הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של AnaRhisT

תקרא את הספר , תראה סרטונים ..
מה הקטע שאתה הולך כל אימון וחוזר לפה לספר שאתה לא יודע לעשות דדליפט ומפסיק לעשות אותו,
חבל שתוותר סתם

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הגעתי לפרק של הדדליפט.
אני אנסה לסיים לקרוא אותו עד יום רביעי ולראות איך הולך, ואוכל מלא לפני האימון.

מי אתה שתגיד לי מה לעשות?
עובדה, אני ניסיתי ואני מנסה פעם בשבוע לעשות דדליפט וזה לא תופס.
אני אקטין את מספר הסטים לסט אחד.
ואוסיף עוד משהו כמו לחיצת רגליים.

אני לא אומר לך לעשות כלום. אני משליך את הלוגיקה שלך ואת תהליך הסקת המסקנות שלך על דברים אחרים.

עובדה, אתה לא מתקדם בכלל במשקלים ואתה מנסה כמה פעמים בשבוע וזה לא תופס.
תקטין את מספר האימונים שלך ל-0.
ותתחיל לבכות שלא הולך לך.

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר לך לעשות כלום. אני משליך את הלוגיקה שלך ואת תהליך הסקת המסקנות שלך על דברים אחרים.

עובדה, אתה לא מתקדם בכלל במשקלים ואתה מנסה כמה פעמים בשבוע וזה לא תופס.
תקטין את מספר האימונים שלך ל-0.
ותתחיל לבכות שלא הולך לך.
אז תפסיק לעשות כל דבר שאתה לא מצליח בו ותפסיק גם להתאמן.
אתה כן אמרת, ועוד איך אמרת.
הלוגיקה שלי אומרת(כנראה לא הבנת נכון) שצריך להקטין את מספר הסטים לסט אחד וכל פעם לצלם עם אותו משקל (60ק"ג), עד שהטכניקה תתייצב כמו בסקוואט, נמאס לי לעשות 3 סטים ו"לשבור את הגב", המטרה בהקטנת הסטים לסט יחיד היא בכדי לא "לשבור את הגב" יותר מידי.
או לחלק את זה ל2 סטים של 3 חזרות כל סט.
בסקווט עובדה שנשארתי עם 40ק"ג וברוך השם אני עושה הרבה יותר טוב ועכשיו אני יכול בבטחה לעלות את המשקלים לאט לאט ב 2.5ק"ג .
תבין שדדליפט וסקוואט זה לא משחק ילדים וזה לא בא ברגל, מספיק פעמים אמרו לי שהטכניקה שלי גולשת לעמוד הבא ביוטיוב.
תראה, אני לא בא לשלול את כל מה שאתה אומר, אבל רוב התגובות שלך הן פשוט מיותרות, במקום לעזור לי ו/או לתקן אותי ו/או לכוון אותי אתה סתם יוצר וויכוח ו/או ריב חסר טעם.
אז אני מבקש שתפסיק עם התגובות הלא מבוססות והחסרות טקט.

אבל מה הקשר לטקט?

והלוגיקה שלי אומרת שאתה בנאדם חלש אופי וחרטטן שחופר לכל הפורום כי אתה לא רוצה להתאמץ. הדבר ניכר בכל נושא שאתה פותח ובכל תגובה שלך לביקורת.

• פותח/ת השרשור
אבל מה הקשר לטקט?

והלוגיקה שלי אומרת שאתה בנאדם חלש אופי וחרטטן שחופר לכל הפורום כי אתה לא רוצה להתאמץ. הדבר ניכר בכל נושא שאתה פותח ובכל תגובה שלך לביקורת.
למה חלש אופי? אני מתאמץ כבר חודשיים, כמעט כל אימון של דדליפט וסקווט העלתי, וזה פשוט לא תפס בדדליפט, וזה כבר מרתיע.
הביקורת שלך היא זילזול בדר"כ, תסתכל על עצמך.

אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.

וזה לא זלזול, זו האמת. העובדה שאתה לוקח זאת כזלזול ונפגע ובוכה במקום לקבל ביקורת כמו שצריך גם מראה שאתה חלש אופי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.

וזה לא זלזול, זו האמת. העובדה שאתה לוקח זאת כזלזול ונפגע ובוכה במקום לקבל ביקורת כמו שצריך גם מראה שאתה חלש אופי.
חוצפן, תפסיק להסיק מסקנות כל כך מהר בלי לבסס את עצמך.
התחלתי להתאמן ב 27/10 ..
הסרטונים הראשונים הועלו בפרטי בפורום ייעוץ, ואחרי כמה זמן רציתי לקבל גם חוות דעת מאנשי הפורום, אז החלטתי ב 17/11 לעלות גם בPOWERLIFTING..
שים לב שפתחתי 16 אשכולות, וכולם על שיפור טכניקה.
בשבוע יש 3 אימונים, בחודש וחצי יש 18 אימונים, אפשר לומר שבערך 2 אשכולות לא פתחתי.
עובדה, שאני בנאדם שלא רוצה לפגוע בגוף שלו ולא רוצה להיפגע מהחדר-כושר בשום דרך אפשרית משני סיבות:
האחת, אני מתאמן בעוד משהו שאני מעדיף שישאר מחוץ לפורום, ואם אני נפצע אפילו קצת זה משפיע מאוד מאוד.
השנייה, אני לא רוצה לפגוע בגב שלי, מספיק שיש לי עקמת קלה.

נערך לאחרונה:
אחזור על כך שוב, אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.

אז, איך אתה יכול לטעון שכמעט כל אימון התקדמת?

ומה אתה רוצה להשאיר מחוץ לפורום? אתה מתאמן כנינג'ה ולא רוצה שנדע?

• פותח/ת השרשור
אחזור על כך שוב, אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.

אז, איך אתה יכול לטעון שכמעט כל אימון התקדמת?

ומה אתה רוצה להשאיר מחוץ לפורום? אתה מתאמן כנינג'ה ולא רוצה שנדע?
בדדליפט התחלתי ב 40 ק"ג והעלתי ל 60ק"ג, הייתי תקוע מספר אימונים כל פעם על אותו משקל (4-6 אימונים) ואז הבנתי שכדי להצליח לעשות דדליפט אני צריך להרים 60ק"ג ועובדה שאני לא ממש מצליח כי אין לי מספיק כוח בידיים, וגם בגלל זה הטכניקה שלי נהרסת.

• פותח/ת השרשור
טוב אז ממשיכים , היה אימון מצויין, אחד הטובים...!
משקל : 75.2ק"ג
גובה : 1.8מטר

סקווט 3X5 המשקל: 50ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. היה כיף 😃
לחיצת רגליים 3X8 המשקל: 45ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. לא האמנתי שאני אצליח(אחרי 5-6 אימונים העלתי)
לחיצת חזה 3X6 המשקל: 40ק"ג. עלייה ב 5ק"ג. לא היה קל, מתכוון להישאר עוד אימון אחד לפחות על 40.
מתח 2X4 ואחד של 1X5 , הלך לא משהו כי אני עייף ואני כמעט ולא עושה יד קדמית.
יד אחורית ויד קדמית ויתרתי, הייתי באפס כוח וגם מיהרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית