הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - 30 ו 40 קילו

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
שלום,
לא הצלחתי לקבוע את הרגליים כמו שתיכננתי.
חוץ מזה, סט אחד שלא העלתי היום אז נשענתי על העקבים ועפתי עם הגוף קצת אחורה - זה פשוט מפחיד להישען אחורה, אני חושב שזה בגלל הנעליים.
משקל גוף : 72.5ק"ג

הראשון 30 קילו, השני 40 קילו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין שום שיפור. העומק שלך נובע מבריחה של הבירכיים ולא מהתיישבות אחורה. אתה פשוט יורד עם הגב ולא עם האגן, תעשה יחף עד שתקנה נעליים.

• פותח/ת השרשור
יש למישהו עצה איך לשפר את השליטה באגן שלי ע"י תרגילים?
למתקשים: קשה לי לשלוט על האגן שלי. כנראה בגלל העקמת שיש לי.

אהא, עכשיו יש לך בעיה פיזית עם האגן?

הטכניקה עדיין אותו דבר כמו מקודם וחסר עומק. תחזור ותנסה לתקן את הדברים שאמרנו לך בפוסטים הקודמים שלך.

קודם כול תחזיק גב לא משנה איזה סקוואט אתה עושה, הגב שלך משוחרר לגמרי.
אתה לא יושב אחורה, אתה צריך להבין שכדי לשבת אחורה אתה צריך להשען קדימה ולקחת את התחת אחורה.

אני לא מאמין שפתחת פוסט על חיטוב, אם תחטב מפה אתה תעלם 🆘 יש פה אנשים שהאמה שלהם שוקלת כמוך

• פותח/ת השרשור
אהא, עכשיו יש לך בעיה פיזית עם האגן?

הטכניקה עדיין אותו דבר כמו מקודם וחסר עומק. תחזור ותנסה לתקן את הדברים שאמרנו לך בפוסטים הקודמים שלך.
העומק נראה בסדר גמור ברוב החזרות, הבעיה היא האגן.
איך אני יכול לשפר את הוצאת האגן במהלך הירידה ל"בור"?
חשבתי על להתאמן פשוט בבית בלי מוט בלי כלום, ו/או עם מוט ריק להוציא אגן החוצה כמה שאני יכול ולהתיישב בבור מספר שניות עם אגן בחוץ כמה שאני יכול.

• פותח/ת השרשור
קודם כול תחזיק גב לא משנה איזה סקוואט אתה עושה, הגב שלך משוחרר לגמרי.
אתה לא יושב אחורה, אתה צריך להבין שכדי לשבת אחורה אתה צריך להשען קדימה ולקחת את התחת אחורה.

אני לא מאמין שפתחת פוסט על חיטוב, אם תחטב מפה אתה תעלם 🆘 יש פה אנשים שהאמה שלהם שוקלת כמוך
איך בדיוק אני אצליח להחזיק את הגב שלי אם אני לא מצליח פיזית להוציא את האגן אחורה? דבר גורר דבר, אם האגן לא מספיק בחוץ אז הגב מן הסתם לא מספיק יציב.

אתה כנראה לא יודע איך לשלוט בגב תחתון שלך כמו שצריך. כדי שתידע איך זה אמור להרגיש שכב על הבטן ותנסה להרים את הרגליים והחזה, הכיווץ שתרגיש בגב התחתון זה מה שאתה אמור להרגיש כשאתה עושה סקואט.

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה לא יודע איך לשלוט בגב תחתון שלך כמו שצריך. כדי שתידע איך זה אמור להרגיש שכב על הבטן ותנסה להרים את הרגליים והחזה, הכיווץ שתרגיש בגב התחתון זה מה שאתה אמור להרגיש כשאתה עושה סקואט.
תודה רבה תומר, אני אנסה כבר מחר ואגיד לך איך זה מרגיש, ואיך אני מתקדם מבחינה הפיזית של הוצאת האגן.
אני חושב שכדאי שאני אעלה סירטון בלי מוט כדי לראות עד כמה באמת אני מצליח להוציא את האגן אחורה.
לילה טוב.

תנסה כמעט "לזרוק" את האגן אחורה, כאילו לקחת קצת קדימה (לפי ההתחלה של הירידה) עם האגן ואז להוציא אותו אחורה תוך כדי הטיית הגב קצת קדימה. אם אתה מרגיש לא יציב כשהמשקל על העקבים, יכול להיות שאתה צריך להטות את הגב עוד קדימה, אי אפשר לוותר על זה שהמשקל יהיה על העקבים.

תשים מול הברכיים שלך ספסל או משהו כזה ואל תתן לברכיים לגעת בו. תתרגל את זה עם מוט ריק.
קשה לראות את רוחב העמידה, אבל אולי אתה צריך לעבוד קצת יותר רחב.

ואתה יודע. זה שאתה רואה פה אנשים שחושבים שהם הענק הירוק והם רצים מתחת למוט לא אומר שאתה צריך גם לעשות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית