הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטה נחמדה להוריד סרטונים מהפייסבוק (וכו')

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אז גם אתם נתקלתם בסרטונים שאנשים מעלים מהמחשב ואי אפשר להוריד אותם?

(במידה ויש לכם פיירפוקס אז יש את התוסף שאם אני לא טועה מאפשר להוריד את הסרטון)

במידה ואתם לא יכולים להשתמש בפיירפוקס מסיבות כאלה ואחרות (כמוני למשל) ולא יכולים להוריד תוספים למיניהם שיעזרו בהורדת הסרטון (כמו למשל) אז יש דרך עקיפה!

אגב אני ניסיתי להוריד כל מיני תוספים שיאפשרו לי להוריד את הסרטון מהפייסבוק וזה לא הלך בכל זאת כי הבן אדם העלה את הסרטון מהמחשב ולא מהאינטרנט.

ניסיתי לשים את הלינק של הסרטון בכל מיני אתרים למיניהם שמאפשרים להוריד את הסרטון וזה גם לא נתן את האפשרות.

אז ככה!

1. נכנסים לסרטון ולוחצים על פליי (נותנים לסרטון לרוץ ולא מריצים בעצמכם, ולא מחכים שהוא יטען עד הסוף ואז מריצים עד הסוף עם העכבר).

אם צריך לחכות 5 דקות אז מחכים בסבלנות ^

2. לוחצים על Tools

3. Internet options

4. עכשיו אתם תראו בלשונית של Generel למטה כמה Settings's ותלחצו על ה Settings של ה History.

5. עכשיו לוחצים על View files.

6. עכשיו תיפתח תיקיה של הקבצים הזמניים (Temporary Internet Files).

7. עכשיו אתם תראו הרבה קבצים קטנים (1kb - 200kb) שמטרילים את האיזור.

8. בין כל המטרילים האילו תגלגלו עד שתראו איזה קובץ בגודל 22.5... (זה יכול להיות כל גודל אני סתם נתתי דוגמה)

9. תגררו לשולחן עבודה.

טאדה! ✌️

מקווה שחידשתי למישהו 😃

• פותח/ת השרשור
מכיר את התכנה וקצת הסתבכתי איתה..
אגב היא מאפשרת להוריד סרטונים שאנשים העלו מהמחשב האישי שלהם?

*וכמו שכתבתי, אם יש אנשים שאין להם את האפשרות להשתמש בתוספים למיניהם אז זאת דרך עקיפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית