הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט

סת' אבל - אני מוכרח לציין שאני פשוט לא מסוגל שלא להסכים עם כל אחת ואחת מהתגובות שלך, הכל כל-כך נראה הגיוני ונכון.

מאיפה אתם מביאים תכינויים האלה, זה נשמע כמו איזה דמות מימי הביניים
הכי טוב זה ביז'ו123

והעניין של גמישות, לדעתי, זה סתם תירוץ דפוק, במשקל נמוך ועבודה על טכניקה נכונה פתאום כל מתאמן קולט שלשמחתו הוא לא דפוק קנטית, פשוט התקדם מהר מדי.

זאת התשובה רבותיי.

אם כולם יכולים לשבת לחרבן בלי להרגיש איך נימתח להם התחת והארבע ראשי אז כולם יכולים לעשות סקואט, שיורידו משקל במקום לרוץ.

אני רוצה להצטרף למקהלה של האנטי-אנטי-גמישים. כלומר, מתאמנים שבאמת אין להם מספיק גמישות בהאמסטרינג בשביל לרדת מספיק נמוך בסקוואט הם נדירים מאוד. בדרך כלל הבעיה היא יותר חוסר מודעות גופנית (mind-body connection). סקוואט נכון הוא לא תנוחה טבעית למבוגר מערבי ופשוט צריך להשקיע לא מעט זמן עד שזה מתבשל.
הנה לינק לסרטון ארוך אבל מעניין. לא חייבים לצפות בהכל אבל תראו את הניסוי המדהים בגמישות בדקה 5:
[video=google;-6529481301858251744]http://video.google.com/videoplay?docid=-6529481301858251744[/video]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית