הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השקעה מצד המשתמשים

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אתמול ישבתי וחשבתי על זה ואף פעם לא ראיתי בקשה של משה או שאר המנהלים לתרומה כלשהי לאתר על כך שהם עוזרים, מסבירים ועונים על שאלות (אגב שנענו 9999 פעם) ואני חושב שזה יהיה נחמד אם נתרום קצת גם כן. (אגב שאלתי את משה אם זה בסדר שאני אפרסם את זה פה והוא דבק בזה שאין צורך אבל זה כבר עניין שאני מרגיש שאני רוצה את זה)

הרי לא נמות אם נתרום סכום קטן, אפילו מינימלי וכל סכום יתן הרגשה שוואלה יש גם תרומה מהצד שלנו.

עכשיו אני אומר דבר כזה, מי שיכול לתרום שיתרום ואני בטוח שהתרומה הקטנה תתן הרגשה טובה גם לתורם וגם לאתר ומי שלא יכול לתרום על אף הרצון זה בסדר ואפילו שווה ערך כאילו שהוא תרם!

אז בלי קשר לזה שתמיד אנחנו מודם למנהלים כל פעם שעוזרים לנו אני רוצה להודות לכל המנהלים על העזרה וההשקעה, אני למדתי ממש המון מהאתר ותודה לכל שאר המשתמשים שגם כן עוזרים לכולם! תהיו בריאים (ואל תאכלו את האבקות חלבון המרושעות שאשמות בשואה וברעב בסומליה ובין היתר בעופרת יצוקה!) ותמשיכו בעבודת קודש שלכם!

מי שרוצה לתרום זה הלינק לפייפל:
[email protected]

ושוב פעם אני אומר, מי שלא יכול לא חייב !

תודה למי שתורם ולמי שיש לו את הרצון לתרום ולא יכול ! 🙌

סבבה לגמריי - רק לפני שאני תורם משהו אני רוצה לקבל אישור ממשה\אחד המנהלים פה בפורום (אלכס\אלירן\חיים)

שזה הולך למקום לאתר הפורום

תודה

• פותח/ת השרשור
צודק ב100% ואגב אני רציתי להגיד ש"מי שרוצה יכול לחכות שמשה יגיד שזאת הכתובת האמיתית של הפייפל" אבל לא אמרתי כי זה סתם נותן מין הרגשה של איזה גנב... משהו לא מובן חח

נסה לשכנע את משה להחזיר שוב את האופציה לתרום דרך האתר. ולפחות מבחנתי כמו שאמרתי בעבר. אני אתרום 20 דולר.

נערך לאחרונה:
משה בעל האתר ומשה יחליט מה שטוב לו.
אתם בגרעין שכן מוכן לתרום, כן ירבו כמותכם.
אופציית ההתרמה דרך האתר הייתה המון זמן וזה פשוט לא עבד, האתר הזה נותן את המידע הכי איכותי שיש היום בכל הפורומים.

פותח האשכול שלח לי הודעה פרטית עם בקשה לתרום, כמו שאמרתי אין צורך כרגע לתרום לאתר ואנחנו דיי מסודרים. כנראה שהעקשנות עושה את שלה 😃
בכל מקרה זה ה PAYPAL של הייעוצים האישיים, לכן הוא אמיתי והוא שלי.
תמיד יש מה לעשות עם האתר, כרגע אלו תוספי תזונה לרישום מאמרים שעולים לא מעט כסף, אבל אני חושב שוב לעשות בדיקות מעבדה אם כי אני כבר לא נמצא בארץ ואין מי שיתרוצץ בין המעבדות כמו פעם (גם לא יהיה לי יותר מדי זמן להתעסק עם זה, עוד שבועיים אני מתחיל את הסמסטר בין ההכי עמוסים שיהיו לי).
אני לא מפעיל את עניין התרומות דרך האתר מהסיבה שאף אחד לא תרם וכמו שאמרתי אנחנו לא כל כך צריכים את זה כרגע. בנוסף אין לי בדיוק מקום לשים תרומות לאתר פה בעמוד הראשי ואני בשלבים להכניס מערכת חדשה + עיצוב חדש לאתר, יקח כמה חודשים אבל זה יקרה.

• פותח/ת השרשור
נסה לשכנע את משה להחזיר שוב את האופציה לתרום דרך האתר. ולפחות מבחנתי כמו שאמרתי בעבר. אני תורם 20 דולר

אין כל כך מה לנסות.

אם הוא רוצה הוא יעשה את זה אבל כרגע מה שהוא עשה זה שבמקום תרומה לאתר הוא שינה את זה לייעוץ אישי בכדי שאתה תקבל תמורה עבור התרומה שלך.

אני לא ביקשתי תמורה כי מבחינתי התמורה שאני מקבל היא ההיענות לשאלות שלנו בנושאים מאוד עמוקים וההיענות המהירה.

בכל אופן, גם אני שלחתי היום בבוקר 20$, צרוף מקרים 😃

עכשיו נתת לו רעיון חדש לרענן את אוסף מוזיקת הטרנס שלו 😃

עכשיו ברצינות, משה באמת נדיר בתחום הזה, הוא אחרון המושחתים.

אוקיי הבנתי שלא צריך כרגע עזרה.
סבבה - אבל אני חושב שברגע שזה יידרש שוב (נושא העזרה הכספית מצד הגולשים). יהיה נחמד אם הלחצן המפורסם ישוב לגיחה נוספת באתר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי שלא צריך כרגע עזרה.
סבבה - אבל אני חושב שברגע שזה יידרש שוב (נושא העזרה הכספית מצד הגולשים). יהיה נחמד אם הלחצן המפורסם ישוב לגיחה נוספת באתר.

אחלה, כבוד על הרצון הטוב.

פותח האשכול שלח לי הודעה פרטית עם בקשה לתרום, כמו שאמרתי אין צורך כרגע לתרום לאתר ואנחנו דיי מסודרים. כנראה שהעקשנות עושה את שלה 😃
בכל מקרה זה ה PAYPAL של הייעוצים האישיים, לכן הוא אמיתי והוא שלי.
תמיד יש מה לעשות עם האתר, כרגע אלו תוספי תזונה לרישום מאמרים שעולים לא מעט כסף, אבל אני חושב שוב לעשות בדיקות מעבדה אם כי אני כבר לא נמצא בארץ ואין מי שיתרוצץ בין המעבדות כמו פעם (גם לא יהיה לי יותר מדי זמן להתעסק עם זה, עוד שבועיים אני מתחיל את הסמסטר בין ההכי עמוסים שיהיו לי).
אני לא מפעיל את עניין התרומות דרך האתר מהסיבה שאף אחד לא תרם וכמו שאמרתי אנחנו לא כל כך צריכים את זה כרגע. בנוסף אין לי בדיוק מקום לשים תרומות לאתר פה בעמוד הראשי ואני בשלבים להכניס מערכת חדשה + עיצוב חדש לאתר, יקח כמה חודשים אבל זה יקרה.

אתה יהודי גרוע מושייל'ה:victory:
יש לא מעט דברים שאתה יכול לעשות עם האתר הזה , הכמות משתמשים כבר גדולה מאוד ובכלל קהילת הPL גדלה כלכך הרבה מאז השיטה שך LBS:suicide:

כל הכבוד לאנשים האכפתיים. טוב לדעת שלא כולם אוכלי חינם.
ותמיד אפשר לתרום לפייפאל של משה (במקסימום תקבלו גם ייעוץ אישי 😃)

אתה יהודי גרוע מושייל'ה:victory:
יש לא מעט דברים שאתה יכול לעשות עם האתר הזה , הכמות משתמשים כבר גדולה מאוד ובכלל קהילת הPL גדלה כלכך הרבה מאז השיטה שך LBS:suicide:
כמו מה?
יכלתי ממזמן כבר למסחר את האתר בצורה כזו או אחרת, אני פשוט יודע שכשזה יקרה הקהילה תיפגע והאתר יאבד את הקונצפט שעליו הוא התבסס מלכתחילה.
כמו שאמרתי ותמיד אומר, כסף זה לא הכל בחיים.

כל הכבוד לאנשים האכפתיים. טוב לדעת שלא כולם אוכלי חינם.
ותמיד אפשר לתרום לפייפאל של משה (במקסימום תקבלו גם ייעוץ אישי 😃)

מה לגביי נערת ליווי?

(אפשר להצמיד כתובת למשלוח בפייפאל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית