נק' מוניטין:
876
- 1,358
- 4
אתמול ישבתי וחשבתי על זה ואף פעם לא ראיתי בקשה של משה או שאר המנהלים לתרומה כלשהי לאתר על כך שהם עוזרים, מסבירים ועונים על שאלות (אגב שנענו 9999 פעם) ואני חושב שזה יהיה נחמד אם נתרום קצת גם כן. (אגב שאלתי את משה אם זה בסדר שאני אפרסם את זה פה והוא דבק בזה שאין צורך אבל זה כבר עניין שאני מרגיש שאני רוצה את זה)
הרי לא נמות אם נתרום סכום קטן, אפילו מינימלי וכל סכום יתן הרגשה שוואלה יש גם תרומה מהצד שלנו.
עכשיו אני אומר דבר כזה, מי שיכול לתרום שיתרום ואני בטוח שהתרומה הקטנה תתן הרגשה טובה גם לתורם וגם לאתר ומי שלא יכול לתרום על אף הרצון זה בסדר ואפילו שווה ערך כאילו שהוא תרם!
אז בלי קשר לזה שתמיד אנחנו מודם למנהלים כל פעם שעוזרים לנו אני רוצה להודות לכל המנהלים על העזרה וההשקעה, אני למדתי ממש המון מהאתר ותודה לכל שאר המשתמשים שגם כן עוזרים לכולם! תהיו בריאים (ואל תאכלו את האבקות חלבון המרושעות שאשמות בשואה וברעב בסומליה ובין היתר בעופרת יצוקה!) ותמשיכו בעבודת קודש שלכם!
מי שרוצה לתרום זה הלינק לפייפל:
[email protected]
ושוב פעם אני אומר, מי שלא יכול לא חייב !
תודה למי שתורם ולמי שיש לו את הרצון לתרום ולא יכול ! 🙌
הרי לא נמות אם נתרום סכום קטן, אפילו מינימלי וכל סכום יתן הרגשה שוואלה יש גם תרומה מהצד שלנו.
עכשיו אני אומר דבר כזה, מי שיכול לתרום שיתרום ואני בטוח שהתרומה הקטנה תתן הרגשה טובה גם לתורם וגם לאתר ומי שלא יכול לתרום על אף הרצון זה בסדר ואפילו שווה ערך כאילו שהוא תרם!
אז בלי קשר לזה שתמיד אנחנו מודם למנהלים כל פעם שעוזרים לנו אני רוצה להודות לכל המנהלים על העזרה וההשקעה, אני למדתי ממש המון מהאתר ותודה לכל שאר המשתמשים שגם כן עוזרים לכולם! תהיו בריאים (ואל תאכלו את האבקות חלבון המרושעות שאשמות בשואה וברעב בסומליה ובין היתר בעופרת יצוקה!) ותמשיכו בעבודת קודש שלכם!
מי שרוצה לתרום זה הלינק לפייפל:
[email protected]
ושוב פעם אני אומר, מי שלא יכול לא חייב !
תודה למי שתורם ולמי שיש לו את הרצון לתרום ולא יכול ! 🙌