עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אתה שתגיד לי מה לעשות?
עובדה, אני ניסיתי ואני מנסה פעם בשבוע לעשות דדליפט וזה לא תופס.
אני אקטין את מספר הסטים לסט אחד.
ואוסיף עוד משהו כמו לחיצת רגליים.
אני לא אומר לך לעשות כלום. אני משליך את הלוגיקה שלך ואת תהליך הסקת המסקנות שלך על דברים אחרים.
עובדה, אתה לא מתקדם בכלל במשקלים ואתה מנסה כמה פעמים בשבוע וזה לא תופס.
תקטין את מספר האימונים שלך ל-0.
ותתחיל לבכות שלא הולך לך.
אתה כן אמרת, ועוד איך אמרת.אז תפסיק לעשות כל דבר שאתה לא מצליח בו ותפסיק גם להתאמן.
למה חלש אופי? אני מתאמץ כבר חודשיים, כמעט כל אימון של דדליפט וסקווט העלתי, וזה פשוט לא תפס בדדליפט, וזה כבר מרתיע.אבל מה הקשר לטקט?
והלוגיקה שלי אומרת שאתה בנאדם חלש אופי וחרטטן שחופר לכל הפורום כי אתה לא רוצה להתאמץ. הדבר ניכר בכל נושא שאתה פותח ובכל תגובה שלך לביקורת.
חוצפן, תפסיק להסיק מסקנות כל כך מהר בלי לבסס את עצמך.אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.
וזה לא זלזול, זו האמת. העובדה שאתה לוקח זאת כזלזול ונפגע ובוכה במקום לקבל ביקורת כמו שצריך גם מראה שאתה חלש אופי.
בדדליפט התחלתי ב 40 ק"ג והעלתי ל 60ק"ג, הייתי תקוע מספר אימונים כל פעם על אותו משקל (4-6 אימונים) ואז הבנתי שכדי להצליח לעשות דדליפט אני צריך להרים 60ק"ג ועובדה שאני לא ממש מצליח כי אין לי מספיק כוח בידיים, וגם בגלל זה הטכניקה שלי נהרסת.אחזור על כך שוב, אם אתה מתאמן כבר חודשיים וכמעט כל אימון העלת בסקוואט ובדדליפט, לא היית נשאר באיזור ה-60-40, אז זה פשוט שקר.
אז, איך אתה יכול לטעון שכמעט כל אימון התקדמת?
ומה אתה רוצה להשאיר מחוץ לפורום? אתה מתאמן כנינג'ה ולא רוצה שנדע?