הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האח הגדול

משה ממליץ לך על עספור
אני חושב שתאהב אם אהבת הבורר

אני בקושי ורואה,אני שונא לראות אנשים מביכים את עצמם בטלויזיה,זה גורם לי לפדיחות
אבל יצא לי לראות את הפרק הראשון
והגמד מלך

אני גם לא רואה את זה.. העונה הראשונה והשנייה לדעתי היו יותר טובות.. אבל ראיתי את הפרק של ג'קי שהוא מחכה את דנה שהיא אצילית..!! הוא בן אדם דפוקקק!

ומשה.. יש סדרה שנקראת חסמב"ה דור 3... מצחיק, משעשע.. סה"כ 17 פרקים..

אני אוהב לראות את הגמד משחק כדורגל זה הורג אותי.
רק שתדעו שבחו"ל יש גם מצלמות באמבטיה......
חיחיעחעחיח

אני מהתחלה אהבתי את עתי וליעוז, אבל עכשיו אני חושב שעתי מתחיל לגמגם קצת כנראה שהוא לא באמת מי שהוא והוא משחק אותה בחור מיוחד, מה גם, הוא היה עם שתי בחורות, למרות שזה רק נשיקה ולשתיהן יש חברים בבית.... והוא יודע את זה... בקיצור מניאק.
ליעוז אחד הגברים, ואני כמעט בטוח שהוא לא משחק אותה...

סתם שתדעו היה סקס מלא בבית האח הגדול לפני יומיים בלילה, תחפרו בגוגל תמצאו.

גם כן ליהיא הזאת מטומטמת ברמות,
חבר שלה מסתכל בטלוויזיה והיא בוגדת בו....
צריך לצלוב בחורות שבוגדות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בושה הקאסט שלקחו הפעם, גם ככה הכל רדוד שם והשנה בכלל הרמה ירדה. משתיקים את הקטע של הסקס.
לגבי הזוכה, זה הרי ברור שג'קי לוקח את המיליון.

• פותח/ת השרשור
היא זרקה אותו דרך וידאו צ'אט!!! להזכיר: הם היו מאורסים! לא סתם חברים בקשר של חודש.

בת זונה ל1ל

בכל מקרה: פרידה RULES

הבלונדינית השמנה ממש מעצבנת אותי לא יודע למה, אני אוהב הכי את עמיר ליעוז ועתי האמת..
אני אוהב גם את יורם איך שהוא מתגרה בהם נון-סטופ.

מה רצית שיראו הכל? הם לא מפגרים
רואים שהשמיכה עולה ויורדת ושומעים בדקה: 2 ומשהו את הגניחות שלה חחח

עתי הזה חתיכת ילד דביל. כשהוא בכה באחד הפרקים זה היה ממש בדיחה באותו הרגע היה ברור שהבן אדם ילד.
הוא תמים, ליהיה הזאת מתוסבכת לאללה, והטיפש הזה צריך לוותר על האגו שלו ולחשוב שהוא יצא מר משגלי והוא העלה ברשת סתם אישה משוגעת שבוגדת בארוס שלה בטלויזיה. צריך להלדיק לו נורה אדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית