הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפייה דתית

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הנקודה הובהרה,הוא חשב שיש להם זכות לעשות את הדברים האלו בגלל שבזכותם אנחנו פה( =\)

בזכותם אנחנו פה?
בזכותם המדינה בקקי, הם לא עשו כלום, רק לקוחים כסף, לא תרמו שום דבר אף פעם.

• פותח/ת השרשור
כן נו אתה יודע,יש אנשים שפשוט אוהבים ללכת ראש בקיר נגד כולם כי זה פשוט עושה להם את זה.

בזכותם אנחנו פה זה נכון
אבל אולי לא הבנת נכון, בזכותם = בגללם, אנחנו פה = אנחנו במצב החרא שאנחנו נמצאים בו.
(כמובן שלא רק בגללם)

כמובן בצבא יש כפייה דתית, החל בחדר האוכל וכלה בזה שאסור שיהיה בחדרים או בתיקים(!!!) חמץ בפסח.

המדינה משלמת ללומדים בישיבה בזמן שסודנטים כמוני קורעים את התחת כדי להצליח לסיים את התואר. יש יותר מחוק האברכים כדי להראות עד כמה המדינה הזאת מסריחה? כל המדינה הזאת בשליטת שס.
בכלל כל מה שקשור לביטוח לאומי ודתיים, הקלות מס וכו.

כמובן שמאד מכעיס אותי שעד היום בשנת 2011 יש בגרות חובה בתנ"ך שלא נדבר על שיעורי תורה עוד מהיסודי. בארה"ב יש כבר המון מקומות שהפרידו את הדת מלימודים וכבר נוצר שם ממש דיון על דת במסגרת לימודית כשיעור חובה (משה תקן אותי אם אני טועה). כמובן שפה אנחנו עדין בימי הביניים בהקשר הזה. חס וחלילה חילול השם לא לשטוף את השכל של ילדים מסכנים מגיל 7 עם שיעורים שמסבירים איך יש זקן בשמים ושכדור הארץ בן 4000 שנה.

כל מה שקשור בכשרות המזון, פסח, יום כיפור, שלא נדבר על נזקי לג בעומר לסביבה.

בני ברק, ועוד שטחים לא קטנים בארץ - שלטון חוק משלהם? תנסה להגיע לשם עם רכב ביום שבת.. (לא שיש לי משהו לחפש שם אבל זה רק להראות כמה הם עושים מה שבא להם במדינה כביכול חופשית ודמוקרטית) משטרת הצניעות מישהו?

זה לא נגמר פה כמובן יש עוד הרבה אבל אלה לדעתי הגדולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית