הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכר ענבים

מתן וענונו

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
22
277
0
יש הגבלה לכמות ?
אם אני שותה 100 גרם ביום, יש חסרון בזה ?
משהו לא בריא ?

אני פשוט מאוד אוהב את הטעם ואני צריך פחממות...

אז ממה תגדל? מכמויות פסיכיות של חלבון? בנאדם שצריך לאכול 5000 קלוריות יחיה מ1000 גרם חלבון?

יש לך על מה לבסס את סעיף ב'? שים לב שלא אמרתי שכל הפחמימות יהיו מסוכר ענבים, אלא חלק מהן. בסופו של דבר הרגישות לאינסולין מתאזנת אם אתה משלב מזונות בעלי GI שונים.

לא, עדיף לא לצרוך פחמימה בכלל, אם כל מה שאתה צורך זה סוכר ענבים.
השאלה היא לא על רק לצרוך סוכר ענבים ושזה יהיה סוג הפחמימה היחיד שהוא יצרוך, אלא על תוספת של סוכר ענבים כדי להשלים את הסך היומי של פחמימות וקלוריות הדרושות לו (ככה אני הבנתי).
וגם במקרה שאתה ציינת, של לא לצרוך כלום בהשוואה לכך שכל הפחמימות יגיעו מסוכר ענבים, אני מאמין שעדיף לאכול רק סוכר ענבים מאשר לא לאכול כלום.

אז ממה תגדל? מכמויות פסיכיות של חלבון? בנאדם שצריך לאכול 5000 קלוריות יחיה מ1000 גרם חלבון?

יש לך על מה לבסס את סעיף ב'? שים לב שלא אמרתי שכל הפחמימות יהיו מסוכר ענבים, אלא חלק מהן. בסופו של דבר הרגישות לאינסולין מתאזנת אם אתה משלב מזונות בעלי GI שונים.

שכחת שיש גם שומן בעולם?

מה לדעתך הסיבות לסכרת? למה נראה לך שרבע מהאוכלוסייה של ארה"ב סובלת מ impaired fasting glucose tolerance, שזה שלב אחד לפני סכרת?

• פותח/ת השרשור
יצאתי בבלאגן מכל התגובות פה.

הכוונה שלי היא כזאת - אין לי זמן, כח ועצבים להתחיל לתכנן ארוחת - אין לי תפריט יומי.

אני אוכל כמו שאכלתי תמיד, בכוונה מנסה לאכול יותר בכל ארוחה ויותר פעמים במשך היום.

העניין שחשוב לי להשמין ולעלות במסה ובאמת שלא בא לי לאכול חצי קילו אורז או פסטה ביום.

הכוונה להוסיף את הפחממות לשיק החלבון עם הקראטין.

עכשיו החלק החשוב - שום דבר לא שווה מבחינתי אם הוא יכול לגרום לנזק עתידי.

יש מאמרים או מחקרים ששוללים או מאשרים שיכול להגרם נזק כתוצאה מצריכה קבוע של סוכר ענבים?

תודה.

עם כבר דיון על סוכר ענבים
כמה גרם סוכר ענבים יש בסקופ שלם ? (סקופ של אבקת חלבון אופטימום)
אני אחרי אימון שם שתי סקופים ובכלל לא יודע כמה זה

עם כבר דיון על סוכר ענבים
כמה גרם סוכר ענבים יש בסקופ שלם ? (סקופ של אבקת חלבון אופטימום)
אני אחרי אימון שם שתי סקופים ובכלל לא יודע כמה זה
40 גרם בערך לסקופ - מתוך זה יש 31 גרם פחממה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית