הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תקוע בסקוואט, בדיקת טכניקה+דלליפט

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
טוב אז כמה נתונים, אני 3 חודשים ב-SS באמצע הייתה פציעה של שבועיים בלי אימונים.

התחלתי משקל 64 עכשיו אני 69.5

סקוואט שלי בהתחלה היה 50
דדליפט 70

עכשיו אני תקוע ב 97.5-100 כבר שבועיים, היום הצלחתי רק 4 חזרות.

סט 1:

סט 2:

סט 3:

דדליפט 120 קילו, רואה שהגב של מתעגל אני ישפר את זה באימון הבא(זה משקל שיא שלי ל-5 חזרות)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז ככה , לגבי הסקוואט בחזרה האחרונה בסרטון הראשון יש קצת בוט ווינק זה לא כזה קריטי ,אבל תקפיד על יותר מתיחות של האמסטרינג לפני ותשתדל להוציא קצת יותר את החזה בחוץ , בנוסף לשפר את ההיפ דרייב
דרך אגב אתה עשוה לאו באר סקוואט נכון ? כי האחיזה שלך נראית שהמוט על הטרפזים
ולגבי הדדליפט כן ,הגב מתעגל תוריד משקל תקפיד להוציא את החזה יותר בחוץ ותמשוך את עצמך לאחורה עם העקבים כאילו שאתה עושה משיכה בחבל ונשען לאחור.
ד"א החזרה האחרונה בדדליפט נראית ממש מפחידה אחי .

• פותח/ת השרשור
אז ככה , לגבי הסקוואט בחזרה האחרונה בסרטון הראשון יש קצת בוט ווינק זה לא כזה קריטי ,אבל תקפיד על יותר מתיחות של האמסטרינג לפני ותשתדל להוציא קצת יותר את החזה בחוץ , בנוסף לשפר את ההיפ דרייב
דרך אגב אתה עשוה לאו באר סקוואט נכון ? כי האחיזה שלך נראית שהמוט על הטרפזים
ולגבי הדדליפט כן ,הגב מתעגל תוריד משקל תקפיד להוציא את החזה יותר בחוץ ותמשוך את עצמך לאחורה עם העקבים כאילו שאתה עושה משיכה בחבל ונשען לאחור.
ד"א החזרה האחרונה בדדליפט נראית ממש מפחידה אחי .

כן עושה לאו באר..

ולגבי הדדליפט ראיתי גם פה חזרות מפחידות יותר חחח

סקווט נראה מצויין, דדליפט כמו שאתה בעצמך אמרת הגב עגול.
אם אתה לא מצליח לא לעגל את הגב בכל 5 החזרות של המשקל שאתה עושה אז אל תעשה מסיבה אחת - פציעה.

סקוואט די טוב

רק תוציא את המוט מהכלוב כשהוא נמצא יותר נמוך.. המוט אמור להיות מול החזה שלך .. אתה אמור להוציא אותו ב"רבע סקוואט" ולא מן עלייה על הבהונות והליכת נכה אחורה...
רבע סקוואט -> 2 צעדים אחורה

הדדליפט יותר גרוע.. נראה שאתה אפילו לא מנסה לשמור על הגב בפשיטה.. שים לב שהוא מתעגל לך.. אבל זה לא נראה בעיה של חוסר כוח או יכולת להשאיר אותו ככה.. פשוט חוסר מודעות.. שים לב למה שגב שלך עושה

לגבי למה אתה נתקעת... אתה לא אוכל מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית