הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דרך לשתות את החלב

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
האמת זה קצת מגעיל לשתות ליטר חלב ביום כשאתה שותה את זה לבד.. הכוונה בלבד זה לשתות כוס חלב לא קשור עם עוגייה או לא זה פשוט לא טעים וכמעט גורם להקיא
איך אתם שותים את החלב ?

אנשים לקחו קשה את הקטע עם החלב לדעתי, יש עוד דרכים להכניס קלוריות.

(שלא לדבר על העובדה שיש מחלוקת דיי רצינית בקשר לנזקים של חלב אם הם קיימים)

אנשים לקחו קשה את הקטע עם החלב לדעתי, יש עוד דרכים להכניס קלוריות.

(שלא לדבר על העובדה שיש מחלוקת דיי רצינית בקשר לנזקים של חלב אם הם קיימים)

אני נהנה משתיית חלב, לא מכריח את עצמי חלילה

• פותח/ת השרשור
תחלק אותו ל 3-4 פעמים ביום לא צריך לדפוק ליטר במכה.

תערבב עם שוקולית
זה יכול להיות נחמד האמת ואף פעם לא דפקתי ליטר במכה תמיד עירבבתי.
גם בשייק יכול להיות נחמד.
ואני שותה את החלב 3 אחוז לא 1

נוצרה איזו נורמה אצל ילדים-נערים בגיל שלך שמתאמנים שצריך לדפוק ליטרים של חלב ביום, יש עוד המון מאכלים שאפשר לאכול במהלך היום חוץ מלהציף כל היום את הבטן בחלב שלחלק מהאנשים עושה גזים ותחושות לא נעימות בבטן.

נערך לאחרונה:
נוצרה איזו נורמה של ילדים-נערים בגיל שלך שמתאמנים שצריך לדפוק ליטרים של חלב ביום, יש עוד המון מאכלים שאפשר לאכול במהלך היום חוץ מלהציף כל היום את הבטן בחלב שלחלק מהאנשים עושה גזים ותחושות לא נעימות בבטן.

כן, אני בטוח שנוצרה נורמה כזו.

זאת אופציה רק למי שיש לו בעיה כספית לקבל את השילוב של הפחמימה והחלבון בצורה טובה, החלב נותן בגדול שילוב טוב של שניהם לתפריט והוא זול אך מי שיכול לאכול מאכלים נוספים שיכניס את החלב לתפריט בצורה זניחה יותר ולא ישתה 2-3 ליטרים ביום.

• פותח/ת השרשור
אני לא מגיע ל2-3 ליטרים.
אם אני לא טועה בליטר חלב יש 5 כוסות, אני מגיע ל4. הארוחות שלי כוללות פחמימות וחלבונים

נוצרה איזו נורמה אצל ילדים-נערים בגיל שלך שמתאמנים שצריך לדפוק ליטרים של חלב ביום, יש עוד המון מאכלים שאפשר לאכול במהלך היום חוץ מלהציף כל היום את הבטן בחלב שלחלק מהאנשים עושה גזים ותחושות לא נעימות בבטן.
שלא לדבר על החצ'קונים בפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית