הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 140

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
מצטער על האיכות הגרועה, אין לי תאורה בחוץ וגם לא במצלמה.
יש פה 4 חזרות, האחרונה לא נקלטה , הבטרייה נגמרה.
ומצטער אחותי הסתומה צילמה על הצד, אז לאלה שנתפס הצוואר סליחה מראש..
אשמח לביקורת תודה רבה.

http://img145.imageshack.us/i/evu.mp4/

למה נראה לךך ששואלים? המאמן בא, מבלבל לך את המוח ואז הולך וברגע שאתה עושה את התרגיל הוא מוריד לך את המשקולות(לפחות ככה זה אצלנו)

מוזר ..
אצלי במכון 95% מהאנשים באמת שלא יודעים על התרגילים האלה כלום (לא מכירים ליתר דיוק),רואים אותי עושה סקוואט חופשי מסתכלים עליי כמו חייזר ושואלים למה אני שובר מקביל או למה אני לא עושה בסמית'
שזה מגיע לדדליפט אז בכלל אין אימון שלא אומרים לי שאני הורס את הגב ואת כל הגוף
ובכל זאת שזה מגיע למאמנים אני אומר כןכן וממשיך בלי יותר מדיי בעיות גם אם המאמן אומר לי לא לעשות ..
בכל זאת אתה זה שמתאמן ולא הוא

תנסה להגיד את זה לגודזילה...
אצלי המשכתי למרות שהוא אמר לי להפסיק ואז בא והוריד לי.
עד שהמאמן הזה לא היה גם עלי היו מסתכלים כאילו אני חייזר ופעם אחת הגעתי לכשל וזרקתי את המוט אחורה אז בכלל אתה שומע מלא דיבורים עליך כזה...

• פותח/ת השרשור
תנסה להגיד את זה לגודזילה...
אצלי המשכתי למרות שהוא אמר לי להפסיק ואז בא והוריד לי.
עד שהמאמן הזה לא היה גם עלי היו מסתכלים כאילו אני חייזר ופעם אחת הגעתי לכשל וזרקתי את המוט אחורה אז בכלל אתה שומע מלא דיבורים עליך כזה...

יש מצב יש לך איזה כלי? רייזר או משהו?
תנסה להגיע לק"ש תתאמן עם ימין במכון בק"ש.
ואם אתה לא יכול, תעבוד ותבקש מההורים שלך קצת כסף עזרה אם צריך ותקנה ציוד לבית

יש לי כלי שתיים אפילו אבל הקטע זה שאסור לי לנסוע שם בתוך העיר
אבל כן עוד איזה שבוע שבועיים אני וההורים הולכים לקנות לי ציוד קצת לבית ואז לא תהיה בעיה חוץ מהפרס שכל מקום שאני מרים את הידיים אז אני מגיע לאיזה 3 מטר גובה עם המשקולות
אז זה בעיה קצת חח

למה זה בעיה לעזוב את המוט ולהסתדר לסטאפ שוב פעם? זה לא שהוא עזב את המוט הלך לשתות קפה ואז עשה עוד חזרה.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן גם בגשם, זה לא כזה נורא , במיוחד שאין הרבה גשמים בחורף הזה וגם הגשם לא חזק שיש אותו
אני מכסה את הפלטות ואת המוט במגבות וזה חוסם את הלחות שעושה את החלודה, ובמקרים של גשם אני שם כמה שכבות של מגבות שהמים לא יעברו צד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית