הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האח הגדול

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
מי רואה? מה אתם אומרים? את מי אתם אוהבים\שונאים?

אני אישית התחלתי לראות רק השנה ודיי נתפסתי, פחות מעניין אותי היחסים שם, אבל המשימות פשוט קורעות מצחוק 🤘

לא רואה את הזבל הזה אבל שמעתי שהייתה דרמה כשפרידה הכניסה את התנ"ך לשירותים לקרוא קצת 😛

חח משה כמו אבא שלי, מדבר על זה אבל תמיד אומר "החרא הזה".
בכל מקרה אני אוהב את פרידה,עמיר ועתי - הגמד נייטרלי הוא דיי בסדר.
אני שונא את - יואב,ליהי,נופר,יגאל.

משה אתה מהמכחישים 😃 כאלה שאומרים שהם לא רואים אבל תכל'ס מכורים:bananaparty:
רשמו על זה בפורום אתאיסטים בתפוז, קראתי, שיתפתי. אין לי מה לדבר על זה כי גם אין לי בדיוק עם מי לדבר על הסידרה הזו, אני לא גר בארץ אז אני לא בדיוק חלק מהמומה הזו של "ואיי ראית אתמול את האח הגדול איך ש X הביא ב Y? ממש שוס"
מה שכן אני רואה הבורר זה עוד איכשהו נורמאלי, והשלמתי את הפרקים שלא יצא לי לראות בדקסטר ועכשיו אין מה לראות צריך לחפש סידרה חדשה, האח הגדול זה בטוח לא יהיה.
ראיתי 3 פרקים בערך מהעונה עם מנחם בן (אחד מהם היה הגמר) ומאז נשבעתי לא לראות את הזבל הזה יותר.

• פותח/ת השרשור
משה יש האח הגדול בארה"ב באמת? אם כן זה בטוח יותר פרובוקטיבי ממה שיש פה..

ראיתי פעם איזה פרק של לרדת בגדול האמריקאי, פאק! איזה אנשים יש שם! לא האמנתי שיש אנשים בגדול הזה.. כנראה יש רק באמריקה דברים כאלה

רשמו על זה בפורום אתאיסטים בתפוז, קראתי, שיתפתי. אין לי מה לדבר על זה כי גם אין לי בדיוק עם מי לדבר על הסידרה הזו, אני לא גר בארץ אז אני לא בדיוק חלק מהמומה הזו של "ואיי ראית אתמול את האח הגדול איך ש X הביא ב Y? ממש שוס"
מה שכן אני רואה הבורר זה עוד איכשהו נורמאלי, והשלמתי את הפרקים שלא יצא לי לראות בדקסטר ועכשיו אין מה לראות צריך לחפש סידרה חדשה, האח הגדול זה בטוח לא יהיה.
ראיתי 3 פרקים בערך מהעונה עם מנחם בן (אחד מהם היה הגמר) ומאז נשבעתי לא לראות את הזבל הזה יותר.

אז למה ביקשת שאני אעזור לך למצוא את הלינק הזה
http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live

????????

🤡

משה יש האח הגדול בארה"ב באמת? אם כן זה בטוח יותר פרובוקטיבי ממה שיש פה..

ראיתי פעם איזה פרק של לרדת בגדול האמריקאי, פאק! איזה אנשים יש שם! לא האמנתי שיש אנשים בגדול הזה.. כנראה יש רק באמריקה דברים כאלה
חחח זה ירד פה כבר משידור היו איזה 13 עונות.
חשבת שזו המצאה ישראלית? ישראל קנתה את הסידרה, כמו שהבורר נמכר לרשת בארה"ב ויתחילו לצלם את זה עכשיו לשדר שנה הבאה.

אני גם השנה התחלתי ליראות וזה גם תפס אותי... אבל כאילו אני לא מכור או משהו..
אם זה בין יציאה עם חברים או כל משהו אחר לבין להישאר בבית ליראות ברור שאני ייצא...
אני רואה את זה מתי שאין מה לעשות [רק תשידורים שב22]

נשבר כבר מהריאליטי הזה..... בא להקיא מהאח הגדול (וגם לשמוע כבר את ארז טל) + הכוכב נולד הזה (בקולו המעצבן של צביקה הדר).

אולי זה טוב ככה זה גורם לראות פחות טלויזיה.

נשבר כבר מהריאליטי הזה..... בא להקיא מהאח הגדול (וגם לשמוע כבר את ארז טל) + הכוכב נולד הזה (בקולו המעצבן של צביקה הדר).

אולי זה טוב ככה זה גורם לראות פחות טלויזיה.

הפח אקמול ו קולב לעד

😵

בושה וכלימה

הכוונה הייתה שפשוט כל הריאליטי הזה כבר יצא מכל החורים
אבל הפח אקמול ספציפית גרוע מהשאר לדעתי...
תהרוג אותי.. לא מבין מה מעניין בלחטט בחיים של לא יודע כמה אנשים שתקועים ביחד באותו הבית... ובטח לא לראות את זה 24/7 בערוץ המיוחד.. ובטח לא בתשלום

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבתי למעלה, לא מעניין אותי לא התככים ולא היחסים. רק המשימות שזה פשוט בידור בלתי רגיל

זה עוד בסדר

אבל מטריף אותי אנשיםש באים אלי בשאלות כמו "ראית אתמול את שאול [שם בדוי] מהפח אקמול איך הוא הלך לשירותים ונשאר שם איזה 47:28 דקות! .. עקבתי אחרי כל התהליך דרך הערוץ המיוחד"

זה סתם היה משהו שהפלצתי.. אבל מה שמטריף אותי זה האנשים שתכלס עוקבים אחרי כל שטות שהם עושים.. רואים את זה שעות על גבי שעות וזה נראה להם בסדר.. -.-

חחח זה ירד פה כבר משידור היו איזה 13 עונות.
חשבת שזו המצאה ישראלית? ישראל קנתה את הסידרה, כמו שהבורר נמכר לרשת בארה"ב ויתחילו לצלם את זה עכשיו לשדר שנה הבאה.

האח הגדול זאת המצאה הולנדית האמת

עונה משעממת. כולם צעירים מדי, אנשים משעממים רצח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית