הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפייה דתית

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך

Glubi

משתמש קבוע
1,110
0
נק' מוניטין:
567
1,110
0
נתקלתי באיזה בחור שטוען שאין כפייה דתית בארץ ושהכל חרטא ולא מפריע לאף אחד.
מישהו יכול להביא לי כמה דברים נחמדים שמוכיחים ההפך? תודה 😃

שיעורי התנ"ך בבצפר
חוק שאוסר לגדל חזירים

זה מה שעולה לי לראש...

אני לא שונא אף אחד, זה אחד הנושאים המעצבנים. למה סטודנטים שסיכנו את החיים שלהם בשביל המדינה צריכים לקרוע תתחת בשביל לשלם את התואר+לעשות מילואים+להשלים לבד את החומר ואלה לא עושים כלום?
זאת בעיה של המדינה ועוד יותר של האנשים, שלא מתארגנים וקמים ועושים משהו. צריכים לקחת דוגמא ממדינות כמו יוון וצרפת.

אם יש חוק נגד גידול חזירים איך יש משקי חזירים בקיבוצים?

אם יש חוק נגד גידול חזירים איך יש משקי חזירים בקיבוצים?

הוראה אינה חלה ביישובים ערביים המפורטים בחוק (שבהם אוכלוסייה נוצרית גדולה, כגון עיילבון ואעבלין), וכן אינה חלה "על גידול, החזקה ונחירה של חזירים במוסדות מדע ומחקר ובגני חיות ציבוריים".

לא שמעתי על קיבוץ/ישוב יהודי שמגדל חזירים

כמו שאמר אדיר מילר,
בפעם הבאה שבא אליכם דתי ואומר "שתי דקות תפילין, שתי דקות תפילין"
תגידו לו בנעימות "אין בעיה, שתי דקות חזיר, שתי דקות חזיר"

הוראה אינה חלה ביישובים ערביים המפורטים בחוק (שבהם אוכלוסייה נוצרית גדולה, כגון עיילבון ואעבלין), וכן אינה חלה "על גידול, החזקה ונחירה של חזירים במוסדות מדע ומחקר ובגני חיות ציבוריים".

לא שמעתי על קיבוץ/ישוב יהודי שמגדל חזירים

בקיבוץ להב (רבע שעה צפונית מבאר שבע) מגדלים חזירים.

המורה לאזרחות שהיה לי טען שהחוק נגד גידול חזירים שונה וכיום הוא נגד מכירת בשר חזיר באזורים שיש בהם רוב יהודי (אזור תעשייה לא מוגדר כאזור כזה ובגלל זה טיב טעם מוכרים חזירים)

איסור על נישואים אזרחיים.
איסור על הצגת חמץ בפומבי בפסח.
שעון קיץ וחורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית