הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה, דקה של סיירוקס ?

בנדה

משתמש פעיל
491
1
נק' מוניטין:
422
491
1
מה קורה חבר'ה..
יצא למישהו לנסות את הדקה של סיירוקס?... ואם הוא נחשב כאיכותי יחסית ל-UG

תודה רבה

משהו יכול לענות לי בבקשה לקחתי דיקה לפני 4 חודשים ובזמן שימוש ראיתי בליטה בחזה הימני כמו גוש שומן
אבל ממש קטן שאפשר לצבות אותו ולהרגיש נפיחות כזאת יש לציין שעבר כבר 4 חודשים וירד לי הנפיחות היום נשאר משהו גולה כזאת קטנה לא רואים אותה אבל מרגישים רק שנוגים בחזה וזה בכלל לא כואב מה אני צריך לעשות ללכת לרופה או שזה יחלוף מישהו יכול להמליץ לי אני חוזר אין לי כאבים וזה לא גודל גם נשאר אותו הדבר
בבקשה אני מחכה לתשובה ממנהל הפורום ואני דיי פוחד

משהו יכול לענות לי בבקשה לקחתי דיקה לפני 4 חודשים ובזמן שימוש ראיתי בליטה בחזה הימני כמו גוש שומן
אבל ממש קטן שאפשר לצבות אותו ולהרגיש נפיחות כזאת יש לציין שעבר כבר 4 חודשים וירד לי הנפיחות היום נשאר משהו גולה כזאת קטנה לא רואים אותה אבל מרגישים רק שנוגים בחזה וזה בכלל לא כואב מה אני צריך לעשות ללכת לרופה או שזה יחלוף מישהו יכול להמליץ לי אני חוזר אין לי כאבים וזה לא גודל גם נשאר אותו הדבר

אתה מתאר גיינו. ורק ניתוח יכול לעזור.

^^^ מסכים. זה מה שאני עושה בערך. דקה לא טוב לי אישית מכל יצרן,אין טעם לפרט מעבר לכך שאין יותר מדי תועלת וים ת"ל יחסית לבולדנון.
פשוט לא אוהב דקה,דקה דיק וג'ינו.

יש מצב שזה בלוטת שומן שהתפתחה לך עם הזמן גם לי יש כזאת אחת ביד ואחת בבטן

בזמן שזה התחיל היה עוזר עם היית לוקח נולבה, עכשיו כבר אין מה לעשות ובאמת רק ניתוח, אם זה לא נראה ויזואלית אז עזוב את זה, קורה, קרה אין מה לעשות..

יש כדורים שנקראים ארומזין או ארימידקס. זה קצת יקר,אבל שווה את הכסף במיקרים קיצוניים.יש בסיירוקס את ארומזין.

אני לא מבין למה ארומסין אמור לעזור לו במצב שהוא נמצא כרגע, הרי הוא סיים את הסייקל כבר לפני 4 חודשים ורמות האסטרוגן שלו אני מניח בנורמה ככה שמהבחינה הזאת ארומסין שאמור להוריד רמות אסטרוגן לא נחוץ.

ארומסין עד כמה שאני יודע לא יכול לטפל בג'ינו אחרי שהתפתח.. אם כבר אז על נולבדקס קראתי בפורום בחו"ל שעשה את העבודה הכי טובה, אבל גם במקרה הזה מכיוון שעברו כבר 4 חודשים מאז אותו סייקל, אני לא רואה יתרון כלשהו בשימוש בחומר, כי שוב אין רמות גבוהות של אסטרוגן בדם אז למה שנולבדקס שתופס את המקום על הרצפטורים בפטמות יעזור במצב הנוכחי ??

והכי חשוב יש לו ג'ינו, זה לא בשלבי התהוות, זה כבר קיים, אמנם מזערי וקטן ובלתי נראה, אבל עדיין ג'ינו..

אז תקרא בעוד פורום ובעוד פורום ובעוד פורום...אני יכול לעזור לך בלינקים.
אני לא נלחם פה על מוניטין,בן אדם מסתובב פה עם ביצ' טיטס ואתה אומר שלא כי לא קראת על זה עדיין. סחה על הבנה.שלא תדע מה זה ג'ינו.

בסה"כ אמרתי שעל סמך הידע שלי, אני לא מבין למה הבחור צריך ארומסין מהסיבות שציינתי, אם אתה חושב שהוא צריך ארומסין אז אני אשמח להבין ממך למה... מה ארומסין יעשה בשבילו ברמה הפזיולוגית ע"מ להעלים את הג'ינו.. אני לא מנסה להתנשא, להיפך, מעניין אותי לשמוע את דעתך היותר מעמיקה בנושא, זה הכל.

מעבר לכך אני הבנתי מהבחור שבסה"כ יש לו גולה קטנה שהוא מבחין בה רק במישוש ולא ממש רואים אותה, לא הייתי קורא לזה ביץ' טיטס..

קודם כל אני מתנצל אם הבנת שאני תוקפני או משהו-ממש לא ,אני שוב ריגשי ,כי נכנסתי לסייקל
... דבר שניאני תמיד מתייחס בעירבון מוגבל למאמרים וכתבות. ואם יש לו גולה קטנה-אז למה הוא מטריד את הסימפוזין הנכבד?
ג'ינו- זה כשה חלב מטפטף,וחלב,כידוע- דבר טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית