חינם.
עכשיו יש לי כמה שאלות:
1) מה הצעדים הראשונים שצריך לעשות? הבנתי שצריך לפרוץ אותו ולעשות משהו עם חתימות שאין לי מושג מה זה אומר.
2)איזה תוכנות מומלצות להתקין ואיך בכלל מתקינים? יש תוכנה סטיילsamsung pc suite ?אפשר לייבא אנשי קשר מאאוטלוק?
3)אני רוצה שיהיה בו GPS שלא משתמש באינטרנט אלא רק במקלט של המכשיר. יש תוכנה מומלצת? הבנתי שסיג'יק זה טוב- מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
4)יש דרך קלה להעביר אנשי קשר ששמורים על המכשיר הישן למכשיר החדש (הם לא על הסים ואין לי מקום בסים)
5)אשמח להוראות נוספות. אני קלולס בנתיים וממש מסתבך עם הסימביאן המחורבן הזה.
הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה להגדיר GMAIL. (מאותגר כבר אמרנו).
תודה.

לגבי הסים פרי - אתה בטוח שהצלחת לעשות את זה לבד? פעם אני ניסיתי בכל הדרכים ולא הצלחתי.. צריך קוד מהמפעילה בדרך כלל. (עלות 75 ש"ח עם תירוץ שאתה טס לחו"ל 😃)
ושהמכשיר לא גנוב.

1. יש את עניין החתימות שזה כדי להוריד תוכנות ושלא תצטרך לחתום על כל תוכנה שאתה מוריד.
יש אתר סיני שאתה נרשם אליו ואז אחרי משהו כמו 24 שעות (אם אני זוכר נכון) אתה מקבל איזה קובץ שמבטל את החתימות למשך שנה.
2. לגבי תכנות אז סייג'יק, אן דרייב, יש את הנעילה הצידית כמו באייפון ויש גם את התפריט כמו באייפון.
חוץ מזה מומלץ לצרוב גרסה עם הכבל (אני לא זוכר את השם של התכנה אבל היא אצלי בעבודה, מחר אני אבדוק לך)
3. סייג'יק ואן דרייב
4. אתה יכול למלא את הכרטיס סים עד 100% ואז להעתיק את כולם למכשיר החדש ואז למחוק, להחזיר את הכרטיס למכשיר הישן ושוב להעתיק את כל השאר. (בפעם הראשונה שים לב שמחקת את האנשים שכבר העברת כדי שכשתחזיר את הכרטיס לא תהיה מבולבל במי העברת ומי לא)
יכול להיות שיש דרכים יותר טובות רק צריך לחשוב...

יא אוכלי חינם לפחות תביאו לינק לפורום טוב שמבין בזה מלבד פוקט.
או איזה לינק קטן לתכנת GPS שתעבוד על סימביאן הדרעק.

LOL

לגבי האתר אז תכנס לפוקט לפורום של סימביאן N97 דווקא אתה תוכל למצוא שם מידע..

• פותח/ת השרשור
לגבי הסים פרי - אתה בטוח שהצלחת לעשות את זה לבד? פעם אני ניסיתי בכל הדרכים ולא הצלחתי.. צריך קוד מהמפעילה בדרך כלל. (עלות 75 ש"ח עם תירוץ שאתה טס לחו"ל 😃)
ושהמכשיר לא גנוב.

1. יש את עניין החתימות שזה כדי להוריד תוכנות ושלא תצטרך לחתום על כל תוכנה שאתה מוריד.
יש אתר סיני שאתה נרשם אליו ואז אחרי משהו כמו 24 שעות (אם אני זוכר נכון) אתה מקבל איזה קובץ שמבטל את החתימות למשך שנה.
2. לגבי תכנות אז סייג'יק, אן דרייב, יש את הנעילה הצידית כמו באייפון ויש גם את התפריט כמו באייפון.
חוץ מזה מומלץ לצרוב גרסה עם הכבל (אני לא זוכר את השם של התכנה אבל היא אצלי בעבודה, מחר אני אבדוק לך)
3. סייג'יק ואן דרייב
4. אתה יכול למלא את הכרטיס סים עד 100% ואז להעתיק את כולם למכשיר החדש ואז למחוק, להחזיר את הכרטיס למכשיר הישן ושוב להעתיק את כל השאר. (בפעם הראשונה שים לב שמחקת את האנשים שכבר העברת כדי שכשתחזיר את הכרטיס לא תהיה מבולבל במי העברת ומי לא)
יכול להיות שיש דרכים יותר טובות רק צריך לחשוב...

LOL
תודה רבה. רק שלא הבנתי מה צריך לצרוב.
כן לך תנצל את מעמדך כמנהל!
אתה מסתלבט :( אף אחד לא סופר אותי שם.

לצרוב ז"א שיש גירסאות... יש גירסא 20.XX משהו כזה ועוד כל מיני ועם התכנה של הצריבה אתה עושה עדכון גרסא וזה פותר כל מיני באגים של לאג וכאלה...
גם עושה את האינטרנט יותר מהיר אם אני לא טועה ואתה יודע כמו בכל דבר העדכונים האילו נועדו לסדר כל מיני באגים.

אגב תכנה שאני ממליץ עליה זה האופרה מיני שהיא ממש סבבה על הN97 כי הגלישה היא בג'אבה ואתה ממש רואה את האתרים כמו במחשב ופשוט עושה זום כדי להתקרב והיא נוחה מאוד ויותר מהירה.

נמאס לי להספים אז ערכתי.

Ndrive
http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=259204

• פותח/ת השרשור
תודה, בדיוק עשיתי את כל אלה היום 😃
אשמח לשמוע עוד לגבי הצריבה.

זה המדריך לGPS אם אתה רוצה
http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=262665

זה המדריך לצריבת קוד שפה (חשוב מאוד לא לטעות בדברים האילו כי זה יכול להרוס את הטלפון)
http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=263887

עכשיו נזכרתי, התכנה היא Navifirm
ושים לב בהודעה השניה (באמצע שלה) יש את המס' של הRM שלך (וכדי לדעת את הRM שלך אתה יכול לראות זה רשום בקטן מאחורי הסוללה, על הפלאפון עצמו ולא על הסוללה)
זה אמור להיות 505 או 507 זה תלוי של איזה חברה זה סלקום אורנג או פלאפון.

N97:
לבן
RM 505 - 0576490
RM 507 - 0588543
שחור
RM 505 - 0576413
RM 507 - 0576557

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה. אבל בטעות שמת פעמיים את אותו הקישור. תוכל לשנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית